Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gigabyga #29049 üzenetére
nem értem miért kell riogatni embereket azzal ezen a fórumon, hogy a D modellekből nem lehet újat kapni...csak valami javított, újracsomagolt vackot....meg kell nézni, vannak ismertető jegyek kifizetés előtt és kész...
Mi pár hete vettünk pesti internetes boltban 32D5500at 112.800 Ft-ért!!!!...előttem nyitották ki, kipróbáltuk, percekig nézhettem a képernyőt hibát keresve, próba usb is ment már stb....
azóta is tökéletes....
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem 2 Samu tv-t a gyártó oldalán összehasonlítottam de a dizájnon kívül nagy különbséget nem mutatott a táblázat.
Árban is különböznek azért érdekelne miben jobb.
UE37D6570WSXXH
UE37ES6710SXXHez a 2 szépség lenne..
-
Imifej
senior tag
válasz
attamero81 #29021 üzenetére
És tényleg! Ma van HDMI hang kimenet a listán. Hogy ez mitől függ? Na mindegy remélem jövő héten jön vissza a TV-m, és végre lesz full HD és 5.1.
-
PLaci58
addikt
-
vinikorn
aktív tag
Miért kellett ilyen parasztságot betenni a D6500 youtube-os keresőjéhez, hogy "punci videó" kategória? Nem jutott valakinek eszébe, hogy a családban gyerekek is vannak és nem mindenki ilyen tirpák? Nem lehet valahogy kitörölni?
-
blakey
titán
válasz
ngyjns #29037 üzenetére
Próbálj meg mindent lekötni a tv-ről és egyesével csatlakoztatni, valamelyik rácsatlakoztatott eszköz a hibás, valószínűleg földhúrok lesz, ha tényleg így van, akkor antenna esetén egy ilyet kell rátenni, mint a képen (antenna boltban kapható), viszont ha hdmi-n vagy scart-on megy a jel, akkor egy jobb minőségű kábel megoldás lehet, esetleg azt az eszközt egy másik konnektorba kéne dúgni.
-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow #29036 üzenetére
itt van a ph tesztpakkok aki esetleg ellenőrizni akarja mit bír a tv lejátszója.
-
sandró60
addikt
válasz
Azteeek #29033 üzenetére
Egy jó házi mozi hangrendszer szet elengedhetetlen a mostani Samsung tv-hez.A média lejátszója nekem megfelelő.A Venice V13 médi lejátszóm már több mint 1-éve a szekrényben pihen.Nem kellet elővenni,hogy egy különlegesen kódolt filmet lejátszak.Szerintem a film let........nél azért figyelni kell a tv-média lejátszó képességére és nem kell elvárni,hogy szuprűl vigyen mindent-ehez persze ott vannak a különböző média boxok(ami persze újabb áram zabáló-porfogó)
-
Azteeek
tag
Na úgy döntöttem veszek egy UE40ES6100-at!
Szerintetek megéri mellé venni egy multimedia centert vagy felesleges? -
vlevi
nagyúr
válasz
ngyjns #29030 üzenetére
"Mindhárom HDMi bemenetre kapcsolva a pc"
Azthiszem az első HDMI bemenet, amit számítógéphez érdemes használni. De ez még nem elég. A forráslistában el kell nevezni PC-nek, ilyenkor a tévé erről a HDMI-ről kikapcsol minden képjavítót, és jelentősen megjavul a számítógépes kép.
A kép szélek lemaradása is változni fog, ha PC-nek nevezed el, legfeljebb a P.SIZE gombot egyszerkétszer meg kell nyomni, hogy beálljon. -
ngyjns
tag
Tudom még elég új, de a következő tv után érdeklődnék: UE32ES5500 Most vettük és a következőket tapasztaltam, én és a feleségem sem lát clouding effectet, csak egy kis mértékű bevilágítást a sarkokon, de ez tényleg nem zavaró. Színek nem harsányak, szépek Samsung P2370HD volt tv-ként is használva előtte, megnéztük az LG új modelleket is (túl színes volt minden maxon), de ezt szerintem eltaláltuk. Azonban a következő két problémám van:
1. Ha levesszük a hangot az adás alatt hangos a zümmögés, tudom a fényerőt 14-ről felvettem 20-ig, ahol már tényleg nem erős, de az már sok (fény+fogyasztás) ezért 16 maradt. Ráadásul amikor csatornát váltunk, hasonló a zajszint mint amikor az új dvd-lejátszó kicsit felpörgeti a dvd-t, inkább süvítés és ez nem 10-11 dB az tuti.
2. Mindhárom HDMi bemenetre kapcsolva a pc (gts250 HDMi-HDMi csatolás) -t kásás a kép a betűk töredezettek, játékban a képjavítók sem sokat tudnak segíteni 8*AF és 8*AA mellett sem, ha pc 1920-30Hz, vagy hdmi 1920-50Hz mellett használom sem segít semmit. Ráadásul az asztal szélei is lemaradnak, alig látszik az xp start menüje, vagy az ablak x bezárása is lehezen megy e miatt.
Segítsetek, tapasztalt már ilyet valaki? Nekem tv-nek és monitornak is kellene a Samsung tv. -
vinikorn
aktív tag
D6500-ban ez a Smart HUB képernyő micsoda: [link]?
Ha megnyomom a gombját ez a képernyő jön elő és semmi továbblépés nincs.
-
MY2K
aktív tag
a 3D Explorer-t olyan tv-re is le lehet tölteni ami nem 3d-s?
-
Dealer20
tag
Valakinek van samsung bd-e6100 blu ray lejátszója?
Milyen rajta a web browser?
kezelhetőségre ,gyorsaságra gondolok...
Mennyivel jobb ez 40d6100 mellé mint a tv beépített média lejátszója? -
róland
veterán
Miért van, hogy néha nem ismeri fel a fájlformátumokat a tv?
-
luccgizi111
csendes tag
Sziasztok!
Egy 32"-os LED tv-m van(a pontos típust nem tudom, 2.5éves) de valamiért nem jön be rajta az M1 és az M2, de minden más adó jön rendesen, annál a kettőnél azt írja, hogy "gyenge a jel vagy nincs".
Valakinek lenne valami megoldása a problémámra?
Előre is köszi! -
Imifej
senior tag
Cserekészülékként egy LE32D450 van nálam, amíg javítják a C650-t. Rá van kötve egy ZBOX AD02 PC, HDMI kábellel. A saját tévémen volt hang is, de ezen csak a kép jelenik meg. Lehetséges az, hogy ez a vacak nem tudja ezt? A Win7 hang lejátszó eszközöknél azt írja, hogy HDMI hang eszköz nincs csatlakoztatva. ???
-
Imifej
senior tag
válasz
macikos #28988 üzenetére
Lépések:
1, A TV internet részében hozz létre egy új felhasználót.
Neve: develop
Pin: bármi lehet
2, Inditsd újra TV-t és inditsd el az internet tv-t, majd jelentkezz be a az új felhasználoval (develop-pal) Én nem szoktam újraindítani!
3, Az internet tv beállításainál lesz egy új menűrész: Fejlesztés
4, Itt tudsz megadni egy új Ip cimet a tv-nek ahonnan a programokat letölti.
A linkelt oldalon található IP címek közül válaszd ki. Én talán a másodikat választottam, de szervízben van a TV-m, és nem tudom megnézni.
5, Majd kattints a "Felhasználói alkalm. szinkronizálása"-sa gombra
6, Ekkor letölti a programokat, többek közt a HD-s Youtube-t, ami megjelenik a "Saját alkalmazások " menűben a főoldalon. Néhányat ezek után le szoktam törölni. -
RudY
addikt
-
HofiZoli
senior tag
Üdv!
Járt már úgy valaki, hogy a tv-ről letöltött csatornalistára a channel list editor ezt írja: Invalid File Format?? Értem mit jelent, de így nem engedi szerkeszteni.Ue40EH5000 a tv.. Van D-s Samum, ott tökéletesen ment, ennél meg nem jutok semmire..
Ha valakinek van valami megoldása, lécci ne tartsa magában. Köszi!
-
jkruz
csendes tag
Van valami tapasztalat?
"UE**D65** és UE**D67** új firmware megjelent ma.
T-GASDEUC-1020.1" -
vlevi
nagyúr
válasz
Flashget #28992 üzenetére
"4-5-6 év alatt ipari veszélyes hulladékokká válnak"
Csak akkor, ha jön valami olyan techtechnológia a tévézésben, ami használhatatlanná teszi ezeket a készülékeket. De szerintem még 10 év múlva is jól elleszünk a legfeljebb 1080p-t tudó tévékkel. A gyártók persze nyomják ki évente az új készülékeket, apránként csepegtetve a technológiai újdonságokat, de nem hinném, hogy mindíg cserélni kellene. Itt van pl. a Samu C650. Idén lesz harmadik éves, de marhára nem érzem, hogy ki kellene dobni. Oké, háromdét nem tudja, nem olyan okos, mint egy ES6100, de még ez is bőven túlteljesíti azt, ami a tévézéshez kell, gondolok itt arra, hogy a tévéadások túlnyomó része még most is 4:3-as SD adás, HD-ban sugárzott műsort, ami valóban HD, és nem felkonvertált 50-es évekbeli dokumentumfilm, úgy kell vadászni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest