- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz
imrufo #46061 üzenetére
én pedig még mindig tartom magam ahhoz amit ezen az oldalon írtam. Ebay-ről rendelt 5 méteres 4 dolláros kábellel is ugyanazt fogod látni mint a 10e Ft-ossal mind 2D mind 3D-ben. HDMI-nél a kép szemcsésedése vagy a teljes képhiány lehet csak minőségbeli különbség. És ezt még egy fórumtárs se cáfolta méréssel, vagy olyan tanulmány linkelésével ami mérésekkel bizonyítana, csupán a fortyogás megy, hogy szemmel látni.
Drágább méterenkénti árú kábelt szerintem csak 5 méter fölött érdemes megfontolni, ugyanis általában jobb árnyékolást kapnak a drágábbak, így kisebb a kockázat arra hogy nem jut át a kép a kábelen a külső zajok miatt.
-
Zéé
csendes tag
válasz
imrufo #43763 üzenetére
50 ezer Forint körül már IPS paneles monitort is lehet venni (22-es méretben).
-
hkari
őstag
válasz
imrufo #40038 üzenetére
Bármelyik programot próbálom, nem megy a rohadt Concorde One -omon...
Ezért imádom az androidot
Amúgy hogy működik nektek a tv-vel? Szinte mindenhol azt írják, hogy 6100-al nem mennek ezek.
Már az első lépésig sem jutok el ami elvileg ez: .Check if Wireless Remote Control or Network Remote Control is enabled in your TV’s System or Setup menu. If you don’t see either of them in the menu, Samsung Smart View App can’t be used in your mobile device.
Nekem semmi ilyen nincs a menüben
-
greencard
tag
válasz
imrufo #40038 üzenetére
1-2 dolog még:
1. Számomra ki is van váltva mind a gyári Samu bill, mind pedig a Logitech kombók.
2. Youtube kapcsán fontos nekem, hogy tudjak állítani a felbontáson, és a full screen-en. És ezt így pillanat alatt meg tudom csinálni. Ráadásul, a Sam Smart View esetében a kurzort még full screen-en is érzékeli. A Sam Remote akadozva vitte max. vagy sehogy. Szerintem ott nincs is kurzor.Szóval, nekem tökéletesen megfelel!!!
-
greencard
tag
válasz
imrufo #40038 üzenetére
Éppen 5 perce tettem fel a Samsung Smart View-t, de nem néztem meg a tapipad részét. A Dual View opció miatt tettem fel, de az én tévém csak 6100-as, így nem tudom nézni a konyhában mobilon a tévét.
Annyiban különbözik és okosabb is a Samsung Remote-tól, hogy ez tud magyarul is, és felsorolja a csatornákat, hogy mi is megy éppen, így könnyebb váltani az m1-ről, ha éppen Columbo megy a Story4-en. Csak rásasolsz, hogy melyik csatin mi megy, és már váltasz is.
Vissza az app-hoz: kipróbáltam, viszi a kurzort, mint a pinty. Nagyon állat.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon EOS DSLR topic
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest