Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Léghűtés topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Helló, kérdeznék egy marhaságot.
Ha egy antennaelosztóba bedugom a kábelt és a szobaantennát (amivel fogom a DVB-T-t), akkor mind a kettőről érkező jelet tudom nézni különösebb trükk nélkül? Az egyik ugye analóg a másik digitális jel, hogy a királyi tévék műsorait HD-ben tudjam "élvezni".
Köszi előre is....!S23
-
Zizzent523
csendes tag
Köszönöm szépen.megpróbálom
-
Zizzent523
csendes tag
Hali
Nekünk van egy samsung LE32E420E2W tv-nk és annyi problémám lenne,hogy alapból be volt kapcsolva ez az automatikus védelem 2 órára(ha nem nyúlunk a tv-hez kikapcsol magától a beállított idő múlva) és valami véletlenül meglett nyomva amikor 1 percnél számolt visszafele és azóta ez a funkció azóta nem működik, holott be van kapcsolva a 2 órára.Már visszaállítottam a gyári beállításokra is,de 2 óra múlva sem kapcsol ki magától(nem nyúlunk hozzá ez idő alatt)
Van valakinek valami ötlete, vagy járt már így valaki és valami megoldás rá?Köszönöm -
rasky
senior tag
Megjött az es6100.
Első kérdésem, miért van, hogy egyes youtube videókat nem játszik le? Betöltődik meg minden, de nem indítja el.Második: Van benne játékmód? mert sehol nem találom.
Egyébként a fentieket leszámitva megvagyok eddig elégedve vele, frissíteni nem mertem, az egyik tegnapi hsz-s miatt.
-
(Darkwood)
őstag
BBéci, sandró60, nightshadow: Köszöntem válaszaitokat!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
sandró60
addikt
válasz (Darkwood) #32790 üzenetére
A Samsungot-azért emlitettem,mert itt a topikban más márkát is szoktak ajánlani.Mindenesetre néz szét más fórumokban,ha úgy érzed,hogy nem vagy biztos a vásárlásban
-
BBéci
legenda
Annyiért sem lehet csodát várni, de talán beleférne egy 6030-as modell.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nightshadow
veterán
És ha 150k körül lenne amit rászánnék?
32EH6030 vagy 32ES6100
[ Szerkesztve ]
-
(Darkwood)
őstag
Most egy Panasonic TX-42u10e TV-m van. Szerintem ennél jobb lenne...
És ha 150k körül lenne amit rászánnék?
sandró60: És ha nem ott lennénk, akkor...?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
sandró60
addikt
válasz (Darkwood) #32786 üzenetére
Mivel Samsung topikban vagyunk én is a te általad nézett tv-ajánlom
-
BBéci
legenda
válasz (Darkwood) #32786 üzenetére
Annyi pénzből nehéz lenne jobbat venni. Az átlagos, pláne a kicsit jobb Blu-ray filmek minőségéhez képest kompromisszumos lesz mindegyik 5-ös szériás Samsung.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
(Darkwood)
őstag
Hali!
Kevés hely miatt le szeretném cserélni a 42"-os LCD TV-met egy 32"-ra.
A kérdésem az, hogy milyen TV-t ajánlotok Olyan 120k-ig?
Amit néztem az a UE-32ES5500. Ez olyan 118k körül van...
Amire kell végül is csak sima tévézés (HELLO HD, meg egyéb HD csatornák) + Blu-Ray lejátszóra lenne kötve.
Váalszokat előre is köszi!
-
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Az általános LCD topic nem pörög igazán, itt is feldobom a témát, hátha segítségre találok
Lassan nyugdíjaznám korosodó Samsung LE40A656 -os tv-met, és helyébe vennék egy modernebbet.
A kívánságaim a következők:
- Jellemzően monitorként való használat + filmnézés PC-ről, másodsorban hagyományos TV-zés, ergo egy jó válaszidjeű, szép képvilágú és FullHD 24p-re alkalmas tv-t keresek.
- Ami egyáltalán nem érdekes, az a hangminőség, SMART és a 3D funkció. Rendelkezhet vele, de csak akkor, ha jobb áron van azonos képminőség mellett, mint a 2D tv.
- Méretben 40-42", esetleg 46, feljebb nem szeretnék menni.
- Ár: 200-300k Ft, nyilván inkább 200 felé közelítve
Preferált márka a Samsung, az előző 3 tv-m az volt, de nyitott vagyok egyéb márkák bestbuy választásaira is.
Kicsit szétnéztem a piacon, és az UE40ES6710 szimpatikus, esetleg még az UE40D8000, mint kifutott, de jóárasított "topmodell", vagy az UE40ES6800, bár ahogy nézem, a 6710-hez képest csak a kétmagos processzor előny (ha van más, akkor kiváncsian nézem).
A D8000 erősen kakukktojás, lehetséges, hogy most ő lenne a bestbuy (csak képminőségre fókuszálva)?
Mennyit számíthat a Micro dimming (ES6800) és Micro dimming plus (D8000) közötti különbség?Előre is köszönöm,
Üdv. Mosqu!toComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Buda76
senior tag
Sziasztok!
Egy Samsung UE40EH5300 televízió vásárlását tervezem.
Első kérdésem, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkeztek az adott terméket illetően, a második, hogy honnan lenne érdemes rendelnem.
Melyik bolttal milyen tapasztalataitok vannak?
Ha nem ez a megfelelő topik ezen kérdések megválaszolására, kérlek irányítsatok a jó helyre.Előre is köszönöm !
-
Teszla_
senior tag
válasz Daffni2 #32765 üzenetére
Jelenleg nincs tv-m, de két külön cuccot nem szeretnék a szobába, így monitornak és tv-nek is használnám. Erre alkalmas lenne?
sandró60: köszönöm a linket és a segítséget neked is. A méretet valóban a helyszűke határozza meg, nameg a pénztárcám Az íróasztalon nem sok hely van, így is rendezkedni kéne, mert a nyomtató sok helyet foglal. Meg amúgy is aránylag közel ülnék hozzá (1 méternél közelebb), ennél nagyobb szerintem ide nem kéne.
-
BBéci
legenda
válasz sityupityu #32777 üzenetére
De bizony azzal kevertem.
Bocs!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
veterán
-
BBéci
legenda
Van különbség és stimmel a 100 Hz, csak az nem mindegy, milyen módon állítják azt elő. Köztes képkockák interpolálásával, vagy háttérfény villogtatással. Ez utóbbit szoktuk kamu 100 hertznek nevezni.
-
BBéci
legenda
válasz nightshadow #32772 üzenetére
Meg, hogy csak 6500-tól valódi 100 hertzesek.
[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
mindkettő jó választás, mindkettőben valódi 100Hz-es panel van.
Azt kell tudnod a 6030-ról, hogy csak két HDMI és csak 1 USB csatlakozó van rajta. Viszont mivel te rákötöd a számítógéped ezért ezek a korlátok lényegtelennek tekinthetőek. Szóval a 6030 is tökéletes számodra.
Esetleg érdemes megfontolni 149600-ért a 40 colos változatát.
Saját elfogult vélemény szerint nem érdemes ezek alá adni a szintet, de esetleg látogass el egy media marktba, és nézd meg hátha kielégíti az igényeidet az eh5000-es széria képminőségben. Azt ugyanis már 89ért kapni
-
BBéci
legenda
válasz CoolBoy323 #32766 üzenetére
Mi bajod a Caviar Green merevlemezekkel? Nekem van kettő és gyűjtöm a pénzt a következőkre.
(#32768) Sur1G
Észrevehető az 50 és a 100 hertz közti különbség és CAD-hoz nem éppen az LCD tévék a legjobbak, de filmnézésre sem.[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Hali!
Érdeklődni szeretnék, hogy véleményetek szerint a következők közül melyiket érdemes megvenni?
UE-32EH6030 ~134 ezer
UE-32ES6100 ~140 ezerLegfőképpen számítógépről filmnézésre, illetve hd tv-zésre kellene, esetenként kiegészítő monitorként a géphez (cad rajzoláshoz). Mennyire észrevehető az előbb említett felhasználásnál, hogy 100 Hz-es vagy, hogy 50?
Ha lenne véleményetek szerint számomra megfelelőbb készülék, alacsonyabb árfekvésben kérlek, hogy szóljatok.
Köszi
-
sandró60
addikt
válasz Teszla_ #32761 üzenetére
Gondolom tévé nézésre szeretnéd használni,arra pont jó.Az usb-n meg ha rácsatlakoztatsz külső HDD-t akkor meg nézhetsz akár nagyfelbontású(mkv)filmeket-A méret amit választottál az lehet,hogy egy meghatározott férőhely miatt választottad.Itt egy [link] ahol aránylag olcsón megvehető
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Jared00 #32760 üzenetére
ahhoz, hogy belső vinyót használhass, kell egy külső rack! amin legyen USB, mert a TVbe USB-t kell dugnod!
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD topikban találsz bővebb infót a rackekről!de amúgy:
a Sata3 is lefele kompatibilis a Sata2-vel, épp úgy, mint az USB 3 vs 2, csak természetesen lassabb lesz, nem fogja hozni csak a 2es sebességét!a laptoppal mit akarsz csinálni?
(én greent nem használnék semmire, max. adatokat tárolni csak rajta, de azt se szívesen... )
-
rob83
aktív tag
Köszi mindenkinek!
"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"
-
keszo
őstag
mit kel leállítani hogy a smart tv ne akarjon mindennap 23:10-kor kikapcsolni?
Attila
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek Samsung UE32EH5000 típusú tv-je? Tapasztalatok érdekelnének róla, mert gondolkozok egy ilyen vásárlásán. Az aránylag vékony káva és az ára miatt jött be, de azt nem tudom, hogy jó választás lenne-e.
-
Jared00
csendes tag
Egy sata 3as; WD 2000GB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 WD20EARX belső merevlemez használható filmnézése samung belső media playerén keresztül mint a sata 2-es? Meg ugy elvileg az acer laptopom is elboldogul vele?
Köszi a választ ebbe sajnos szégyen de nem vagyok otthon
[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
ezen az evolution kit-en merengek, vajon milyen titkot rejt magában. Mármint nyilván, az idei TV-ket fel lehet ruházni a 2013-as TV-k SMART képességeivel.
De ezen felül? Lehetséges, hogy a jövőre érkező TV-k valami új technológiát mutatnak be? Esetleg OLED panelt raknak majd a 7-es 8-as szériákba és közben azt mondják, hogy persze, nyugodtan upgradeljetek, attól még mindig csak "szar" LCD-tek lesz.
Vagy csak arról van szó, hogy így akar a Samsung pénzt lehúzni az előző évben TV-t vásárlóktól? (állítólag egy átlag ember 5 évente cserél TV-t, addig meg nincs belőle bevétele a cégnek)
Meg mókás az evolution kit dolog. "Igen, már idén is adhatnánk jobb SMART funkciókat - ezért tudjuk megmondani milyen csatlakozójú lesz a cucc - de jövőre kapjátok csak meg"
-
blakey
titán
Márkaszervíz, MM-be, a gariztatós pultnál megrendeled és 2 napon belül megkapod, legalábbis nekem 2 nap volt, de van ebay, stb.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
csocsoszán
őstag
Szervusztok!
Vettem egy ue46c7700 led TV-t a szerviz menübe sikerült belépnem de sajnos nem találom hol írja,hogy hány órát ment a készülék! Nagyon megköszönném ha segítenétek hol és hogyan tudom meg, a futott órák számát? És mivel nem vagyok jártas az LED-es TV-k világában csak megtetszett ez a típus, tudtok vélemény mondani? Köszönöm!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
samminpro
csendes tag
Az lenne a probléma, hogy a webböngészőn youtube videókat nézve egy kis idő után leáll a video és kiírja, hogy váratlan hiba történt visszaállítsa a böngészőt vagy sem...
Amikor elindítok 1-2 órás videót akkor tapasztalom sajnos.Ezt a választ kaptam a Samsungtól: Kérdésére válaszolva, javasoljuk a tv készülék szoftver frissítését.
A szoftver frissítés előtt szükséges ellenőrizni a jelenlegi szoftververzió számát, mely a készülék menüjében található. Ezt az alábbi menüpontokban teheti meg:
Menü - Terméktámogatás - Samsung Ügyfélszolgálat.
Ezt követően a honlapunkról, a készülék adatlapjáról azt a frissítő fájlt töltse le, melynek kezdőbetüi megegyeznek az Ön tv-jén lévő szoftververzió kezdőbetüivel.
A frissitő .exe fájlt mentse a számítógépre.
A mentés után kérjük csatlakoztasson a számítógéphez egy teljesen üres pendrive-ot.
A Pc-re mentett .exe fájlt csomagolja ki a pendrive-ra.
Ezt követően a pendrive-ot csatlakoztassa a tv-hez.
Amennyiben a frissítés nem indul el automatikusan, legyen szíves elindítani a Menü - Terméktámogatás - Szoftverfrissítés - USB-n menüpontból.A firmware-t is frissítettem de ezután is leállnak a videók szóval ez nálam nem jött be.
-
rob83
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen kábelt hol lehet kapni Samsung Tv-hez?
Ext Rgb-Scart
Ha esetleg lenne valakinek megvenném!
[ Szerkesztve ]
"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"
-
Flashget
félisten
Az okostévék jelentik a következő biztonsági kockázatot
tv kameráján nézik majd a fiatalasszony sztriptizét :p
Realme GT Master Edition
-
JoeYi
őstag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz sityupityu #32745 üzenetére
jó tudni, köszi
-
veterán
válasz CoolBoy323 #32732 üzenetére
"ha HD-ra is előfizetnék, akkor sem kellene box, ugye?"
A Diginél nem kell külön fizetni a Hd adásokért.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Rebell
senior tag
válasz Bogyi007 #32742 üzenetére
Promóció részvételi feltételeiben közzétett magyarországi üzletben megvásárolt, a Promócióban résztvevő Termékekre vonatkozik.
Én tavaly regisztráltam az enyémet, van rá 5 év Gari, ne legyen baja, de legalább nem 2év +1 a gari.
nightshadow : asszony sincs otthon annyira a technikában, de például Ő sem engedte a TV-t frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz Rebell #32739 üzenetére
Szerintem ez csak azon Smart Tv vásárlóknak jár akik kimondottan 3D-s tv-t vettek. A hírlevelet olvasva és a képet látva ami mellékelve volt, nekem ez jött át - engemet mondjuk biztosan nem érint, mivel én nyertem a tvmet. ;-)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Rebell
senior tag
válasz nightshadow #32740 üzenetére
Nem lepődnék meg.
FW.-t amióta megvásároltam a TV-m, (tavaly November) azóta nem frissítettem. Ha minden oké a Tv-vel, eszembe nem jutna frissíteni, csak azért mert van újjabb. -
Rebell
senior tag
Samsung hírlevél:
Vásároljon promóciós Samsung Smart tévét augusztus 17. és szeptember 16. között a kijelölt üzletekben, majd regisztrálja szeptember 30-ig és küldje el a termék számláját, jótállási jegyét (1386 Budapest 62, Pf.: 907.), mi pedig egy Samsung Galaxy Y okostelefont és 4 db 3D szemüveget adunk hozzá ajándékba.
-
samminpro
csendes tag
válasz Patentcsávó #32677 üzenetére
Szia!
Ez sajnos nálam is előfordul amiről te írtál. Frisítettem az új firmware-t (es6800-ra)de a hosszabb videóknál szintén leáll, tehát jobb nem lett tőle. Nekem kábellel van össze kötve a router és a tv. Írtam a Samsungnak mert nem csak nálam van ez a probléma, ha megvan a válasz majd bemásolom ide.
-
BBéci
legenda
A 1080-as mkv filmek szinte kivétel nélkül 24p-sek, ezeket kadenciahelyesen nem tudják lejátszani a beépített szerkentyűk, ettől kezdve megette a fene.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz CoolBoy323 #32732 üzenetére
Ketté lehet osztani a jelet. Nálam is egy megy a TV-hez, egy meg a monitorhoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Rebell
senior tag
Ácsi Ácsi,
hol írtam én itt ilyet? "a beépített lejátszó egy kalap szar vagy hogy szart sem ér "
én nem írtam semmi ilyesmit, csak nem szeretem, ha az emberek megprobálják magukat vagy másokat becsapni, ha már a te szavaidal élve /"vannak akik a fórum alapján döntik el. milyen tv-t vegyenek".
Nem ferdítettem a valóságon !!"Minden kompromisszimukkal jár,mint minden az életben" végre egyet értünk.
üdv.
Laca -
CoolBoy323
nagyúr
DIGInél, kábelen a digitális adásokhoz van egy SD boxom... de lett egy ES5500öm, így felesleges a box... jól gondolom?
DE! ha szeretnék mondjuk olyat, h nézem a boxról (összekötöm a tvt scart-tal) és veszek fel a "kábelről" akkor azt meg tudom csinálni?
vagy ha csak vmivel kettéosztom a kábelt, akkor nem lesz 2 jel?
vmi ilyesmivel gondoltam...ha HD-ra is előfizetnék, akkor sem kellene box, ugye?
vajon CI lesz vmikor digijéknél?
-
keszo
őstag
van valamilyen típus jelzés a samu tv-nél ahonnan már mindegyik kezeli az mkv-t?
mert az enyém még nem játssza le (ue40eh5300w)Attila
-
aktív tag
válasz Rebell #32725 üzenetére
Minden kompromisszimukkal jár,mint minden az életben.Csak akkor durran el az agyam,mikor valaki azt irja,hogy a beépített lejátszó egy kalap szar.Egyesek itt akkora királyok,hogy hihetetlen.Persze én is észrevettem,hogy nem tudom betolni a tvbe a BR lemezt .Ez egy kompromisszum.. Nem azt mondom,hogy csucsszuper a lejatszoja,csak ne a vegletekbe gondolkodjunk már. Azért arra is gondolni kellene,hogy vannak akik a fórum alapján döntik el. milyen tvt vegyenek.Azoknak az,hogy szart sem ér nem igaz ismerjük el. Két napja játszottam le rajta egy 25 gigas m2ts-t, gond nélkül vitte. DVD-ról meg annyit,hogy a dvd lejatszom 2 éve be se kapcsoltam, így valószínűleg az, hogy a tv nem tudja játszani marhara zavar...
-
veterán
válasz Draken #32724 üzenetére
Nekem is c650 van,és én is 10-20 gigás vagy annál is nagyobb mkv fájlokat szedek le. Száz filmből talán egyet nem játszott le. Akadozás soha nem volt. Ha gépről játszod le az all-share helyett megpróbálhatnád mással is,mert sokaknak nem működött rendesen. Ja,és ezeket úgy írom,hogy van külső lejátszóm.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
rasky
senior tag
ES6100 megrendelve, ha belakom írok róla egy összefoglalót.
-
Rebell
senior tag
"ha már van külső lejátszó azt be kell védeni... " én nem bevédem, csak megemlítettem, ha csak a Tv media lejátszóját használod, az bizonyos kompromisszumokka/lemondásokkal jár. ennyi.
"DVD-t évek óta nem néztem, elavult, ideje kihalnia." azért nem nézel, mert nem támogatja a TV-d a formátumot? Lefogadom a Xvid is elég jó neked, mivl azt is viszi a TV-d, és nem érdekel a képminőség (ne vedd személyeskedésnek, de nem hiszem el, hogy sak MkV-t nézel.)
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Egyébként más nem birtokol ugyanolyan készüléket mint ami nekem van?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz Rebell #32718 üzenetére
A Ps3 mint külsős médiaplayer?! Ne röhögtess....
Ha mkv vagy mpeg4 filmet akarok nézni normális Hd minőségben akkor nem fogok ezért 3 ( sőt 4-et ha a Wifis routert is odaszámolom) készüléket is bekapcsolni ezért, márpedig ilyenkor kell egy Pc is amin mennie kell a Media Center proginak, kell a Ps s egy megjelenítő is.Inkább a Tv-ről nézem ezeket, sokkal kényelmesebb sőt ha rápakolok egy billentyűzetet + egeret akkor már szinte teljeskörűen netezek is rajta köszönhetően a tv Smart funkcióinak.
-
Rebell
senior tag
válasz Bogyi007 #32717 üzenetére
" Br filmet s Dvd filmet meg a Ps3 (320 gigás) Slim megoldja.", de akkor ebben az esetben, te nem hagyatkozol 100%-ban a TV-re, mivel külső forrás-ból is játszol le filmet.
úgyhogy a + voksod egyenlő a nullávalLeslieke: Szerintem meg 2D-s filmek esetén igen, képes pótolni. DVD VOB fájlok?
Blu Ray m2ts ??[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz leslieke #32716 üzenetére
2D-s Wifis Smart Tv-Monitorom van ( LT27B750EW/EN) és én is nyomok egy + voksot erre, külső táp nélküli vinyóról tolom a nagybitrátás akár 17-18 gigás mkv-s filmeket minden röccenés akadàsok nélkül FullHD-ban is.
Nem kell semmilyen médiabox nekem, okos Stb sincs mivel Digi kábelem van így a Dvb-C tuner azt kiváltja, a néhány Br filmet s Dvd filmet meg a Ps3 (320 gigás) Slim megoldja.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Rebell #32714 üzenetére
Bárhogyan is nézem, a Tv nem képes pótolni a külső média lejátszót.
Szerintem meg 2D-s filmek esetén igen, képes pótolni. Több száz filmből 1 akadt, ami nem tetszett neki, a többivel elboldogult.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
sandró60
addikt
Én vagyok aki a "szekrénybe"tette a médialejátszót:A másfél év alatt amióta megvan a D5500-as tv (nem 3D-s) nem találkoztam alyan filmel amit nem játszott le a samu médialejátszója.Nagyjából már kiismertem a lehetőségeit,ezért amikor l.....töltök olyat választok ami nem haladja meg a képességeit.Lehet,hogy ezért nem találkoztam még olyannal amit ne játszott volna le.
-
BBéci
legenda
A tévékbe épített lejátszó csak pótlék, éppen ezt taglaltuk, mivel már ott elbukik, hogy nem tudja lejátszani a valódi, szekvenciális, más néven "frame packed" 3D filmeket. Valamint 24p-t sem.
Az SBS szerintem egy ruppót nem ér.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz jhorogh #32706 üzenetére
Tudom, a ts-t már a B-sek is lejátszották.
(#32707) Draken
Na igen, de a jó minőséghez jó tévé is kell, ami ha LCD, piszkosul drága. Az 5-ös sorozat igencsak kompromisszumos, viszont sokak számára elérhető.[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Persze, szimpla xvideket meg bdripeket simán lejátszik pendrive-ról vagy akár all-share-rel, én viszont minőségibb filmeket szeretnék nézni, letöltöttem nagyobb méretű 1080p filmeket, all-share progival néztem, akadozott, volt amikor külső vinyóval próbálkoztam, úgy meg nem ismerte fel a fájltípust..
-
BBéci
legenda
válasz alex devil #32700 üzenetére
A D8000 már le tudja játszani az m2ts-t, más modellel nem próbáltam.
(#32701) Draken
Egyetértünk, viszont egyik topiktársunk - nem akarom megnevezni, mert félek, hogy megsértődik - eltette egy szekrény mélyére a médialejátszóját és inkább a tévébe építettet használja. Nem egyformák az igényeink.(#32704) Pocee
A garantált, biztos megoldás: külső célhardver, 3D-képes médialejátszó.[ Szerkesztve ]
-
Pocee
senior tag
Srácok!
Voltam apámnál,legfrissebb fw-t felraktam és semmi változás,nem rakja össze azt a tetves képet,holnap próbálom még külső tápos vinyóval,kétlem,hogy ez megoldás lenne csak hogy apám lelke megnyugodjon,esetleg még tud valaki egy szabadon elérhető tartalmat amit leszedek és ezen a tv-n tuti biztos hogy mennie kell???
Samsung UE40ES6710S
szerk: mivel üdülőövezet nincs nagy sebességű internet kiépítve,szal tv-keresztül nem tudok,muszáj vinyón odajuttatnom az anyagot.
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
Draken
őstag
válasz alex devil #32697 üzenetére
A samu tévéiben lévő médialejátszó véleményem szerint szart sem ér. Az igényeket ilyen téren egy külön megvásárolt médialejátszó tökéletesen kielégíti, pl egy egreat r6s
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Samsung 65 QLED Smart LED Televízió, 163 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest