-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
keke69 #34448 üzenetére
de azért lássuk be, a te kérdésed sem volt túl pontos. a BK-ban rossz, eddig oké, de a többi adással mi a helyzet ugyanazon a csatornán? másik csatornán mi a helyzet? másik forrással mi a helyzet? a tévé saját vevőjén jött be az adás? analóg vagy digitális? hdmi esetén más portra dugva mi a helyzet? más képi beállításokkal mi a helyzet?
szóval elég sokmindent kellene kizárni, mielőtt bármit lehetne mondani, mert lehet a probléma forrása az analóg vevő, a digitális vevő, a csatlakoztatott médiabox, a hdmi bemenet, más bemenet, sőt akár lehet maga a szolgáltató is.
-
1501N
tag
Helló!
Szabad mindigtv-s csatikon tegnap eluralkodott nálam a piros szín. Tapasztalt valaki ilyesmit? Analóg csatornák jók, illetve a pc bemenet is. Csak a digitális csatikon csinálja, de ott mindegyiken. Elromlott? -
Tin
veterán
válasz
Flashget #34441 üzenetére
enyém sem annyira vészes, inkább csak én vagyok szőrözős. a két sarokban a kisebb foltot nem is veszem észre, középen van 1-2 alig észrevehető, az egyetlen ami zavar, ami középen alul van, ha mondjuk 21:9-es filmet nézek. valamelyik nap nekiálltam kimasszírozni, azóta kevésbé látszik. ha meg majd nem tudom megszokni, úgyis felhívom a szervizt...
hozzátenném, nekem sem olyan a tévém, mint a képeken a clouding. sötétben, sötét jelenetnél magasabb fényerőn észrevehető, egyéb körülmények között nem, vagy csak odafigyelve.
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Azt vettem észre,hogy a barátok közt-bena kép villog vibrál,főleg a ruhákon(ruhák élein) illetve a hajon lehet nagyon látványosan észre venni.Valaki tapasztalt már ilyet,és ha igen van rá valamilyen beállítási megoldás?D5000-es széria.
Köszönöm! -
vacs
veterán
Köszi a válaszokat srácok, érdeklődni fogok vásárlás előtt.
-
Flashget
félisten
válasz
Signum04 #34440 üzenetére
Olvastam hogy a 6800-asnál a Clouding nagyon sűrűn előfordul és elég zavaróan, a 6560-as ilyen tekintetben mennyire gázos?
Bármelyik LED tv-ben ez előforduló hiba..még a drága D8000-ben is volt ilyen panel.
Ez inkább szerencse kérdése mit fog ki az ember..néztük azt is, hogy samsung gyártású a panel vagy beszállító által készült..nekem utóbbi van és alig venni észre Clouding-ot míg másnak samu gyártás és felhősebb. -
Signum04
tag
Sziasztok,
A választásom végül az ue40es6560-ra esett, csak még várok picit hátha novemberben leakciózzák egy picit, és gyűjtök róla egy kis infot, azért csak 200k fölött van.
A kérésem/kérdésem az lenne, hogy akinek ilyen tv-je van, írhatna egy kicsit hosszabb monológot, mi az a mi tetszik milyen tapasztalatai vannak, mire érdemes figyelni, van e valami nyűgje,
Esetleg mivel használja, mivel kompatibilis, milyen típusú filmeket játszik le vele, 3D mennyire kihasználható médialejátszóval. Minden információ érdekelne.Olvastam hogy a 6800-asnál a Clouding nagyon sűrűn előfordul és elég zavaróan, a 6560-as ilyen tekintetben mennyire gázos? Én úgy tudom hogy a kettő típus között csak a dupla proci a különbség, akkor elvileg a panel ugyanaz, vagyis, valszeg ez is ilyen extra Cloudingos? vagy mik a tapasztalatok?
Köszi szépen
-
Crytek
nagyúr
-
róland
veterán
Aktív: a használandó szemüvegben folyadékkristályos lencsével szabályozzák az adott szemhez jutó képi információt. A szinkronjelet a tv küldi. (Samsung, Sony)
Passzív: általában polarizációs technikával szabályozzák az adott szemhez jutó képi információt. (LG, mozik)
A filmekben mindkét szemhez tartozó képi információ megtalálható. Teljesen független, hogy azt miként jeleníti meg az adott termék.
SBS: Side by Side, azaz két egymás melletti képet jelenít meg az eszköz.
Half-SBS: Az egyik kép a fullHD kép 1/2-nyi pixelszámával, míg a másik annak csupán 1/4-ével.
Full-SBS: mindkét kép teljes fullHD képi információval. A 6100-as sorozat nem tudja ezt megjeleníteni.Szóval neked Half-SBS kell.
-
gryphus
csendes tag
üdv!
d5000-es széria támogatja a UPC-s ci+ mediacard-ot?
USB3.0 pendrivot felismeri?Köszi!
-
sandró60
addikt
Már sokszór leirtuk,hogy a frissitést akkor kell elvégezni ha valami nem megfelelő működést tapasztal az ember.Mindenki abban "reménykedik",hogy a frissitésel valami új funkciót is kap a tv.Csak a kisebb nagyobb bugokat(hibákat)javitgatják.Tehát ha neked idáig megfelelően működött én nem frissiteném
-
asb88
tag
Na végül az UE22D5003 mellett döntöttem. most próbálom belőni, de a mediacardra nem reagál semmit. Azt írja elvileg jeleznie kéne, ha modul behelyezése történt, de semmi...Valami ötlet?
-
denko
senior tag
Sziasztok,
Most vettem egy samsung eu32es6100 tv-t.
Az a kérdésem: Mién fajta 3d-s videofájlok megjelentésre alkalmas a TV ?
Itt arra gondoltam hogy ha jol tudom több fajta 3d. is van.
Aktiv- Passiv/ és azon belül is kategorizálható. De ehhez sajnos nem értek.
Valaki elmagyarázna emberi nyelvén?
Előre is kösziÉs még egy kérdés:
SMARTHUB rol hogy tudok törölni töltött alkalmazásokat?
Köszi -
Mate
nagyúr
Sziasztok!
UE32d5000PW-hez jött ki szeptemberben frissítés. [link]
Nem tudjátok mit javít? Érdemes frissíteni?
-
asb88
tag
UE22D5003 és UE22ES5000 között valami lényegi különbség? Melyiket érné meg jobban? Bőven elegendő lenne tv nézésre (filmeket megnézem gépen), meg a lényeg hogy mediacarddal menjen, de az meg a leírtak alapján úgyis megy.
-
Genji
őstag
Én Auchanban vettem a tv-m és ott vettem +2 évet (13 ropi volt). Ez esetben a 2 év alapgari után indul a +2 év (+1 év Samu gari párhuzamosan megy az első két év után rgo vagy/vagy) azaz összesen 4. Ez a +2 év cseregarancia bármilyen hiba esetén + biztosítás is egyben ami mindennemű kárra (elemi, törés, stb) is vonatkozik.
Az adott helyen ahol kötötted a +2 évet érdeklődj utána, mi van benne pontosan! -
Flashget
félisten
Valaki próbálta már ezzel a típussal, vagy valahogy meg lehet győzni a hölgyet, hogy mégis menni fog ezzel a tv típussal is?
Ez csak duma mert nincs elég kártyájuk lehet...másnak is adtak D6500 tipushoz és simán megy csak az EPG megy ékezetek nélkül.
Az ilyen hölgyet csak szemléltetéssel tudnád meggyőzni..bevinni egy ilyen készüléket rakjon bele egy kártyát majd hangolás után dob egy hátast és elkezd magyarázkodni neki ide nem írták le ezt a trehány munkát...
-
asb88
tag
válasz
Flashget #34391 üzenetére
Köszi szépen! Egyetlen (elég nagy) probléma, hogy most voltam benn UPC-nél, ahol kicsit lekezelően azt mondták, hogy csak azokhoz a típusokhoz hajlandóak mediacardot adni, amelyek benne vannak a listájukban. Amit én kinéztem (UE22ES5000) az nincs benn a listában, így mondták hogy ezt el is felejthetem, mert úgyse fog működni. Persze mikor anno net be lett kötve elsőre arra is azt mondták, hogy ide nem is lehet olyat...
Valaki próbálta már ezzel a típussal, vagy valahogy meg lehet győzni a hölgyet, hogy mégis menni fog ezzel a tv típussal is?
Még egy nagyon láma kérdés: az tényleg igaz, hogy csak annyi kell hogy áram alatt legyen a tv + mediacard (persze minden megfelelő beállításokkal) és már megy is az adás?
-
Tomomo
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #34415 üzenetére
Ja, ok, én innen néztem és kettő van: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.459536127424101.111163.110909255620125&type=3
Nem találtam leírást, hogy melyik milyen... -
Tomomo
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #34361 üzenetére
Melyiket állítottad be? Én az elsőt és nekem is szürkés fólia effektus lett. Este kipróbálom a másodikat is. UE40ES6540S TV-m van.
-
GLOCK34
aktív tag
Esetleg kicsit magasabb kategória?
Az ismerőseim körében van egy d8000,d7000+a saját 7000 tévém,de a videón látható ocsmányság egyáltalán nincs. Gondolom az es-nél is jobb a magasabb kategória.
Vagy ennyire lutri mit veszel?! -
swis
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni az itt lévő hozzáértőktől.
A samsung d 6570 hez mlyen usb-s vagy wifis billentyűzet van ami működik a tv-vel és lehet böngészésre használni.
Esetleg valakinek van ilyen működő billentyűzete?
Ha tudtok mondjatok már konkrét tipusokat. Kb. milyen árban vannak ezek? -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Samsung LE40C650L1WXXH tv-m van
Parszor frissitett neten firmware-t miutan megvettem.
De most nem akar, annak ellenere hogy a jelenlegi verziom T-VALDEUC-3011.0
es a Samsung oldalan van mar T-VALDEUC-3015 az LE40C650L1W modelhez, ami gondolom ujabb.
Szerintetek frissithetem USB-rol?
vajon miert nem talalja meg neten keresztul az ujabb verziot?
Koszi! -
toldy
őstag
Sziasztok, az LE37D550 típussal működik a upc mediacard? elég az sd is csak működjön. Idén tavasszal lett vásárolva.
-
aldebaran
addikt
válasz
szunyog199 #34404 üzenetére
Szeretném tőled megkérdezni, hogy a te tévéden is jelentkezik ez a jelenség? [link]
-
szunyog199
tag
válasz
szunyog199 #34404 üzenetére
Egy reset megoldotta!
-
szunyog199
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha elindítom a Smart Hub-on belül a webböngészést, akkor a képernyő háttere nem hófehér, hanem ad az egésznek egy sötétebb árnyalatot. Viszont ha bekapcsolom a PIP módot, hogy közbe menjen az adás, akkor leveszi az egészről a sötétes árnyalatot és szép tiszta fehér lesz. Egyébként Samsung UE40ES6540 a készülék típusa.
Azért érdekel a dolog, mert amikor először bekapcsoltam, akkor nem jelentkezett ez a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dali oberon 5 hangfalpár, dió színben
- Eladó GARANCIÁLIS Razer Barracuda X Quartz Pink
- BenQ MW523 DLP 3D Projektor, Újszerű, 3000 ANSI lumen + 3D szemüvegek + Ingyen posta, ÁRCSÖKKENTÉS
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- Denon DRA-800H erősítő újszerű állapotban
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest