Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadhorse26
csendes tag
Köszi a segítséget , mostmár elérem a gépet! Viszont így még jobban akadnak a filmek, mint eddig. Jelenleg wifis routeren keresztül kommunikál a két cucc. Ha mindkét eszközt kábellel csatlakoztatnám a routerhez, akkor megoldódna a gond? Vagy valami beállítás szükséges? Vagy ez ennyit tud?
-
Deadhorse26
csendes tag
válasz CoolBoy323 #34499 üzenetére
De hogyan?
-
Deadhorse26
csendes tag
Sziasztok!
Megoldható valahogyan, hogy a laptop vinyóját elérje a tv, mintha egy külső HDD lenne?
Az a gondom, hogy ha HDMI-vel kötöm össze a gépet a tv-vel, akkor a lejátszott filmekben ilyen nagyon apró szaggatások vannak, amik engem eléggé zavarnak. A kábel elméletileg a legújabb, direkt 3D-hez, a laptop egy elég jó HP i3-as procival, 1 gigás ati kártyával, a tv UE40ES6540. Próbáltam már elég sok lejátszót(PowerDVD, Splash Pro, VLC, Kmplayer) és egyik sem ad olyan tökéletes és akadásmentes képet, mint amikor külső merevlemezről játszom le a filmet. A vinyót csak kölcsön kaptam, ezért lenne jó valamilyen megoldás.
A tv-n hiába látom a választható csatornák között a számítógépet, ha rámegyek, akkor azt írja "A kérés nem teljesíthető"
A gépen Win7 64bit van.
Ha valaki tudna segíteni, akkor előre is köszi! -
Deadhorse26
csendes tag
Sziasztok!
Kissé eljárt felettem az idő a technikai újdonságok terén. A lehetőségeimmel kapcsolatban szeretnék kérdezni tőletek.
Megtetszett egy készülék a mostani tesco katalógusból. Konkrétan az UE46ES6560 . Van hozzá ajándék BD-E55000/EN lejátszó. Kérdésem, hogy milyen módokon tudnék rajta 3D filmeket nézni. Van itthon egy hp laptop HDMI kimenettel is. Amikre én, mint értetlen gondoltam, az az, hogy:
-laptop és tv HDMI-vel összeköt és a letöltött 3D filmeket laptopon elindítva lejátssz.
-nagyobb külső winchester wifis routerten keresztüli eléréssel közvetlenül tv-n lejátssz
-külső winchester usb-n keresztül a tv-re csatlakoztatva lejátssz
vagy valami hasonló.
Tudnátok segíteni, hogy milyen lehetőségek vannak? Mit érdemes? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest