- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
ezt a serviio-t hogy kell működésre bírni?
XPn az AllShare nem akar működni, tűzfal hibát ír, pedig kilőttem minden tűzfalat...
a serviioban pedig nincs "renderer profiloknál" semmi, gondolom itt kéne látnom a TVt...
(másik OSen, Win7en minden facán megy egyébként, csak a fosikszpén van genyózás)
szerk: megoldva, manuálisan hozzáadtam a TV aktuális IPjét
-
riki3030
csendes tag
helló valaki segítene nekem mert van egy Samsung aq01-es tévém de sajnos csak a jobb oldalt valamiért kb 10-cm széles fehér csíkot ad be és zavarja a képet mit tehetek ilyenkor vagy mi rossz bene ? kösz a választ előre is
-
ngabor2
nagyúr
van egy U40E6500 tévé, amivel meg vagyunk elégedve. egy apró hiányosság van, egy másik Samsung lapostévével szemben: csatornaváltáskor az kiírja az infót a beállított csatornáról, ez nem. be lehet valahogy ezt kapcsolni?
-
Gavin
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LE26B350-es tv-m, melyet pc monitorként is használok. Kérdés: ha tartósan 1920x1080-as felbontással használom károsodik-e tőle.
Előre is köszönöm a választ.
üdv: Gavin -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Superleggera #30693 üzenetére
Azt írtad van olyan 3D-s film, amit lejátszik, olyan formátumra kell alakítani a többit is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Superleggera #30691 üzenetére
Szerezd be más formában az Avatart vagy konvertáld át.
-
Superleggera
tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung UE40EH6030 as LED 3D tv-t es erdeklodnek, hogy milyen formatumokat jattszik le 3D ben mert az Avatar-t 3D ben nem jattsza le, meg meg parat ( van olyan is amitejattszik siman 3D ben.
Koszonom segitsegeteket
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék hogy lehet be állítani az allshare programot,hogy a menet közben letöltött filmet lássa ne kelljen mindig frissíteni a listát mert majd 1tb-ról van szó. -
Carasc0
őstag
Értem és köszönöm!
Sokat tanulok, bár a házimozi világába nem vagyok jártas RIP terén. Nos ha van ennél jobb minőség is, mint ahogy van, akkor ezt jó tudni, ennek ellenére ez a Half-SBS is nekem szinte tökéletes látvány volt. Szerintem szebb mint a valóság. De ez én vagyok.
Bár erről jut eszembe hogy céép ez a 3D szemcsi, csak kár hogy PC-vel nem tudom felismertetni. Ez nagy kár.
-
dezz
nagyúr
válasz
Carasc0 #30687 üzenetére
Már írtam: a Half-SBS mindkét nézetet vízszintesen összenyomva tartalmazza egy 1920x1080-as képen. Így nézetenként (a stereo-3D-hez két nézet kell, a két szemnek) 960x1080 lesz a felbontás, az eredeti 1920x1080 helyett. A Blu-ray 3D az utóbbit tartalmazza, a két nézetre külön-külön. [MVC kódolásban, ami azt jelenti, hogy az első nézet a szokásos AVC-vel [H.264] van kódolva, a második nézet pedig különbségi kódolással, ami csak ~50%-os bitráta többletet igényel.]
Léteznek Full-SBS ripek is, amiknél két 1920x1080-as kép van egymás mellett egy 3840x1080-as frame-en. Az már valamennyire megközelíti az eredetit. De ezt a legtöbb tévé és egyéb lejátszó nem támogatja.
-
Carasc0
őstag
Üdvözlet!
Megnéztem jobban, igen ez az a SBS. Nem értem akkor mi a gond vele, nekem 3D-be tökéletes éles képet adott! Ha ennél jobb a lemezre írt változat, akkor az valami brutális lehet. Ez is tükör éles volt. Nem igazán tudtam belekötni!
-
nightshadow
veterán
válasz
sarkan #30681 üzenetére
Nem jó, csak az E sorozathoz:
Compatibility: North America, Latin America : LED ES6500 and above, PDP E550 and above
// The other countries: LED ES6100 and above, PDP E550 and above (It may not be compatible according to the specifications of the device.)A D sorozathoz ez való: [link]
Flashget: elvileg le:
- Playback Discs: Blu-ray disc (BD-ROM, BD-R, BD-RE, BD-9) forrás: [link]
-
törölt tag
Ezt a Samsung wifi vevőt nem tudja valmi helyettesíteni? Úgy mint a bill-t és az egeret a Logitech, vagy Genius?
Van valami tapasztalat? -
sarkan
aktív tag
szerintetek ez a távirányító jó d8000-es tv-hez?
VG-KBD1000
-
gyula73
csendes tag
üdv!
vettem egy samsung UE32EH5000 full HD LED TV
az lenne gondom hogy vettem egy,HDMI kábelt és össze csatlakoztatam,egy t-homos beltérivel, eleinte nem volt semmi baj de, másnap nem volt hang,,,, próbáltam a felbontást váltani a beltérin de sajnos nem jó lett,és akkor a led tv-én prómáltam átt is váltotam hdmi2-re hát akkor sem volt hang, na akkor a tv menü-jében nézzem ott meg ami a hdmi hang-hoz tartozik hdmi valami hang rendszer, de ott az állitásnál illetve nem tudok hozzá férni nem tudom hogy miért.....de már ki vagyok vele. legyetekszivesek valai segitsen.üdv!
-
BBéci
legenda
válasz
Carasc0 #30676 üzenetére
Ha BD ISO lett volna, akkor sem olyan minőségű, mint az eredeti lemez mondjuk Pioneer BDP-LX55 készülékkel lejátszva, HAMA Avinity kábellel a tévébe juttatva. Ezt azért említem, mert éppen ezekkel teszteltem tegnap. Az mkv és a kiváló 3D fogalma nem említhető egy napon.
Ezek szerint még nem láttad, mit lehet kihozni a tévédből. -
Imifej
senior tag
sandró"25" kollégának a hozzászólásai majd 75 százalék arányban magyarázkodásból állnak.
-
Carasc0
őstag
a TV 3D részét az AVATAR 3D-vel avattam fel. Hát szerintem ennél jobbat nem lehet mutatni.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
Flashget #30652 üzenetére
A Mission Impossible Ghost Protocoll AVC TrueHD7.1 Hunsub. remux...ezt végig játsza csak a magyar hang audió nem támogatott és feliratot se hoz (gondolom pedig van rajta)...Ami igaz hogy biztos leterheli a tv-t mivel ha megakarom állítani majd 8-10 mp kell hogy vegye a lapot.
-
Jared00
csendes tag
Sziasztok!
Erről a tvről tud valaki mondani akármit pozitívat vagy negatívat mennyire megbízható, a 3d mkv filmek közül mely filmeket viszi, bármit szívesen fogadok, és a játékos neve:
Samsung UE40EH6030 3D LED Televízió 4db 3D szemüveggel
Köszönöm! Üdv ; )
-
sandró60
addikt
Bocs,hogy megvédem magam,de olvasd már el légyszives amit irtam meg amit ő is irt .Az árat ugyanúgy leirta ő is.Különben már nem ez az első lejárató beszólásod neked -se irányomba -Az elmúlt tizen valahány hónapban kb-negyedévenként ismételed ezeket a kifogásokat.Nemszoktam senkivel -se foglalkozni.Nagyjábol látom,hogy ezen a fórumon van kb 3-4 ember akik rászálnak az ügyeletes "hűlyére"Ha lehet akkor próbálják bedöngölni az anyaföldbe.Azért megvigasztallak lessz még egy pár ahogy te mondod "szakmaiatlan"-buta bejegyzésem.Az utolsó mondatoddal egyetértek.Lásd azért van amiben közös a gondolkodásunk
Utólagos engedelmeddel ide másolom
"Ezt a hozzászólást a legnagyobb jóindulattal írtam." -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #30611 üzenetére
UP
-
air
nagyúr
válasz
sandró60 #30658 üzenetére
Bocs, hogy outsider-ként beleszólok, de megint te kezdted a kötözködést. Csak az a baj, hogy már eszre sem veszed. A rengeteg szakmaiatlan hozzászólásodról nem is beszélve. A butaságaid már többször cáfolást nyertek. És elébe megyek a kérdésednek, nem fogok példákat hozni, a törzsközönség tudni fogja, hogy mire gondolok. No offense!
Ezt a hozzászólást a legnagyobb jóindulattal írtam. -
sandró60
addikt
válasz
nightshadow #30651 üzenetére
Ha már ajánlja az ember akkor megpróbál megfizethető árú billentyűzet-egér párost ajánlani.Pláne,ha az illetőnek van már belőle és próbál segiteni a tapasztalatát megosztani.
Nem feltétlen az a helyes ha valaki egyből olyat ajánl amit esetleg még ki-se próbáltApropó ha már ilyen kötözködő hangulatban vagy(időjárási front hatás)van neked abból amit te "r-hidegen"csak ide linkeltél? -
g0dl
addikt
A samsung smart tv-k alkalmazásai android alkalmazások? Ez nyitott platform, tehát fejleszthetek a saját tv-mre?
-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow #30651 üzenetére
kár hogy a D szériához egyik sem jó..
-
Flashget
félisten
válasz
sz.z.csicsi #30636 üzenetére
nekem nem játssza le az M2TS-t normálisan..10mp-ig játssza majd homokóra, aztán megint 10mp majd homokóra..átírtam .ts-re úgy se.
-
sandró60
addikt
válasz
nightshadow #30649 üzenetére
Azért ha megnézed amit ajánlottál annak elég borsos az ára.Amit meg én ajánlottam az mindezt tudja kevesebb ,mint féláron és még jól is használható.Tapasztalatból mondom most már több mint 1-hét használat után
-
Carasc0
őstag
Üdvözlet mindenkinek!
Olyan után érdeklődnék, hogy az előző hozzászólásomban LINK-elt TV-vel feltudom-e ismertetni a Logitech MX 1000-es laser egeret?
Ehhez kapcsolódóan milyen vezetéknélküli eszközöket (egér+bill) eszközöket képes felismerni a SMART TV 6-os széria?
Amúgy a TV nálam 10/10!
-
Carasc0
őstag
Üdvözlet!
A megoldás pontos definíálása nehézkes, mert nem tudom pontosan melyik volt az a beállítás ami által megjavult. Nos ami biztos, hogy a SMART HUB menüben a FORRÁS-nál a TV-t állítottam be, a Net pedig UTP kábelen keresztül jött. Így sikerült frissítenie.
Közben amúgy rájöttem hogy nem is kell nekem a VIDANET dekóder, elég az ún. CI kártya. Most arról megy, a TV sajátként kezeli a csatornákat és ehhez mérten megy a SMART HUB is + net accessories. Szóval most megnyílt a TV világa előttem!
Amúgy a vásárolt modell: LINK
Szerintem megérte mert van hozzá összesen 4 DB aktív Samu szemüveg. Régi TV árát is hozzáadom tehát így 200K alatt van.
-
dezz
nagyúr
válasz
HofiZoli #30644 üzenetére
És általában igaza is van...
Persze lehet nézni 4-5m-ről is - a híradót... (Vagy az .avi-t.)
Itt mondjuk most nem ez volt a lényeg....elég furcsák azok a "kockák", főleg ha olyan messziről is ilyen jól látszanak.
Megjegyzem, valóban "kis kockákból áll a kép".Csak az a kérdés, ezek itt nagyobb kockák-e, mint a képernyő pixelei?
-
HofiZoli
senior tag
válasz
sz.z.csicsi #30642 üzenetére
Hagyd, mindig jobban tudja..
-
BBéci
legenda
válasz
sz.z.csicsi #30642 üzenetére
Azt felejtsd el! Itt láthatod az ajánlott nézési távolságokat.
Ebben a cikkben szerepel ez a mondat: "Bizony, az 55 colos képátló 2-2,2 m közötti távolságból teremti meg azt az illúziót, mintha valóban az események sűrűjében lennénk, már mellettünk, velünk egyvonalban felfedezhetünk mozgó tárgyakat, alakokat." -
sz.z.csicsi
tag
válasz
Tippmix46 #30638 üzenetére
Sztem az lebutítja vagy nem?
Ja és a kamera felvételesre gondolsz?..Amúgy már csináltam ..vagyis próbálkoztam mkv-vá alakításban de valamiért szétesett a kép...még anno a C7700-nél.Mert most a rögzített anyagom külső vinyon van egy az egybe,de megpróbálom (vagyis úgy tenni mintha kiírnám)a programmal írni mert az olyan formában írja ki amit Bluray lejátszón lejátszható(BDMV,stream stb..) ha hülyeséget írok elnézést nem vok szaki benne,de ilyenekre emlékszem.Szóval mintha kiírnám de nem lemezre hanem csak a vinyóra elmentem...na ilyet vajon lehet.e?
Megpróbálom.
Merre keressek valami jó tesztelt kép beállításokat.Kicsit sok lenne visszaolvasni itt hogy írtak-e? -
BBéci
legenda
válasz
sz.z.csicsi #30634 üzenetére
Az nagyon messze van, 2,2-2,5 m közötti távolságból ad igazi élményt egy 55 colos tévé.
(#30624) dezz
Olyan is volt. A Plazmatévé topikban többször kitárgyaltuk. -
gyvince
senior tag
Sziasztok valaki nem tudna nekem be linkelni Samsung C8700 tv-hez Samygo-s FW-t??
és egy ideális beállítási linket?
-
Tippmix46
senior tag
válasz
sz.z.csicsi #30637 üzenetére
és ha átírod mkv-vá, akkor lejátsza vajon?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
sz.z.csicsi #30636 üzenetére
Úgy akartam írni hogy:m2ts.
De viszont amit a FullHD kamerámmal felveszek(panas) az is m2ts-be rögzit azt már nem bírja csak kb..20 mp-ig aztán a kép szétesik-kockás,de hang van -
sz.z.csicsi
tag
válasz
sz.z.csicsi #30634 üzenetére
Bár őszintén ha bluray anyagot kap úgy hibátlan
Létezik hogy a "D" sorozat tudja játszani az mts2 formátumot
mert az enyém igen csak a magyar audió nem támogatott.Lehet a 7.1 miatt? De sztem az eredeti is az..és azt játsza.Ezzel tudok valamit kezdeni(audió átnevezése? stb)
A Mission Impos....-ről van szó -
JoeYi
őstag
válasz
sz.z.csicsi #30632 üzenetére
lehet túl közelről nézed nem?
-
sz.z.csicsi
tag
55D7000-nél olyan mint ha hangyás lenne a kép.X-box-nál is olyan mintha apró kockákból lenne a kép. A C 7700 nél nem ilyenre emlékszem.Ez normális ?vagy beállítás?
-
Tutu7030
veterán
B650 tv-n az internet rész működik valakinél? Már csináltam factory resetet is, de csak az internettv főmenüje jön be. Widgetek nincsenek, ha kék gombot nyomok, ~30mp után ki is lép az egész internet alkalmazásból.
-
Carasc0
őstag
válasz
adamsys #30626 üzenetére
Szia!
Most UTP kábelen van. belépek a SMART HUB-ra kiírja hogy frissíteni akar. El is kezdi de a Samsung APPs-nál megáll a kék csík és rohadt kurva sokat vár! Legalábbb 15-20 percet és magától kikapcsol a TV. Itt valami baj van! Csalódtam eddig a SMART TV-ben!
Neked is sokat várt ott?
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Adott egy LE37B530-as TV, amire d-sub-on keresztül akarok laptopot kötni, de két laptoppal is generic non pnp monitor ként ismeri fel a TV-t és elég hülye felbontásokat kapok (alapból 1024x768). Az egyik laptoppal nagy nehezen sikerült aktiválni saját felbontásokat és be tudtam állítani az 1920x1080-at, de akkor kicsit olyan, mintha árnyéka lenne minden szövegnek. Éles a kép, de úgy látni, mintha halványan ott lenne még egyszer minden.
Mit javasoltok, mit tudok ezzel kezdeni? Bár alapból filmezni szeretnék rajta, de ha teszem nagyfelbontású filmet néznék, ahhoz a felbontást sem ártana, ha nagy lenne vagy nem függ össze a kettő?
-
adamsys
tag
válasz
Carasc0 #30623 üzenetére
Nekem is volt ilyen ha Wifin kapcsolódott a tv. Fellépett a routerre, látszólag minden rendben volt, de internetet nem látott. Aztán belenéztem a tv manual-jába, ahol azt írták, hogy wpa2 esetén tkip tipusú titkosítással nem tud mit kezdeni a tv... Mivel nekem ilyenem van, inkább váltottam utp kábelre. Azóta nincs gond a nettel.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Óriási problémám van. Megvan az új TV-m. Az istennek sem tudom működésre bírni a SMART HUB-ot. Belépek megjelenik a szép menű. Elfogadom a szerződésket, majd kidobja hogy frissítsek. Elkezdi frissíteni, de a Samsung APPS-nál megáll és áll nagyon nagyon sokat. Olyannyira sokat hogy a TV magától kikapcsol. Ha meg nem engedem frissíteni és kiakarom választani az egyik funkciót állandóan azt írja ki hogy nincs hálózati kapcsolat ellenőrizzem.
A hálózatnál simán felismeri a Routerem és vezetéknélküli kapcsot érzékeli! HELP!
-
AndrewTdi
addikt
válasz
nightshadow #30619 üzenetére
Köszönöm
-
BBéci
legenda
válasz
PLaci58 #30618 üzenetére
Boltban hogyan tudsz korrekten összehasonlítani egy új és egy 1-2000 órát "futott" tévét? Ráadásul a durván erős környezeti fény jótékonyan elfedi az LCD-k gyenge kontrasztját.
A foszforréteg öregedését nem lehet megállítani, de az tény, hogy 100000 óra alatt csökken felére a fényerő.
Amit említettél, az szemmel észrevehetetlen volt, csak műszerekkel lehetett mérni és a csökkenés ellenére is nagyságrendnyi különbség maradt a plazmák javára. -
mcroberto
tag
Sziasztok.
Van egy "öreg" 32C650 készülékem.
Elkezdett hülyéskedni, tegnap kezdte, ma is már 1xer csinálta.
Jelenség: Netezek, böngészek, egyszercsak olyan képet produkál mint amikor tv-műsor nézés közben kihúzod az antenna kábelt (hangya foci). Csináltam a tegnapiról egy videót.. HDMI bemenetre van kötve egy MacMiniServer, eddig ilyen probléma nem volt vele. 3005ös soft van rajta.
5let? tipp? tanács? Köszönök minden segítséget.
-
BBéci
legenda
válasz
PLaci58 #30576 üzenetére
Némelyik 2-3 évvel ezelőtti plazmatévére volt jellemző, hogy az idő múlásával emelkedett a fekete szintjük és csökkent a kontrasztjuk. Ezen változtattak a gyártók és már a tavalyi modellek esetében ellenkezőjére fordult a jelenség. Erről összehasonlító tesztek is megjelentek.
-
CoolBoy323
nagyúr
es5500nál a készenléti piros ledet ki lehet vhogy kapcsolni?
vagy csak szigszalaggal? -
Carasc0
őstag
válasz
nightshadow #30603 üzenetére
Szia!
Erre mit szólsz? ES6710 (A 6100 széria helyett). Mivel tud többet? (Az összeg különbség 20e)
Sürgős választ kérek ha lehet!
-
Flashget
félisten
válasz
öööö én nem erre gondoltam...
az elnevezésre..HD, 3D írtam..de akkor a 3d full HD mit csinál a képernyőn? lemászva kiugrik? -
nightshadow
veterán
válasz
Ezek szerint mégis igaz a Samsung állítása, hogy a teljes 6-os ES sorozat 3D Full HD, mint írják a katalógusuk 32-dik (Adobe Reader szerint 17-dik) oldalán: [link]
-
nightshadow
veterán
válasz
Flashget #30601 üzenetére
Idézet az ES6300-as tesztből: "Unlike 2011's 6000 series TVs, this 2012 displays genuine Full HD 3D images. The difference is clear to see."
- forrás képpel illusztrálva: [link]Mivel az ES6300 és az ES6100 között csak a DVB-S tuner a különbség, így annak is 3D Full HD-nak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest