Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Üdv!
Gyorsan átfutottam az utcsó 50 hsz-t és láttam, hogy pont arról van szó, ami nekem is a kérdésem lett volna:
Tényleg megéri az ue40d6500-at a Mediába most megvenni 200-ér? (A neten kutakodtam kicsit, úgy tűnik igen, de ti csak jobban értetek ehhez, mint én )
Mert karácsonyra lenne a tv, addig meg félek, hogy felmegy az ára és nem lesz hozzá pluszban szemüveg és kamera...Mellé egy 32"-es ue32d5000pw a kiszemelt, arra is azt mondták, hogy most 100k-ért csak tv-zésre használva best buy, ez is igaz?
Előre is köszi a válaszokat!!!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
aktív tag
Szerintetek melyiket válasszam a kettő közül: UE46C6000 vagy LE46C750?
-
zozi777
csendes tag
válasz Gabesz1019 #15966 üzenetére
Nekem D6100-as széria van, éppen tegnap próbáltam a rögzítést merevlemezre.(PVR)
Külső Samsung 750GB-ost használtam(Metróban akciós), ami ketté van particionálva.
Azért kell ketté osztani, mert amire veszel fel, azt a tévéd meg fogja formázni saját formátumára. Ez a jogvédelem miatt van.
Mivel nem windows(DOS) alapú a formátum, ezért nem fogja felismerni a PC.
Lehet vele ügyeskedni, de nem éri meg a ráfordított időt szerintem. Megnézed a TV-n a felvett adást és kész.
Valaki kérdezte, hogy tud-e HD-ban felvenni. Igen tud.
Kiírja hogy még mennyi fér a winyóra SD-ben és mennyi HD-ben. (HD-ben kb.14 óra, SD-ben duplája a 750-re)
Viszont CSAK olyan adást tudsz felvenni, ami keresztül megy a DVB-T tuneren. (Pl MindigTV) A Digi, UPC stb. felvétele felejtős. A T-home-t nem ismerem, itt csak az a kérdés, hogy a TV tunerjén átmegy-e a kép. (Szerintem nem, de javítsatok ki ha nem így lenne)
A TV-kikapcsolt állapotában is felveszi az adást, csak a műsorújságban be kell előre jelölnöd, hogy szeretnéd felvenni.
Egyébként ez is előnye a 6100-as szériának az 5500-al szemben, tehát "PVR ready"
Hogy mekkora előny, azt döntse el mindenki maga. Egyébként az UPC-nél külön +1000Ft havonta a rögzítési lehetőség, de ehhez olyan beltéri is kell. -
torma1981
veterán
Sziasztok!
46D6100-6500-ast tudtok most akcióban?
-
torma1981
veterán
válasz marcus1127 #15993 üzenetére
Most asszem 5 év gar van az Lg-re is. Bár lehet hogy csak a LW-s típusokra.
-
marcus1127
csendes tag
válasz sandró60 #15955 üzenetére
olvastam, hogy 40D5500 tulajdonos vagy, most készülök ilyen tv-t venni, érdekelne a véleményed a készülékről. A 100 Hz- éről olvasgatok ezt is azt is, azt látom, hogy wifi -je nincs, nem problémázok rajta, mert gondolom ráköthető egy utp kábellel a routerre ...Ha most vennél újra ezt választanád? Nálam még az LG 42lv5500 jöhet szóba, de az 5év garancia elég hatékony érv a Samsung mellett...
-
melha
csendes tag
samsung smart tv kapcsolódás internethez
így oldottam meg :kábelnet - router - repeater - lan - tv
- ha így vezetékesen kapcsolom, akkor kapcsolódik
- wifin mindig meg kell keresni a hálózatot és beállítani
- adsl modemből közvetelenül vagy switch-en keresztül is elfelejti mindig a jelszó miatt(repeatert lehet, hogy ki lehet hagyni nem próbáltam, mert nekem messze van a tv a routertől, ezért próbálkoztam wifivel, de az zsákutca - működik, de mindig be kell állítani)
Más:
samsung tm1180 távirányítót lehet valahol kapni ? -
hami85
tag
válasz rolee13 #15989 üzenetére
Plusz most megkapod hozzá ingyen a skype kamerát, és 10000 Fttal több a Mediamarktban mint a D6100. Szerinted nem ér meg ennyivel többet az a néhány plusz funkció? Plusz nem elhanyagolható hogy sokkal szebb szerintem a D6500 kinézete a vékony kávával...én valószínű emellett döntök és a skypekamerát eladom mondjuk 20e Ftért. Akkor még mindig jobban jártam mint a D6100-al.
-
rolee13
csendes tag
válasz dbalint #15983 üzenetére
A 6500-as "csak" annyival tud többet, hogy van benne beépített wifi (de kulcsot most adnak ajándékba a 6100-hoz is), illetve 2D adásokat 3D-be konvertál (ami amúgy teljesen élvezhetetlen), valamint van rajta teljes értékű böngésző és skype (de kamerát külön kell venni ami plusz 50k!!). Ha ezeket nem használod ki, akkor bőven elég a 6100-as széria, de bővebben itt tudsz olvasgatni a különbségekről:http://www.hwsw.hu/hirek/46514/samsung-smarttv-smarthub-okos-teve-dlna-allshare.html
[ Szerkesztve ]
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Rokonoknak vennénk tv-t ajándékba.
Ezek közül melyiket érdemes választani?
samsung UE-32D5000 vagy UE-32D5500 vagy LG 32LV4500?
A keret 120-maximum és tőlük szeretném megrendelni a gyorsaság és garancia miatt.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kissdani06
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni nekem. Van egy Samsung LE40A551 típusú TV-m és szeretném megkérdezni, hogy honnan lehet megtudni, hogy milyen mainboard van benne, már rengetek helyen kerestem de sehol nem írják ,hogy pontosan milyen típusú a mainboard, ha valaki megmondaná nekem, vagy csak annyit ,hogy hova van írva a TV-n azt nagyon megköszönném. -
-
BBéci
legenda
válasz dbalint #15983 üzenetére
Az eredetileg 3D-s filmeket (3D lejátszóval) képes a tévé élvezhető, valódi háromdimenziós térhatással megjeleníteni, de azok is nézhetők 2D-ben. A tévéadásokat az elektronikája alakítja 3D-re, amit egyszer érdemes kipróbálni, aztán örökre elfelejteni. Az ilyet nevezik parasztvakításnak.
Viszont amikor 3D-re kapcsolsz, az csak szemüveggel élvezhető.
A két típus közötti különbségekről már annyi hozzászólás szólt, hogy nem lenne szerencsés szaporítani.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dbalint
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezzük, hogy a régi CRT tv-nket lecserélnénk. Egy Samsung UE40D6100, vagy 6500-at néztem ki. A fórumot olvasva már előre félek, hogy elveszek a beállításokban. Én nagyon rosszúl látok. A feleségem élvezné inkább. A 3d-vel nem vagyok tisztában. Azaz: Minden adást, filmet csak 3d-ben lehet nézni szemüveggel? Vagy lehet 2d-ben is? Fontos, mivel én a 3d szemüveget nem tudom használni, hiszen ahhoz mind a két szemmel látni kellene. Ha a nélkül nézem, akkor meg ugyebár nézhetetlen.
Illetve a fenti két típus között mi a lényegi külömbség?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Bálint -
Sztlaci
aktív tag
A harmadik bekezdés alapján a C7000-es sorozat is produkál kép hibát.
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
Sztlaci
aktív tag
válasz Z14XEP #15980 üzenetére
Az 5000-es sorozat csak imitálja a 100 Hz-et a Led villogtatással.
Nekem C6000-es van az tudja a led villogtatást is és a Motion Plust-t is. A Led villogtatás a fényerő csökkenésen kívül nem hoz más eredményt.
A Motion Plust tényleg javítja a képminőséget, folyamatosabb a mozgás.
igaz nekem ezen funkció alatt néha meg meg akad a kép, de ez lehet egyedi készülék hiba. A 72 órás csere időszakban meg kell figyelni, állítólag nem mindegyik csinálja. A D sorozat egy évvel fiatalabb lehet jobb az elektronikája (a látószöge az észrevehetően jobb). A kisebb akadások ellenére használom a Motion Plust funkciót, mert jobb a kép, kevésbé kockás a kép rosszabb TV adás esetén.Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
Z14XEP
csendes tag
Sziasztok!
A 40D5500 100hz, 40D6100 200hz, és 40D6500 400hz. "Szakértő" eladó szerint a D6100 és a D6500 csak 3D-s anyag lejátszásakor tudja a fenti hz-t. Így mivel nem fontos a 3D és a internetes tartam, akkor az D5500-t válasszam.
Szerintetek is így van?
-
sandró60
addikt
Nekem ugyanezen márka amit ajánlottam 1.8méteresel van összekötve a tv
A vincsi márkálya WD750-es[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz rolee13 #15968 üzenetére
Látom megoldódott a kábel problémád.Nekem is volt,hogy a hosszabbitókábelem nem megfelelő minősége véget még a számitógép se ismerte fel a winchestert.aztán hosszú kutakodás az internetten és találtam egy boltot Csepelen ahol árulnak jóminőségű usb-hosszabbitókat.Merem ajánlani mindenkinek akinek ilyen problémája van.Van nekik a 30cm-es től az 1.8 m-ig-Én egy 30cm-es hosszabbitóval kötöttem össze a Samsungot amivel már elég kényelmesen letudod helyezni a tv-mellé a vinyót.A link ittvan
[link] -
Csaby15
csendes tag
Tudja valaki a 40d5500 távirányitó kodját??
-
hami85
tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki hogy a mediamarktban most akciós UE40D5500-as tévéhez is jár az 5 év garancia, a 4 szemüveg és a Skype kamera 199.000 Ftért?
Köszi a segítséget! -
rolee13
csendes tag
Na, akkor megosztanék veletek egy kis tapasztalatot az új TV-ről (SAMSUNG UE40D6100), de előre szólok, picit elfogult lesz (ugyanis kb. minden elektronikai cuccom Samsung,netbook, külső rack, okostelefon, most már TV..).
Szóval egy 55 cm-es CRT-ről váltottam, a változás tehát óriási! Kb. 2 hónapig nézegettem, hogy milyet vegyek, a márka persze rögtön megvolt, de sokat tanakodtam, hogy melyik széria legyen, mire van nekem szükségem. Nagyon sokáig a 37D5500-at, illetve 40D5500-at szerettem volna, mert a 3D-re egyáltalán nincs szükségem, de a 100 Hz-es CMR frissítés kicsit aggasztott és a 6-os szériásoknak sokkal jobb volt a képük. 6500-ast szerettem volna, de az nagyon drága volt (160 volt a keret sajnos).
Szerencsére egy jó akcióban (Electronicsban) sikerült egy 40D6100-at vennem, ajándék Internet stickkel és 4 db szemüveggel, 180-ért!
Nagyon meglepődtem, hogy milyen jó képe van! Digikábelem van, lehet, hogy ez is számít, de egyszerűen megdöbbentő, hogy a sima adások is milyen jók, a HD adókról nem is beszélve! Minden funkció remek rajta, Facebookot, youtube-ot gyakran használom, a saját böngészője nem az igazi, index-et olvasni inkább gépen, meg egyébként is macerás távirányítón gépelni. Jól működik az allshare funkció, simán szinkronizálom a Samsung galaxy Ace-szel, és persze a remote controller app-el még az asszonyt is meg lehet viccelni időnként!
Az USB csatlakoztatása okozott némi problémát az elején, a pendrive-ot simán olvasta, de az S2 portable-t nem akarta, mondjuk hosszabbítón csatlakoztattam és kiderült ez volt a gond! Csak a saját kábelével ismeri fel, viszont az elég rövid, így majd még ki kell találnom valami megoldást. A divx filmek is nagyon jók rajta, a hang is király, az 1080p-s filmek pedig egyszerűen csodásak! Blurayt is próbáltam rajta, na ott az állam leesett....
3D-t még nem teszteltem, de ami késik, nem múlik!
Összességében nagyon ajánlom a TV-t, szerintem egy mezei felhasználónak, és aki nem játékra venné, annak ennél több nem kell!
De persze ez egy elfogult vélemény volt!
-
Gabesz1019
senior tag
Magyarán mondva, én az analóg kábelről nem tudok felvenni csak a T-Home IPTV-mről? Máshol miért nem lehet lejátszani, valami külön formátumba veszi fel, azt esetleg PC-n nem lehet átkonvertálni?
Ha már itt tartunk nem tudjátok, hogy hol érdemes külsős Samsung HDD-t venni?
-
sanyaboy
csendes tag
válasz nightshadow #15962 üzenetére
40-es se törvényszerűen Samsung, nekem 40D6500 van és azt írja, hogy 40P1UF6E, ami vmi ChinLin nevű gyártót takar. Állítólag. Na mondjuk semmi bajom a panellel. Eddig Remélem így is marad
Aki sokat keveri a sz*rt, azt előbb-utóbb berántja a kanál...
-
wertigo1984
őstag
válasz nightshadow #15962 üzenetére
köszi a hasznos infót, ugyanis holnap vinnénk vissza a még nem 1 hónapos tv-t a MM-be, mert este villant egy nagyot, és annyi, ma reggel meg homályos képe volt, és 37"-st akartunk párommal elhozni.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
nightshadow
veterán
válasz wertigo1984 #15961 üzenetére
A 37-es Samsungokban és Sonykban nagy többségben AUO panel van, ritkábban CMO panel, mivel a Samsung-Sony páros nem gyárt 37”-es méretben. Az AUO panelnek viszont gyengébb a kontrasztja és a feketéje, ezért nem érdemes 37”-es méretben Samsung és Sony tévét venni.
-
wertigo1984
őstag
válasz nightshadow #15959 üzenetére
baj van a 37"-es samsung tv-k paneljával?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
vlevi
nagyúr
válasz vinikorn #15958 üzenetére
csak külsőre tud felvenni, külön partícióra, és csak ugyanazon a tévén tudod lejátszani a felvételt. És mégvalami. Kizárólag a digitális sugárzású adásokat tudja felvenni, tehát azt, amit a tévé a saját DVB tunerével vesz (pl. UPC digitális, amit SCART-on dugsz be neki, nem ér) Ez utóbbi azért van, mert nincs benne videó kódoló algoritmus, csak a kapott digitális, pl. m2ts típusú file-t menti le a vinyóra.
-
vinikorn
aktív tag
Ebben a LED D6500 tv-ben hogy működik a PVR? Van benne HDD? Külső HDD-re is lehet felvenni? HD felbontást is tud rögzíteni?
-
soldi3r
veterán
én a 40 collos kategóriában az le40d550 és az ue40d5000 között vacilláltam egy ideje, de nézd meg személyesen őket, mindkettőnek vannak előnyei/hátrányai, ezek a tesztek nekem nem adták visza a valóságot
aztán tegnap vagy tegnap előtt közbe jött az lg 42lk530, most pedig tanácstalan vagyok
a 37"-os samsungnál aktuális még ez a panel gyártási mizéria?[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
Bendi1
csendes tag
Sziasztok !
UE40D5500 2 hónapos tv eladó, összes tartozékával számlával, samsung garival, dobozával hibátlan állapotban 138000 ft-ért.Ha valakit érdekel 06 30 3165870. Budapest[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Ha Samsungot választasz akkor szerintem jobban jársz,mert most van akció,ha valaki 40"-tól választ tv-t akkor 5évre meghosszabbitott garanciát kap.Azért ez jól hangzik. Gondolom pénztárca függő amilyen tipusokat leirtál,ezek még az "olcsóbb"kategoriból valók.Azért gondold meg az 5-év gari hosszabbitást.és máris visszajön egy kis pénz amivel drágábban veszed.Sajnos csak40"-tól érvényes a kijelölt helyeken amit a Samsung oldalán megtekinthetsz.Egy (40D5500-as) tulajdonos
-
PLaci58
addikt
válasz nightshadow #15952 üzenetére
A 42LV4500 sem kutya Nincs felhősödés és jó a 100 Hz.
Megnéztem pár HD demót rajta (Hitachi The Colors of Planet, LG F1 Monaco 2009, Pioneer Wonder Ball). Jól mutatnak"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
-
flari
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a LG 37LV375S és a Samsung UE37D5500 között milyen különbség van minőségben és szolgáltatásban? Nem tudok dönteni, mert nem találok tesztet az LG-ről. Köszi -
Destloler
tag
Hali,
Szeretnék kérni egy kis segitséget. Rendelkezem egy LE37B650T2W tvvel, olyan kérdésem lenne hogy, mennyivel lenne gyorsabb a hálozat ha vennék egy samsung wifi adapter a tvhez. Nasrol nézem a filmeket és néha kiirja hogy a nasom lecsatlakozott a hálozatrol de ezt álltalában a fulhd filmeknék csinálja és ugy gondolom hogy ez azert van mert nem tudja a nasrol olyan gyorsan olvasni az adatokat a 100 lankártyán. Ezért gondoltam ugy hogy vesek egy wlan adaptert. A másik problémám pedig az hogy nem engedi felrakin a a tvre a legujabb fw-t. Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
kevesebb mint 50 hsz-el ezelőtt linkeltem.... : [link]
Még a 7000-es széria is számításba jöhetne, de ha a d8 drága nekik, akkor a d7 is az lesz, ráadásul a jelenlegi összes samsung led tv nem a legideálisabb játékra a nagy imputlagg miatt, de erről inkbáb nyilatkozzon olyan aki tényleg xbox-al használja
-
No.01
őstag
Uj Samsung TV-kel kapcsolatban kinek van mar tapasztalata?? Jon a karacsony es tesomek lecserelnek a par eve ALDI-ban vasarolt (mellesleg teljesen jol mukodo) Medion markaju TV-juket. A tesom hulyesege, h eleg sokat jatszik konzolon ill sorozatokat is neznek (ujabban HD-t) a parja 2 dolgot szeretne: legalabb 52-es meret vagy inkabb 55-os es keskeny kava.
Melyik modell az ami fenti felteteleknek megfelel? (en D8000-et ajanlottam, de elkuldtek melegebb eghajlatra mert szerintuk az sok es a 3D sem erdekli (meg) oket...
Szoval varnek par javaslatot? (volt anno egy tablazat amiben leirtak, ha melyik sorozat miben is jobb a masiknal. Nincs v.kinek meg ez a link?)
-
wertigo1984
őstag
sziasztok! az miért van, hogy este néztük asszonnyal a tv-t (LE32D551), majd villant egy nagyot, és se kép, se hang. még nincs egy hónapos, az Automatikus kikapcsolás, és az Eco-mód is ki van rajta kapcsolva. Most reggel néztük, és csak kb a 3. bekapcsnál lett kép, de az is homályos. biztos nem volt áramszünetünk sem, mert az óra is elszállt volna, meg a wifi is.
-
Csaby15
csendes tag
Sziasztok.
Pár napja tévedtem ide a fórumra,mert tv vásárláson törtem a fejem.Nagyon tetszik a sok hasznos ötlet.
Ma sikerült is egy 40D5500 vennem,de van néhány dolog amit nem értek.1,Optikai kábellel összekötöttem a házimozit a tv-vel,de nincs hang!!!Valamit be kell rajta még állítani???
2,Rca-n se szól semmi!!!!!!!!!
3,Lan kábelt bekötöttem a routerbe,de nem látja a tv?
4.Hogy lehet álitani a tv-n hogy 4:3 adást ne pici kockában lássam??
Remélem tud valaki nekem segiteni..Köszönöm előre is.(bocsi a helyesírási hibákért) -
Lesliegold
tag
Csak ismétlésként beírom, aki vett netán UE37D6100-as készüléket, elmondhatná tapasztalatait...Köszi!
Xiaomi Redmi 3
-
csimpok
aktív tag
Sziasztok,
Arról van tapasztalata valakinek, hogy milyen TV szolgáltatás adja a legjobb képminőséget? Jól gondolom, hogy minőség szempontjából a legjobb az, ha Set Top Box közbeiktatása nélkül egyből a TV tunerjébe megy a kábel?
Kicsit utánaolvastam, és úgy tűnik, hogy több lehetőség is van erre. Jelenleg Hello Digital előfizetésem van, és tudnak adni egy CA modult, amit a Common Interface-be kell behelyezni. Úgy hallottam a T-home digitális kábeltévéjénél is megoldható a közvetlen tuneres összeköttetés, és ár-érték arányban HD csomagokkal ez tűnik a legjobbnak. Valamint van ugye a MindigTV (földfelszíni digitális sugárzás), egyelőre meglehetősen korlátozott kínálattal.
A UPC digitális kábeltévé kiesne, mert ott kötelező STB-t használni. Esetleg az itt felsorolt lehetőségek között tud valaki minőségi sorrendet felállítani, vagy a digitális technológia miatt elhanyagolható a különbség? -
rolee13
csendes tag
válasz sanyaboy #15927 üzenetére
Samsung S2 portable, 1 TB, természetesen NTFS fájlrendszerrel.
Nem tudom, beállítás probléma lehet? Elvileg automatikusan fel kellene ismernie! Nincs másik rackem, csak pendrive (4 gigás), de azt gond nélkül, rögtön felismeri....
Akkor nem vagyok annyira nyugodt, ha másnak megy 1 terrával...
Esetleg Samu 1 TB vinyóval megy valakinek a 6-os széria?
-
sandró60
addikt
válasz rolee13 #15912 üzenetére
Létezik olyan USB-Y-on kábel aminek az egyik végén 2darab usb csatlakozó van azzal próbáld csatlakoztatni a tv-hez.Vagy esetleg mire van formázva a winchester több partició-vagy a file rendszer, gondolom NTFS
Lehetőleg 1 partició legyen rajta.Több könyvtár az lehet[ Szerkesztve ]
-
Camelus
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LE37C650 típusú LCD tv-m, ami elvileg képes a "kép a képben" PIP funkcióra, de a beállítások között sehol sem találom. Hogy tudom ezt elővarázsolni? Ha valaki tud ebben segíteni, kérem jelezze! Köszi!
Nincs más hátra, mint előre!
-
veterán
-
soldi3r
veterán
-
cudarz
tag
Sziasztok!
Van egy új, bontatlan Samsung UE32D6000-em, itt hirdetem. Akit érdekel, írjon bizalommal. -
rolee13
csendes tag
Igen, mindegyik USB-ben próbáltam, a HDD-ben először, de nem akarja a jót...
Elég sokat visszaolvastam, de az USB 3.0 kompatibilitási dolgokon kívül nem találtam mást.Lehet, hogy az 1 TB túl nagy neki? Amúgy S2 portable-m van.
Van valaki, akinek ekkora 2,5" vinyóval megy? Vagy vegyek egy kisebbet? 250-est?
-
vinikorn
aktív tag
Találtam egy kütyüt: Philips HD Media Player HMP5000 .
MM-ben 30.000 Ft-ért lehet kapni. Hasonló nincs a Samsungnak? Okosítani tudja a tv-t.
-
-
sanyaboy
csendes tag
válasz rolee13 #15914 üzenetére
Nem USB 3.0-ás? Volt itt kb 1 hónapja vkinek gondja USB3-as vinyóval.
Itt olvasgass kb #13260 környéke[ Szerkesztve ]
Aki sokat keveri a sz*rt, azt előbb-utóbb berántja a kanál...
-
rolee13
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy UE40D6100 TV-t, eddig minden szuper, gyönyörű a képe, jók a plusz funkciók, HD filmek, 3D filmek patentek, egy gondom van csak, nem ismeri fel a Samsung (!!) külső 2,5" vinyót, 1 TB a mérete, ez nem lehet gond, vagy igen?
Pendrive-ot gond nélkül viszi, viszont a racket nem, lehet, hogy túl nagy? (Kb 100 film van rajta) Ha nem fog menni, akkor nagyon szomorú leszek...
Van valakinek ötlete?
-
vinikorn
aktív tag
Nézegetem ezt az UE32 D6500-ast. Ezek után mit lehet még beletenni egy tv-be? Remélem 1 év múlva 120.000 Ft környékén lesz az ára,
[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
amúgy én az 5500-ra voltam nagyon rákattanva, de most már a 6100-al szemezgetek, tekintve hogy valódi 100Hz-es panel van benne
-
air
nagyúr
válasz dimension75 #15904 üzenetére
Normál adást nincs is sok értelme felkonvertálni. Na de az Avatar, a Karib tenger 4, a Tron azért nyújt valami élményt.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Robotporszívók