- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
greencard
tag
válasz imrufo #40038 üzenetére
Éppen 5 perce tettem fel a Samsung Smart View-t, de nem néztem meg a tapipad részét. A Dual View opció miatt tettem fel, de az én tévém csak 6100-as, így nem tudom nézni a konyhában mobilon a tévét. Annyiban különbözik és okosabb is a Samsung Remote-tól, hogy ez tud magyarul is, és felsorolja a csatornákat, hogy mi is megy éppen, így könnyebb váltani az m1-ről, ha éppen Columbo megy a Story4-en. Csak rásasolsz, hogy melyik csatin mi megy, és már váltasz is.
Vissza az app-hoz: kipróbáltam, viszi a kurzort, mint a pinty. Nagyon állat.
Köszi szépen!
-
greencard
tag
1-2 dolog még:
1. Számomra ki is van váltva mind a gyári Samu bill, mind pedig a Logitech kombók.
2. Youtube kapcsán fontos nekem, hogy tudjak állítani a felbontáson, és a full screen-en. És ezt így pillanat alatt meg tudom csinálni. Ráadásul, a Sam Smart View esetében a kurzort még full screen-en is érzékeli. A Sam Remote akadozva vitte max. vagy sehogy. Szerintem ott nincs is kurzor.Szóval, nekem tökéletesen megfelel!!!
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Bármelyik programot próbálom, nem megy a rohadt Concorde One -omon... Ezért imádom az androidot
Amúgy hogy működik nektek a tv-vel? Szinte mindenhol azt írják, hogy 6100-al nem mennek ezek.
Már az első lépésig sem jutok el ami elvileg ez: .Check if Wireless Remote Control or Network Remote Control is enabled in your TV’s System or Setup menu. If you don’t see either of them in the menu, Samsung Smart View App can’t be used in your mobile device.
Nekem semmi ilyen nincs a menüben
[ Szerkesztve ]
-
Zéé
csendes tag
válasz imrufo #43763 üzenetére
50 ezer Forint körül már IPS paneles monitort is lehet venni (22-es méretben).
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz imrufo #46061 üzenetére
Hama kábelek közül az Avinity szériába tartozókat melegen ajánlom. Kipróbáltam négyféle HDMI-t mindegyik meglepően jó. Egy éve High-End Editiont használok médialejátszók és erősítők összekötéséhez, maximálisan elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
JoeYi
őstag
válasz imrufo #46061 üzenetére
én pedig még mindig tartom magam ahhoz amit ezen az oldalon írtam. Ebay-ről rendelt 5 méteres 4 dolláros kábellel is ugyanazt fogod látni mint a 10e Ft-ossal mind 2D mind 3D-ben. HDMI-nél a kép szemcsésedése vagy a teljes képhiány lehet csak minőségbeli különbség. És ezt még egy fórumtárs se cáfolta méréssel, vagy olyan tanulmány linkelésével ami mérésekkel bizonyítana, csupán a fortyogás megy, hogy szemmel látni.
Drágább méterenkénti árú kábelt szerintem csak 5 méter fölött érdemes megfontolni, ugyanis általában jobb árnyékolást kapnak a drágábbak, így kisebb a kockázat arra hogy nem jut át a kép a kábelen a külső zajok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest