Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
AttyVin #30896 üzenetére
ezek közül melyiket nem szabad megvenni. Mert van a 200-tól a 700-ig mindenféle és nem kellene csak max. 2-3 dologra.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
nightshadow #30890 üzenetére
A SilverCrest 1-2 ével ezelőtti kiadása üzemel nálunk.
Több, hasonló kategóriájú után ez volt eddig a legjobb vétel ennyiért. Valóban "sokat" tud, de persze nem éri el a Logitech színvonalát. 4-5 különböző gyártmányú készüléket (Sony, Samsung, LG, Orion) "szolgál" egyszerre. Viszont sajnos nem kezeli a Leadtek TV-tunert, amit sokszor használok...
Alapszinten gyakorlatilag mindent ki-be kapcsol, esetleg elindít bizonyos funkciókat (pl. DVD, stb.), valamennyire "tanítható" is, de az egyes bonyolultab programozásokhoz (pl. Samsung TV) már nem elegendő. Akkor bizony elő kell venni az eredetit...
Ha elegendő a ki-be kapcsolás, a csatornaváltás, a hangerő változtatása, egy-két kisebb funkció (pl. EPG lekérdezése) vagy esetleg a DVD elindítása, akkor ezekre jól megfelel.
-
air
nagyúr
-
baboss
őstag
Sziasztok .1 napja vásároltam plazma tévét az ELEKTRO OUTLET-ben a boltba személyesen mentem be és én szállítottam haza.A tévére kötöttem a 2 év garancia mellé még 2 év biztositást.
Érdeklődni szeretnék hogy a készüléket visszavihetem a boltba? Nincs semmi hibája .A bolt honlapján ezt volt kiírva.
A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei.A Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezései alapján a vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, ennek igazolására a kiszállításkor kapott fuvarlevél ügyfélpéldánya szolgál. A terméket eredeti, sértetlen, átvételkori állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia a megrendelt üzletünkbe. Az áruház kizárólag az átvételkori állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban a vásárlónak kell gondoskodnia, ennek költségét viselnie, amelynek díja a mindenkori Royal Sprint honlapján szereplő díjtételeknek megfelelően alakul.Amennyiben a 8 munkanapon belüli elállás jogán visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, az Elektro Outlet kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére az előzetesen megadott számlaszámra, vagy az áru személyes üzletünkbe való eljuttatása esetén, készpénzben fizeti vissza.
Vagy ez csak akkor érvényes ha a bolt honlapján interneten keresztül vásároltam és ők szállították ki?
A tévét 6 órát használtam doboza papírok minden megvan. -
CoolBoy323
nagyúr
firmware changelogot hol lehet talalni? es5500re jelent meg frissites (nem szolt a tv, a bongeszo app frissitesre szolt, es gondoltam megnezem fw van e, es volt) de nem tudom frissitsek e?!
minden adat megmarad olyankor?
-
blakey
titán
válasz
sityupityu #30889 üzenetére
Az túlzás, hogy annyira jónak számít, mert korlátozva van a memóriája, de árához képest jó. Van, pár évvel ezelőtti változatom is, használom, az új ami már több mint 1 éves, tartalék, ezért az árért egész jó, de egy harmony-t nem fog helyetesíteni, az tényleg fullra programozható, azokat a neveket adhatod hozzá amiket akarsz, stb, itt az adott gombokat lehet programozni.
-
sityupityu
veterán
válasz
nightshadow #30890 üzenetére
ÁÁÁ...köszi szépen. Ez elég pofásan néz ki,ránézésre annyit tényleg simán megér.
-
nightshadow
veterán
válasz
sityupityu #30889 üzenetére
-
sityupityu
veterán
És az tényleg annyira jónak számít. Most komolyan,csak azért mert én is gondolkodtam egy univerzális beszerzésén. Több tízezret meg nem akarok ilyesmiért kiadni,annyira azért nem kell. Nem tudsz egy linket erről,hogy kinézetre milyen is valójában?
Sandró60! Ha ilyenen besértődsz az a te bajod,biztos ilyen korszakban vagy. De hidd el,még ha nem is árulod el hogy hova vetted azt az ominózus tévét,én akkor is nyugodtan fogok aludni ma éjjel.
-
szagnes69
aktív tag
válasz
nightshadow #30885 üzenetére
Ez nagyon tetszik. Nem igazán hallottam még ilyen lehetőségről, de jó lenne, mert engem eléggé zavar a sok távirányító. Köszönöm a válaszodat!
-
nightshadow
veterán
-
BBéci
legenda
Tudom, azért írtam ezt: egy komolyabb Logitech kiváltaná az összeset, de nem nyerő, mert rendszeresen cserélődnek a készülékek.
Tehát nem akarok 2-3 hetente programozgatni, inkább használom mindegyiknek a sajátját.
Valamint a távirányítók is a tesztelés részei, azokat is alaposan ki kell próbálni.(#30882) xigris
Tehát nem full HD, hanem SD felbontású. Így már értem.
Ha átmásolod VHS-ről merevlemezre, vagy DVD-re, egy jó lejátszó képes úgy felskálázni, hogy elfogadhatóan mutasson 1080-as tévén is. -
tjnet
aktív tag
A távirányító témához hozzászólva egy LOGITECH Harmony kiváltja a 12 távirányítót, bármely készülékről van is szó, mivel usb-n kapcsolódik a PC-hez és onnan lehet felprogramozni.Jelenleg kb. 500000 különböző ezközt ismer a logitech harmony család és folyamatosan frissül. Én is ezt használom (Harmony 555). Nekem 10 ezköz van be programozva ( még az antenna pozicionert Strong V50 is ismerte). Tehát bátran vehetsz hozzá Harmony távirányítót.
-
BBéci
legenda
-
Hooper
őstag
Media lejátszás funkcióit lehet valahogy fejleszteni?
navigálás/beletekerés helyett perchez ugrás vagy valami, esetleg felirat kezelésben valami plusz - itt a gyári 3nál nagyobb felírat méret értek.
Köszi
C670 -
xigris
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék d5000 szériánál valahogy nem lehet állítani a felbontást mert a régi családi vhs-ből nem sok mindent látni. -
szagnes69
aktív tag
válasz
nightshadow #30873 üzenetére
Kedves Nightshadow!
Kifejtenéd egy kicsit részletesebben. Tehát van egy olyan Sony távirányítód, amivel tudsz más márkájú eszközöket vezérelni? Milyen típus ez? Mire képes?
Köszönöm a válaszodat!
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #30870 üzenetére
Azért nem kéne a másik kollléga szóhasználatával élve "ledegradálni"Látom megint beindult a lejárató hozzászólás.Ha humorra venném akkor azt mondanám -Igen a fürdőszobába -vettem a tv-t,de mivel itam,hogy egy másodlagos tv-azt meg nemkötöm az orrodra,hogy hol használom
Te lehet,hogy nem adsz ki ennyit én kiadtam -
-
BBéci
legenda
válasz
gukker1 #30869 üzenetére
Az éjjeliszekrényemen csak a telefonom szokott pihenni, viszont a nappalim dohányzóasztalán jelenleg 12 db távirányító sorakozik, engem cseppet sem zavar. Sőt, feleségemet sem. Egy komolyabb Logitech kiváltaná az összeset, de nem nyerő, mert rendszeresen cserélődnek a készülékek.
(#30870) sityupityu
Bennem is felmerültek ezek a kérdések, de Sandróval kapcsolatban már semmin nem csodálkozom. -
gukker1
tag
válasz
AttyVin #30865 üzenetére
Szó nincs ördögtöl való dologról
!Jó hogy vannak fejlesztők,akik a tv -ben rejtett lehetőségeket kiaknázzák amit a gyár marketing szempontokból elrejtett(letiltott),
nekem személy szerint a tv-m mindent tud amit kell,egyedül a 2 tuner hiányzik belőle,az 5 év garit meg nem szívesen kockáztatnám.. -
AttyVin
aktív tag
válasz
gukker1 #30833 üzenetére
A samygo nem egy ördögtől való dolog.
Ugyanúgy ésszel kell használni, mint bármely hasonló "eszközt", mondjuk a PC-n vagy egy androisdos telefonon. Erről rengeteg leírás és tapasztalat van a net-en.
A samygo és a 1016-os fw "visszaállítása" is többek között azt segíti elő, hogy hozzá lehessen férni - aki persze akar - olyan a TV-ben rejlő lehetőségekhez is, amit a gyártó az elmúlt időszakban egyre inkább "elrejtett" vagy egyszerűen jobban lehessen a TV-t használni.
Alkalmazni egyiket sem kötelező.
-
BBéci
legenda
válasz
Carasc0 #30863 üzenetére
Az egyenetlen fényerőeloszlást nevezik felhősödésnek, angolul cloudingnak, ezt keresd a tesztekben, vagy Googleval.
A másik tipikus LED LCD hiba a bevilágítás, ami a sarkokban, széleken jelentkezik világos foltok formájában. Számomra mindkettő annyira zavaró, hogy az LCD tévék ki is estek a pixisből.(#30857) g@bo
Kevesen hajlandóak egy 32 colos full HD tévét 1,3-1,4 méterről nézni, ami ahhoz kell, hogy észrevehető legyen minden apró részlet. Messzebbről, 2,5 méterről már tök mindegy, hogy full HD a tévé, vagy csak ready, legfeljebb távcsővel lehetne észrevenni a különbséget.
Ezért indokolt a létezésük. -
Carasc0
őstag
válasz
sandró60 #30862 üzenetére
Sziasztok!
Egyébként mi ez a felhősödés dolog? Amúgy nekem sötétben mikor nincs adás, akkor én a hangszoróknál látok fehér foltot. Nem igazán foglalkoztam vele. Esetleg képet betudtok linkelni mi is az a felhősödés effekt látványa?
Mondjuk filmnézés közben én semmi rosszat nem veszek észre!
-
-
Cortez863
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy Samsung UE40ES6100-es LED Tv-t.
A Digitális TV csatornáknál minden rendben.
De ha USB-ről játszok le, akkor 2 hibajelenséget észleltem.
Az első az, hogy sötét képeknél nagyon észlelhető a felhősödés, eléggé zavaró sok fehér folt van rajta. A másik még zavaróbb probléma, hogy gyors jeleneteknél mindig látom az utánhúzást. Megpróbáltam több file formátummal , mindenféle beállítással, de sajnos semmi sem változott. Nem gondoltam volna, hogy ilyen betegségekkel fog küzdeni egy készülék.Szerintetek ez normális? Vagy vigyem vissza és cseréltessem ki?
Még benne vagyok a 3 napban.
-
sandró60
addikt
válasz
sandró60 #30858 üzenetére
Nekem van egy 26EH 4500 HD-ready-s készülékem és megvagyok vele elégedve :Igaz én nem 100k-ért vettem hanem csak 93k-ért.
Olvasd el a specifikációját amit ide linkelek.Gyakorlatilag a full hd és a 100HZ nincs benne,de azon kivűl minden földi jóval felvan szerelve.Nembántam meg,hogy másod készüléknek megvettem
[link]
Persze #g@bo kollégának cimezve -
g@bo
nagyúr
válasz
sandró60 #30858 üzenetére
ez kissé ledegradáló megjegyzés, mintsem segítőkész...
ez a marketing:
A 50Hz Refresh Rate technology also creates flicker-free pictures that make the Samsung UE32EH5000 ideal for movies and sport. The latest LED technology gives you deep, rich colours and superb contrast.
-
g@bo
nagyúr
urak
még egy kérdés, ahol eltudom külteni a kapott ájándék utalványom /+kp/ ... nem nagyon van választék és a keret is szűkös, bár jó lenne 200k-s tévé... ami akad:
samsung ue32eh5000 [link] 99k.
lg 32lk430 [link] 85k.
egyik rosszabb mint a másik?
100k körül valódi 100hz es tévé nuku, röhejt, hogy 32" méretben hogy tolják még a hd ready modelleket is...
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
LE40C670 friss tulajaként (első LCDm) érdeklődöm, hogy vannak-e tippek trükkök, színbeállítás, frissítés, SW, bármi amit érdemes tudni?Pl ami kezdetnek érdekelne: Media lejátszás funkcióit lehet valahogy fejleszteni?
(navigálás/beletekerés helyett perchez ugrás vagy valami, esetleg felirat kezelésben valami plusz - itt a gyári 3nál nagyobb felírat méret értek)köszi
-
nightshadow
veterán
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma jött meg az UE32EH5300-as SMART tv, eddig nagyon tetszik, ez a SMART nekem nagyon bejött
Egy sima 200Ft-os egérrel is megy, még egy bill-t fogok kipróbáni.
Egy pontos típust tudnátok írni amivel biztosan megy? Wireless egér + bill.Lenne egy kérdésem, ha a TV kábelen csatlakozik a netre, a többi eszköz pedig wifi-n de egy rooterre, akkor DLNA-n képesek kommunikálni? És működik az All share funkció közöttük?
-
Mirman
őstag
Sziasztok , szerintetek milyen tvt lenne érdemes venni maximum 140-160 ezer forintért, ha semmi smart funkcio és 3d nem kell csak a képminőség fontos ?
-
Carasc0
őstag
válasz
baboss #30845 üzenetére
Üdvözlet.
Én ajánlanám a ES7000 szériát, csak abból a pénzből nem jön ki. Nekem UE40ES6710 van. 240e Ft volt a TV és ehhez járt összesen 4 db aktív 3D samu szemcsi. Sajnos az LG TV-hez nem tudok mit írni, de ennyi pénzért nem lehet rossz. Megjegyzem hogy erősen szubjetív véleményem hogy rühellem a LG márkát, de ez ne zavarjon senkit.
A szakértők majd megmondják mit és hogy érdemes.
-
baboss
őstag
Sziasztok . Már hetek óta készülők a tv vásárlásra ,sok fórumot elolvastam és végül Panasonic VIERA TX-P50ST50E 3D Plazma tv mellet döntöttem.Tegnap elmentem egypár üzletbe és elkezdem tesztelni a tv-ket.
A családban van 4 gyerek a párom szemüveges és néha én is használok olvasáshoz.Sajnos a páromnak nem jó az aktív szemüveg vibrálva homályosan látja a képet és a gyerekek miatt lebeszéltek az aktív szemüvegről.Ha jól tudom minden 3d-és plazma aktív szemüveges.
Bánatomra le kell mondanom a plazma tv --ről.Most kinéztem egy led tv-t.
[link]
Tudom hogy itt Samsung tv hozászolások vannak,De érdekel a Samsung tévé-is.
Az ára 353600ft 2év garival 7 db passzív szemüveggel.A kérdésem a következő lenne ezért az árért jó ez a tv vagy tudtok jobbat ajánlani ezen az áron. Az 50"-55" 3D fontos ha lehet akkor az 55" érdekelne.Holnap szeretném megvenni a készüléket. Idáig a plazmákat tanulmányoztam a Led tevékről nem sokat olvastam.Főleg filmeket néznék rajta 80%ban HDMI csatlakozással PC-re kötve .AVI -ISÓ-MKV-VOB.Tv műsorok 15% és játék 5%.A nézési távolság 4 méter.
A tanácsokat előre is köszönöm. -
-
arrrgggh
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a Samsung nem ad meg válaszidőt és fényerőt a technikai leírásokban?
-
Lotusz
tag
sziasztok, lehet egy kicsit off topic, de azért megkérdezem:
van egy samsung d5500 tv-m és egy UPC HD mediaboxom, ami rca kábellel van rákötve az erősítőmre, és az a gondom, hogy így a kép és a hang csúszik egymáshoz képest.
tudtok erre a problémára valami megoldást?
-
gukker1
tag
válasz
CoolBoy323 #30831 üzenetére
Rossz hírem van!Mindenképpen használj külső tápot a 2,5-hez is mert különben
nagyobb fájlmozgatásnál,törlésnél leválasztja a merevlemezt,és csak pc-n lehet
leformázni,aztán újra a tv-vel,már tutu7030 is szívott vele,keress rá.
A fevétel sd-ben kb 1 óra 1GB,a hd-t nem tudom,mert nincs hd műsorom,
A samygo az egy hack ami a gyárilag letiltott funkciókat be lehet kapcsolni,
illetve új funkciókkal ellátni,ha garis a tv-d akkor én a helyedben elfelejteném
könnyen el lehet cseszni. -
dane
senior tag
Sziasztok,
ha DLNA-n keresztül nézek dual audio-s filmet akkor deafult angol hang van és nem tudok váltani. Valahogy megoldható hogy tudjak az audio sávok között váltani ha hálózatról nézek filmet?
-
gukker1
tag
válasz
CoolBoy323 #30818 üzenetére
Saját tapasztalatot tudok írni hátha segít....
A külső merevlemezhez mindenképp használj tápot,mert különben megbízhatatlan lesz a
működése,én nem használok mert zavar az állandó zizegés,a filmeket memóriakártyáról
nézem,a tv műsor rögzítésre egy Samsung SSD 830-at használok usb3-as házban,
így gond nélkül működik külső táp nélkül is. -
AttyVin
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #30811 üzenetére
Kiegészítve egy kicsit a #30817 hsz.-t, a felvett műsor "kinyerhető", de csak dekódolás után (korábbi hsz.-okban erről volt szó).
Ha fenn van és el is van indítva a samygo alkalmazás, akkor nem kell kikódolás és ki lehet a file-t írni egy PC-re.
Ha a samygo nincs éppen elindítva (pl. időzített PVR, amikor a TV ki van kapcsolva), akkor az első megoldás működik.
-
nightshadow
veterán
Saturn olimpiai akció: Samsung UE-40ES6100 200k
-
pictigjis
őstag
sziasztok, nekem LE40C550 tévém van. a kérdés annyi, hogy be lehet-e állítani, hogy (digitális kábeltévés) csatornaváltás után automatikusan bejöjjön az epg-s infósáv, ami most csak külön gombnyomásra jön fel?
vagy ez samsungnál lehetetlen? a t-home-os stb tudta és hiányzik ez a funkció, hogy azonnal lássam, milyen műsor megy
-
Zol77
aktív tag
Na hazaértem,és megnéztem ezt a DVD ISO TV-n lejátszás kérdést.
Megy ez usb-ről is,igaz egy rém egyszerű trükk kell hozzá.Először kipróbáltam a nasról (synology usb station 2) ,elindult,majd ha kértem infót a tv-n,ez állt benne:
fájlformátum : application/octet-stream . Itt hangot tudtam váltani,tekerni nem tudtam.Ezután felmásoltam pendrive-ra,bedug,play : ismeretlen formátum
vissza pc-be,film.iso átnevez film.mpg-re és tökéletesen viszi,tekerhető,választható a hangsáv is.
itt nem írt semmit a tv a fájlformátumra.Ez a trükk gondolom csak azoknál az ISO-knál működik,ahol nincs menü,és rögtön indul a film. Nekem csak ilyen van,így ezzel tudtam kipróbálni,majd valaki megnézheti a menüs iso-t is,de az szerintem tutira nem megy ilyen átnevezéssel.
-
pasztiz
csendes tag
Sziasztok!
Ma nézi a gyerek a tv-t, egyszer csak látom, hogy sötét a kép, és pirosas árnyalatú.
Azt hittem elállította. Kép visszaállítás volt, factory reset volt. Semmi változás. Ennyi volt a TV? -
CJ3
senior tag
Amúgy nem a szervíz menüben kell okoskodni hogy lejátsza a filmet, hanem egyszerűen csak össze kell kötni a PC-t a Tv-vel HDMI-vel és kész is
Spanom is így nézi a filmeket stb
Mért nem volt eszembe ez eddig -
sandró60
addikt
válasz
CoolBoy323 #30818 üzenetére
Akkor úgylátszik a Samsung is rájött,hogy nem egyforma a winchesterek áram felvétele.Az 1A-nek elég kell lenni
-
sandró60
addikt
válasz
CoolBoy323 #30816 üzenetére
Ha kerestél volna,mint ahogy én megtettem akkor tudnád az egyik kérdésedre a választ.Én megtaláltam egy nemis olyan régi #Tippmix-kolléga válaszát amit utólagos engedelmével ide másolok
"Nos sikerült egy szinte hivatalos verziót megtudnom a Samsungtól:
PVR-re a következő HDD-k a különösen ajánlottak:
Márka: mindegy
2,5" vagy 3,5": mindegy
Méret: 1 TBig tutti jó, felette is, de lehet meg kell osztani
USB: 2.0
USB táp vagy külső: ha a HDD-nek a működéshez nagyobb kell 5V-nál (és 500mA), akkor ajánlott külső tápost venni.
RPM:5000 felett"
Ehez még kiegészitésként.A Samsung tv-n digitális adoról felvett anyagot csak azon a tv-lehet visszajátszani amin felvettedA winchestert saját formációjára formatálja le a tvLehet ugyanazon a winyon megosztva az mondjuk egyik fele a tévé .Számitógépen csak ilyen-olyan buhera programokkal lehet variáln,hogy le lehesen játszani a szgépen -
Gerigerinho
csendes tag
T
-
sandró60
addikt
válasz
A Samsung oldalán olvasd el ennek a tv-nek a leirását!
ES5500 kényelmi funkciók kiemelve -
sandró60
addikt
válasz
Ha visszaolvasol sokan már leirták,hogy mi jó hozzá
-
CoolBoy323
nagyúr
Ha Es5500 on szeretnek felvenni musort, esetleg timeshift is lenne, akkor az hogy mukodik?
Veszek egy kulso hddt. Es hogy formazzam? Nem csak a TVnek hasznalbam, hanem filmeket is tarolnek rajta.Az igaz, h amit felveszek, azt semmi egyeb nem jatsza le??
Es a hddt nem gyilkolja a timeshift?
Valami ajanlott hdd esetleg?
Ja es kikapcsolt TV is tud felvenni?
Koszi a helpet.
-
-
Zol77
aktív tag
válasz
Flashget #30802 üzenetére
nem nem beszélünk el,csak nem érted.
Na szóval,van egy nas,amin vannak a filmek,bekapcsolom a tv-t,a forrásnál kiválasztom a hálózaton lévő nast,ott belemegyek a dvd mappámba,ahol van kb 5-6 dvd iso,(igen ISO,nem bedig vob és társai) és elindítom,és játsza szépen a tv. Egy szóval nem mondtam,hogy külső lejátszóval nézem,nem is tudnám,ugyanis nem rendelkezek ilyennel. Csak a tv beépített lejátszója van,és az játsza le az iso-t. Nem értem mi olyan különös ezen. -
Flashget
félisten
válasz
nightshadow #30795 üzenetére
2000-ben volt melóm egy nagy sony márkaszervízben már akkor ezt mondták, hogy az egykori élen járó cég eladta magát a mennyiség oltárán thaiwanon meg kínában a mínőség helyett..és azóta 12 év eltelt és még rosszabb lett a helyzet..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest