- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Micro Four Thirds
- Steam Deck
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
Sziasztok , szerintetek milyen tvt lenne érdemes venni maximum 140-160 ezer forintért, ha semmi smart funkcio és 3d nem kell csak a képminőség fontos ?
-
Carasc0
őstag
válasz
baboss #30845 üzenetére
Üdvözlet.
Én ajánlanám a ES7000 szériát, csak abból a pénzből nem jön ki. Nekem UE40ES6710 van. 240e Ft volt a TV és ehhez járt összesen 4 db aktív 3D samu szemcsi. Sajnos az LG TV-hez nem tudok mit írni, de ennyi pénzért nem lehet rossz. Megjegyzem hogy erősen szubjetív véleményem hogy rühellem a LG márkát, de ez ne zavarjon senkit.
A szakértők majd megmondják mit és hogy érdemes.
-
baboss
őstag
Sziasztok . Már hetek óta készülők a tv vásárlásra ,sok fórumot elolvastam és végül Panasonic VIERA TX-P50ST50E 3D Plazma tv mellet döntöttem.Tegnap elmentem egypár üzletbe és elkezdem tesztelni a tv-ket.
A családban van 4 gyerek a párom szemüveges és néha én is használok olvasáshoz.Sajnos a páromnak nem jó az aktív szemüveg vibrálva homályosan látja a képet és a gyerekek miatt lebeszéltek az aktív szemüvegről.Ha jól tudom minden 3d-és plazma aktív szemüveges.
Bánatomra le kell mondanom a plazma tv --ről.Most kinéztem egy led tv-t.
[link]
Tudom hogy itt Samsung tv hozászolások vannak,De érdekel a Samsung tévé-is.
Az ára 353600ft 2év garival 7 db passzív szemüveggel.A kérdésem a következő lenne ezért az árért jó ez a tv vagy tudtok jobbat ajánlani ezen az áron. Az 50"-55" 3D fontos ha lehet akkor az 55" érdekelne.Holnap szeretném megvenni a készüléket. Idáig a plazmákat tanulmányoztam a Led tevékről nem sokat olvastam.Főleg filmeket néznék rajta 80%ban HDMI csatlakozással PC-re kötve .AVI -ISÓ-MKV-VOB.Tv műsorok 15% és játék 5%.A nézési távolság 4 méter.
A tanácsokat előre is köszönöm. -
-
arrrgggh
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a Samsung nem ad meg válaszidőt és fényerőt a technikai leírásokban?
-
Lotusz
tag
sziasztok, lehet egy kicsit off topic, de azért megkérdezem:
van egy samsung d5500 tv-m és egy UPC HD mediaboxom, ami rca kábellel van rákötve az erősítőmre, és az a gondom, hogy így a kép és a hang csúszik egymáshoz képest.
tudtok erre a problémára valami megoldást?
-
gukker1
tag
válasz
CoolBoy323 #30831 üzenetére
Rossz hírem van!Mindenképpen használj külső tápot a 2,5-hez is mert különben
nagyobb fájlmozgatásnál,törlésnél leválasztja a merevlemezt,és csak pc-n lehet
leformázni,aztán újra a tv-vel,már tutu7030 is szívott vele,keress rá.
A fevétel sd-ben kb 1 óra 1GB,a hd-t nem tudom,mert nincs hd műsorom,
A samygo az egy hack ami a gyárilag letiltott funkciókat be lehet kapcsolni,
illetve új funkciókkal ellátni,ha garis a tv-d akkor én a helyedben elfelejteném
könnyen el lehet cseszni. -
dane
senior tag
Sziasztok,
ha DLNA-n keresztül nézek dual audio-s filmet akkor deafult angol hang van és nem tudok váltani. Valahogy megoldható hogy tudjak az audio sávok között váltani ha hálózatról nézek filmet?
-
gukker1
tag
válasz
CoolBoy323 #30818 üzenetére
Saját tapasztalatot tudok írni hátha segít....
A külső merevlemezhez mindenképp használj tápot,mert különben megbízhatatlan lesz a
működése,én nem használok mert zavar az állandó zizegés,a filmeket memóriakártyáról
nézem,a tv műsor rögzítésre egy Samsung SSD 830-at használok usb3-as házban,
így gond nélkül működik külső táp nélkül is. -
AttyVin
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #30811 üzenetére
Kiegészítve egy kicsit a #30817 hsz.-t, a felvett műsor "kinyerhető", de csak dekódolás után (korábbi hsz.-okban erről volt szó).
Ha fenn van és el is van indítva a samygo alkalmazás, akkor nem kell kikódolás és ki lehet a file-t írni egy PC-re.
Ha a samygo nincs éppen elindítva (pl. időzített PVR, amikor a TV ki van kapcsolva), akkor az első megoldás működik.
-
nightshadow
veterán
Saturn olimpiai akció: Samsung UE-40ES6100 200k
-
pictigjis
őstag
sziasztok, nekem LE40C550 tévém van. a kérdés annyi, hogy be lehet-e állítani, hogy (digitális kábeltévés) csatornaváltás után automatikusan bejöjjön az epg-s infósáv, ami most csak külön gombnyomásra jön fel?
vagy ez samsungnál lehetetlen? a t-home-os stb tudta és hiányzik ez a funkció, hogy azonnal lássam, milyen műsor megy
-
Zol77
aktív tag
Na hazaértem,és megnéztem ezt a DVD ISO TV-n lejátszás kérdést.
Megy ez usb-ről is,igaz egy rém egyszerű trükk kell hozzá.Először kipróbáltam a nasról (synology usb station 2) ,elindult,majd ha kértem infót a tv-n,ez állt benne:
fájlformátum : application/octet-stream . Itt hangot tudtam váltani,tekerni nem tudtam.Ezután felmásoltam pendrive-ra,bedug,play : ismeretlen formátum
vissza pc-be,film.iso átnevez film.mpg-re és tökéletesen viszi,tekerhető,választható a hangsáv is.
itt nem írt semmit a tv a fájlformátumra.Ez a trükk gondolom csak azoknál az ISO-knál működik,ahol nincs menü,és rögtön indul a film. Nekem csak ilyen van,így ezzel tudtam kipróbálni,majd valaki megnézheti a menüs iso-t is,de az szerintem tutira nem megy ilyen átnevezéssel.
-
pasztiz
csendes tag
Sziasztok!
Ma nézi a gyerek a tv-t, egyszer csak látom, hogy sötét a kép, és pirosas árnyalatú.
Azt hittem elállította. Kép visszaállítás volt, factory reset volt. Semmi változás. Ennyi volt a TV? -
CJ3
senior tag
Amúgy nem a szervíz menüben kell okoskodni hogy lejátsza a filmet, hanem egyszerűen csak össze kell kötni a PC-t a Tv-vel HDMI-vel és kész is
Spanom is így nézi a filmeket stb
Mért nem volt eszembe ez eddig -
sandró60
addikt
válasz
CoolBoy323 #30818 üzenetére
Akkor úgylátszik a Samsung is rájött,hogy nem egyforma a winchesterek áram felvétele.Az 1A-nek elég kell lenni
-
sandró60
addikt
válasz
CoolBoy323 #30816 üzenetére
Ha kerestél volna,mint ahogy én megtettem akkor tudnád az egyik kérdésedre a választ.Én megtaláltam egy nemis olyan régi #Tippmix-kolléga válaszát amit utólagos engedelmével ide másolok
"Nos sikerült egy szinte hivatalos verziót megtudnom a Samsungtól:
PVR-re a következő HDD-k a különösen ajánlottak:
Márka: mindegy
2,5" vagy 3,5": mindegy
Méret: 1 TBig tutti jó, felette is, de lehet meg kell osztani
USB: 2.0
USB táp vagy külső: ha a HDD-nek a működéshez nagyobb kell 5V-nál (és 500mA), akkor ajánlott külső tápost venni.
RPM:5000 felett"
Ehez még kiegészitésként.A Samsung tv-n digitális adoról felvett anyagot csak azon a tv-lehet visszajátszani amin felvettedA winchestert saját formációjára formatálja le a tvLehet ugyanazon a winyon megosztva az mondjuk egyik fele a tévé .Számitógépen csak ilyen-olyan buhera programokkal lehet variáln,hogy le lehesen játszani a szgépen -
Gerigerinho
csendes tag
T
-
sandró60
addikt
válasz
A Samsung oldalán olvasd el ennek a tv-nek a leirását!
ES5500 kényelmi funkciók kiemelve -
sandró60
addikt
válasz
Ha visszaolvasol sokan már leirták,hogy mi jó hozzá
-
CoolBoy323
nagyúr
Ha Es5500 on szeretnek felvenni musort, esetleg timeshift is lenne, akkor az hogy mukodik?
Veszek egy kulso hddt. Es hogy formazzam? Nem csak a TVnek hasznalbam, hanem filmeket is tarolnek rajta.Az igaz, h amit felveszek, azt semmi egyeb nem jatsza le??
Es a hddt nem gyilkolja a timeshift?
Valami ajanlott hdd esetleg?
Ja es kikapcsolt TV is tud felvenni?
Koszi a helpet.
-
-
Zol77
aktív tag
válasz
Flashget #30802 üzenetére
nem nem beszélünk el,csak nem érted.
Na szóval,van egy nas,amin vannak a filmek,bekapcsolom a tv-t,a forrásnál kiválasztom a hálózaton lévő nast,ott belemegyek a dvd mappámba,ahol van kb 5-6 dvd iso,(igen ISO,nem bedig vob és társai) és elindítom,és játsza szépen a tv. Egy szóval nem mondtam,hogy külső lejátszóval nézem,nem is tudnám,ugyanis nem rendelkezek ilyennel. Csak a tv beépített lejátszója van,és az játsza le az iso-t. Nem értem mi olyan különös ezen. -
Flashget
félisten
válasz
nightshadow #30795 üzenetére
2000-ben volt melóm egy nagy sony márkaszervízben már akkor ezt mondták, hogy az egykori élen járó cég eladta magát a mennyiség oltárán thaiwanon meg kínában a mínőség helyett..és azóta 12 év eltelt és még rosszabb lett a helyzet..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest