Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zs2994
tag
sziasztok ..
mi a véleményetek a 32D5000-ről ?
. 100e alatt kapható már ! digi kábellal lenne használva
C tuner van benne, usb-je mindent visz.
pozitívumok , negatívumok ? ... vagy esetleg jobb alternatíva : max 100e ft-ig
köszönöm a választ.. -
tibike8
őstag
válasz InfiniteReality #17297 üzenetére
Nekem pl. ez van. Teljesen rendben működik.
[link] -
InfiniteReality
őstag
válasz Csabesz75 #17290 üzenetére
A Linksys jobb minőség, de a TP-Link 3 antennás, ami igenis számít. Főleg akkor generál jó lefedettséget, ha az antennákat úgy forgatod el és állitod be, hogy 45 fokban mindegyiket egymáshoz képest. Tesztelve, bevált. Elképesztő eredményeket értünk el, az eddigi 2 antennás ősrégi Linksysekhez (WAP54G) képest. Igaz itt csak AP-król van szó, de WIFI tekintetében nincs nagy különbség router és AP között. Mindenképp jobb a 3 antennás megoldás.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
mrzed
senior tag
Igen, többszörösen is...
Aznap indultam volna a helyi médiamarkt-ba 6500-asért 200e-ért, összesen 4 db szemüveggel. Míg vártam a nyitásra, addig e fórumot olvasgatva akadtam rá egy hsz-ra, melyben írtak a 190e-s 6570-es euronics-os akcióról 6 db szemüveggel. Az első üzletben nem vették fel a telefont, a másodikban még volt három darab, el is rakták nekem... )) -
BBéci
legenda
-
JoeYi
őstag
én ezt vettem, gigabites lan, n-es wifi, usb
-
BBéci
legenda
válasz InfiniteReality #17282 üzenetére
Ha nem lenne TP-Link Wr941RD routerem, most ezt venném.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz InfiniteReality #17273 üzenetére
Ez érdekes, mert én is képfrissítésnek nevezem, nem tudok rá jobb megnevezést, szerintem fedi a valóságot.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
InfiniteReality
őstag
válasz Csabesz75 #17280 üzenetére
Lényeg hogy n-es ÉS 3 antennás legyen, a jobb WIFI lefedettség miatt. A vevőoldalon mindegy mi van. Ha nem akarsz Linksysre költeni, TP-Linkből is vannak jó 3 antennás eszközök. Firmware frissítés elkél persze, mindegy milyen eszközt szerzel be.
-
sandró60
addikt
válasz Csabesz75 #17275 üzenetére
Ilyen nagy GB-os fikmeket ezzel a routerrel soha nemfogsz wifin jól lejátszani sajnos a Linksysnek ez a tipusa nemtudja kezelni.Ha továbbra is ragaszkodsz a wifihez ajánlom a TP LINK1043N-es routerét ami már jobban teljesitA legbiztosabb átvitel ha kábellel oldod meg
[ Szerkesztve ]
-
Csabesz75
csendes tag
válasz InfiniteReality #17277 üzenetére
Koszi szepen,
azt hiszem indulasbol probalkozok az n-es routerrel, az igazsag az hogy azert vettem 6500-ast es mondjuk nem 6100-ast hogy ne kelljen megint korbekabeleznem a hazat.
Majd jelentkezem ha sikerult megoldani a problemat az uj routerrel, ha nem akkor is
Koszi -
InfiniteReality
őstag
Igen. Nem lenne nagy fejlesztés, ha ennek a topicnak a legtetején ott virítana a link a cikkre (ahogy az idevonatkozó cikk alján ott a link a fórumhoz). Kinek kell írni? Nézegettem az impresszumot, de a fórumra vonatkozó contactot még nem leltem meg.
[ Szerkesztve ]
-
InfiniteReality
őstag
válasz Csabesz75 #17275 üzenetére
A WIFI nem egy olyan megbízható és stabil kapcsolat, mint a kábeles. Nem a routerre ráirt szám (max sávszél) a kicsi, hanem a vételi körülmények miatt lehet olyan gyenge a WIFI jel (vagy annyi hiba van benne), hogy nem tudja folyamatosan produkálni a kellő sebességet.
Próbálgasd áthelyezni a routert, esetleg lecserélni egy N-es, 3 antennásra (a több antenna miatt képes jobban lefedni az adott területet).
Ha ez segít, marad a kábel... az a tuti
-
JoeYi
őstag
válasz InfiniteReality #17268 üzenetére
de, már nekem is eszembe jutott. Igazából ez a fórummotor már tök elavult. Vagyunk 1-2-en akik figyelik ezt a topicot, ezért tudjuk, hogy melyikek a fontos hsz-ek. Mennyivel könnyebb lenne már ha lehetne csinálni egy linkkonténert a fontos hsz-ek linkjeivel meg egybekkel, megjegyzéssel kiegészítve, és mikor vki kérdez egy már megválaszolt dolgot, akkor a linkkonténerből csak odadobnánk neki.
Szintén üdvös újítás lenne az egész fórumon, ha pontozni lehetne a hozzászólásokat, illetve cimkézni, így a cimkék a és ap ontok alapján vki mondhatná, hogy oké, minden D széria cimkés hsz-t látni akarok, de csak azokat amit legalább 5-en hasznosnak találtak. Így kb a 17268 hsz-ből maradna 200 ami igazán tartalmas.
-
Csabesz75
csendes tag
Sziasztok,
egy par napja vettem meg a 40d6500-ast, egy kerdesem volna. Valakinek van osszekotve wirelessen es ha igen akkor mitol lehet az hogy a nagy terjedelmu filmeket, mondjuk mivel probaltam az a 3D Avatar ami 25GB wirelessen nagyon lassan tolti be, mondhatnam szinte minden kep utan megszakad es megjelenik a betolt ikon. Lehet ha tul lassu a router savszelessege? Ha vennek valami performasabbat akkor megtortenik, hogy gond nelkul menne?
Ami most van routerem az a Linksys WRT54GL 54Mbps-os, a routert a tv-tol 2 fal valassza el legvonalban, viszont nyitott ajtokkal (nem tudom hogy szamit-e valamit) is ugyanaz a helyzet.
Elore is koszonom ha valaki leirna tapasztalatat.[ Szerkesztve ]
-
InfiniteReality
őstag
Vicces hogy mindenhol összetévesztik ezt a Hz-et a képfrissitéssel. Leginkább a TV-k mellé kirakott kis tájékoztatókon illetve az azokhoz megírt magyarázó brossúrán (tegnap a tescoban láttam Hz - képfrissités, minél nagyobb ez a szám, annál többször frissíti a kijelzőn a képet. Jelenleg 50, 100, 200, 400, és 600Hz-es modellek léteznek )
Megjegyzem, a plazma TV-ken eddig mindig láttam "villódzást", tipustól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Az 50 helyett 100, 200 hertzet elsősorban nem a villódzás elkerülése miatt, olyat nem művelnek az LCD tévék, hanem a magasabb mozgóképfelbontás miatt alkalmazzák. Természetesen ezáltal a mozgások folyamatossága is javul.
-
szekra
addikt
Sziasztok!
Szobámba szeretnék egy kisebb lcd/led tv-t, falra szeretném felszerelni. Az ár/érték kategóriában a legolcsóbb is jó lenne nekem, tudnátok valamit ajánlani? Max. 40-50 ezret szeretnék rászánni. Köszi előre is.
-
InfiniteReality
őstag
Tényleg nem könnyű megtalálni sajnos. Bocsi
Kellene valami jól látható helyen szerepelnie ennek a cikknek, merthogy onnan a cikkből el lehet jutni a fórumra, de visszafelé? Ez még senkinek nem jutott eszébe?
-
BBéci
legenda
válasz balage. #17230 üzenetére
"Motion plus ki volt kapcsolva, zajszűrések magasra állítva. "
A zajszűréseket sürgősen kapcsold ki, semmi szükség rájuk, csak elb@sszák a képminőséget! A Motion Plust állítsd egyénire, ott 10/3-ra, szerintem az a legjobb!
(#17248) Limefun
A Digi műholdasa csak CRT tévére való, annyira vacak a képminősége.[ Szerkesztve ]
-
mrzed
senior tag
Vett még valaki a Euronics akciójában UE40D6570-es tv-t?
A kérdésem az lenne, hogy normális-e az, hogy a beállításoknál és a szervízmenüben is D6500-as a típusmegjelölés? -
Laca0
addikt
válasz InfiniteReality #17264 üzenetére
Kérlek olvasd el a topichoz tartozó cikket
Ezt hol találom?
Köszi!Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
InfiniteReality
őstag
Gondnak nem gond, de 100Hz vagy újabb TV-ken a mozgás folyamatosabb (van akinek ez bejön, van akinek nem). LCD-n eleve nem fogsz vibrálást érzékelni.
Kérlek olvasd el a topichoz tartozó cikket, ott leírja erre a "kamu 100Hz" kérdésre a választ egyik fórumtárs, aki nagyon sok infót összeszedett.
A folyamatos mozgás eléréséhez egyébként nem feltélenül kell venni drágább TV-t, elég ha erős géped van hozzá. Szoftveresen is megoldható ugyanaz.
-
Etikusz
tag
Az eró árfolyam is közbe játszik a nagy árugrásban!
Nokia 3210 (5év)->Nokia 6020(4év)->Nokia 3120c(3év)->Nokia 6303ic(2év)->Nokia Lumia 620(2év)-> Microsoft Lumia 650(2év)->Apple Iphone SE 32GB(2év)->Apple Iphone 8 64GB
-
-
samsungnyugg
csendes tag
Nem is kell net a tévébe?
Mondjuk nincs net nélküli 3d tévé.http://index.hu/tech/2011/11/23/muholdon_is_interaktiv_a_t-home_teveje/
[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Ha már felmerült a kérdés: olyan nagy gond az a kamu 100Hz?
Tulajdonképpen miért olyan nagy baj ez, hiszen az LCD amúgy sem villódzik.
Írják azt is, hogy akadozik a mozgás. Én nem vettem ilyen észre a fiam 32C530-as LCD-jén sem, ami még csak 50CMR-es.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
vinikorn
aktív tag
kis off:
Tudnátok ajánlani Samsung dvd felvevőt, amiben benne vannak az okostv funkciók? Wifi, anynet, Bluray lejátszás.Köszi.
-
spae
aktív tag
válasz InfiniteReality #17253 üzenetére
Jobb lenne, de ahol néztem nem volt, és szerintem az már nem fér bele a keretbe!
-
james008bond
őstag
válasz InfiniteReality #17216 üzenetére
Ráadásul már az árvíz előtt legyártották az erre a negyedévre esedékes winyókat. Amúgy meg a Koreában, Kínában és egyéb helyeken gyártott winyók ára miért szállt el? Ott is természeti katasztrófa van? Csak a hírekben nem mutatják? Szerintem is jó ok, hogy ráfogják az árvízre! Amúgy meg nem biztos, h jó ötlet egy helyen gyártatni ilyen cuccokat...
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
-
gézu
őstag
Sziasztok, meg tudná mondani valaki, hogy a két tv közül melyik lenne jobb választás?
Játékra nem lenne használva, csak tv és film usb-ről.
Samsung UE37D5000 LED vs LG 37LV4500 LEDIf you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
spae
aktív tag
Hali!
TV vásárlás előtt állunk, és 2 db van egyelőre képben!
Samsung LE40D550KW1, és Samsung UE40D5003BW, az utóbbi mellett szól, hogy Ledes, viszont nem játszik let USB-ről videót!
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e "okosítani" a Ledeset, hogy lejátssza a videókat?
Ilyenkor egyébként ugrik a gari?
Előre is köszönöm! -
sarkan
aktív tag
válasz Limefun #17236 üzenetére
Én okt. 21-én vettem a samumat, most már várható a skype kamera ugye?
Még valami én a soroksári mm-ben vettem és ott azt mondta a Samsungos ember, hogy nekem jár még a fali konzol is mert valamilyen akció van. Van valaki esetleg akinek szintén így adtak el tv-t?
[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
válasz torma1981 #17234 üzenetére
A 3D-s filmet is PC-ről. És változó, hogy melyik lejátszóval. Pl. az BD 3D iso-t a PowerDVD-vel tudtam csak lejátszani. A mókolt/tömörített 3D mkv-k meg leginkább a Neroval. Bár játssza bármelyik másik player, de valahogy nem jön ki 5.1. A Neroval jó a hang is.
Viszont, ha asztali lejátszóra gondoltál, akkor a BD-D5500-ös Samum van, de nem volt még benne gyári 3D-s film. -
Limefun
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata T-Home sat tv set top box kiiktatásával kapcsolatban UE40D6500VS tv-vel?
Lehetséges egyáltalán?
Köszi a válaszokat! -
Imdre
aktív tag
Sziasztok!
Samsung C650 Tv-m van és olyan problémám volna vele, hogy a 24Hz-es filmek kb. percenként "megakadnak" egy pillanatra. Elég zavaró tud lenni, megoldást egyenlőre nem találtam rá. Jelenleg külső médialejátszóval használom, HDMI kábellel összekötve.
A lejátszó 1080p 60Hz-en automata 24p váltással állítottam be, de más beállítás sem hoz megoldást. Néha észrevettem tv-adások alatt (főleg focimeccsnél). A lejátszót megnéztük több tévével is, de azzal nem volt gond.
Minden esetleges képjavító funkciót kikapcsoltam, eredménytelenül.
Találkozott már valaki ilyen problémával, van-e rá esetleg valami megoldás, vagy szervíz?
Köszi a válaszokat! -
-
torma1981
veterán
Sziasztok! Aki netán használja monitornak a D6500,6100 tv-ket leírná a tapasztaltakat? Nincs húzás a játékoknál,éles a kép stb,milyen a gépről lejátszott 3D!? Köszi
-
balage.
tag
Igen a felhősödés Edge Led betegség. Mivel a tv-t körben a képre merőlegesen világítják a ledek különféle megoldással kell ide-oda tükrözgetni a fényét, hogy középen is bevilágítsa az lcd-t. Nekem 3. napja van meg a d6500-asom és észrevettem a jobb felső sarkában valamint a bal oldalán felhőt amit csak sötét szobában, sötétebb képi jeleneteknél lehet észrevenni, ha az ember arra a részre pontra figyel. Ha nem foglalkozol vele akkor nem is lehet szinte észrevenni.
Nekem volna 1 kérdésem. Ma néztem 2 720p-s filmet. Észrevettem, hogy egyes jeleneteknél mintha picit belassulna majd a felzárkózás miatt begyorsulna a kép. Ez kb 1-2 mp. Motion plus ki volt kapcsolva, zajszűrések magasra állítva. Pendrive egy kingston data traveler 8gb, sebességével nincs gond. Lehet a rippelés dolgoztatta meg a tv "processzorát"?
-
BBéci
legenda
válasz InfiniteReality #17224 üzenetére
Az Anynet+ a tévéhez csatlakoztatott készülékekkel való együttműködésre, vezérelhetőségre használható, rendkívül hasznos funkció.
Mivel létezik 100000 Ft/m áron, sőt, még annál is többért kapható HDMI kábel, a középkategória fogalmát helyre kellene tenned. A méterenként 4-6000 forintos a már megvehető, használható kategóriába tartozik.
Hozzáteszem, D6500 és PC közé nem szabad drágábbat venni![ Szerkesztve ]
-
Memphis79
aktív tag
köszönöm a kábeles tippeket
Origin:Memphis79HUN
-
meszi59
csendes tag
4 napot ment az UE40D6100-es TV-m.
Este bekapcsolom hang van, kép nincs csak feketeség még a bejelentkező SMART felirat sem jelenik meg. Holnap várom a szervízt.
Azért erre nem gondoltam.....
Kiváncsi vagyok meddig tart a javítás, hetekig???? -
InfiniteReality
őstag
válasz PLaci58 #17222 üzenetére
1K-s kábelen még nem láttam olyan feliratokat, 5K-s kábelen igen. Én 3 méteres kábelt vettem. Volt 2000-ért az volt a legolcsóbb, ránézésre is hulladék minőség.
Volt még 4-5000 ezerért, látszólag is jobb. Amit én vettem az 7000-be került (Hama, vastag, merev, árnyékolt, aranyozott, ferritgyűrű és ennyi) és rajta vannak a fenti feliratok kivéve a 3D-t. A legdrágább ebből a méretből valami 10ezer felett volt aminél azt volt a különbség, hogy dulpa árnyékolása van, a feje hajlitható oldalra, gázzal volt töltve a kábel burkolata és még kitudja mi. Na ezeket éreztem feleslegesnek és ezért nem dobtam ki rá több mint 10ezret.
Ezek alapján igyekeztem másoknak is tanácsot adni (a középáras kábellel nem fog mellényúlni).
Persze a felirat csak felirat, hozzászólásomban az egyéb minőségre utaló jelzőket ezért kapcsolja össze 'ÉS' a közép árral 'ÉS' a feliratokkal. Így vásárolva nem fog mellényúlni senki (szerintem). Míg ha megveszi a 600-1000 Ft-os kábelt, lehet hogy nem fogja megkapni azt a képminőséget, amire a rendszere képes lenne.
Másik topicban már kitárgyaltuk, hogy a gyengébb minőségű kábelen nem fog átmenni annyi adat, mint a jobb minőségűn. Igaz a HDMI digitális, de a közeg analóg, s van sávszélessége. A gyengébb tyúkbélen is létrejöhet a kapcsolat és HDMI 1.0, 1.1-nek megfelelő sávszélességen el is fog kommunikálni, de bizonyos dolgokhoz több adatot kell átvinni. Amire a gyengébb kábel már nem feltétlenül képes.
[ Szerkesztve ]
-
InfiniteReality
őstag
válasz Petyás #17223 üzenetére
Anynet megy a D5000-esen is. Az pont az, hogy bedugod és felismeri a netet (router mögött próbáltam, kapott IP-t, ki is ment a netre nézelődni firmware után).
Allshare az hogy ha a gépre teszel egy spec programot és azzal megosztasz filmeket, a TV látja és le is játssza őket.
Alapból kezel USB-s winyókat és lejátssza őket a TV.
A D5500 hogy SmartTV a menüje, más az elrendezés, van benne böngésző, de pl Skype az nincs. Pontosabbat sajnos nemtudok mondani.
Én nem használnék TVn böngészőt, arra ott a számítógép vagy a laptop.[ Szerkesztve ]
-
Petyás
tag
Hol találok egy teljes leírást a Smart funkcióról? (hogy mi az a 30-35 dolog, ami ezzel jár)
Ez az összes idehaza eladott Samu tévénél egyforma?
D5000 és D5500 között vacilálok.
Bedugom a LAN-t a tévébe, beállítom a hálózatot és megy minden?
És ahogy már korábban kérdezték, mire jó az Anynet? -
PLaci58
addikt
válasz InfiniteReality #17216 üzenetére
Mivel egy cég gyárt a világon HDD motorokat és a 7 gyárából 5 vízalatt áll, ezért hiány van egy olyan alkatrészből ami fontos a HDD működéséhez. A víz nem fog eltünni pár nap alatt. A HDD gyártók verekszenek az alkatrészekért, persze, hogy felverik az árat.
A HDMI kábelnél pont azokat a felitarokat teszik az 1K-s kábelekre, amiketleírtál és 5K-ért akarnak eladni. A HDMI 1.4 nem a kábelben van, hanem a végberendezésben!
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
fazr
senior tag
válasz InfiniteReality #17220 üzenetére
Köszi a választ. A felhősödés ugyan úgy jelen van a többi márkánál is? Eddig leginkább Samsungokkal kapcsolatban olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
InfiniteReality
őstag
5000-esem van, és ha nem keresem a szememmel, észre sem vehető! Egyedül a nagyon sötét jeleneteknél látható (amikor fullsötét a kép a TV kikapcsolja arra a rövid időre a háttérvilágitást). De mint mondtam, nem zavaró (legalábbis nálam).
Gondolom túl nagy eltérések nem lehetnek. Ha pedig NAGYON látható (értsd: nem csak sötét képen is világosabb illetve fehér foltok vannak a képernyőn), akkor pedig 3 napon belüli csere. A boltban vagy kibontathatod és kipróbáltathatod megvásárlás elött, vagy nem. Hogy őszinte legyek, én se szivesen csomagolnék ki egy ilyen TV-t tudva, nem biztos hogy megveszik. Mert utána a következő vásárló meg azért nem viszi el mert bontott...
Az 5000 és az 5500 között elvileg csak az a különbség, hogy az 5500-asnak más a menüje, több funkciója van (megkapta a magasabb tipusok SmartTV rendszerét és a szolgáltatások egy részét). Ezt leszámitva ugyanaz mint a D5000.
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
UE40D5500-nál mennyire észrevehető a felhősödés? Leginkább ez tart vissza a vásárlástól.
[ Szerkesztve ]
-
InfiniteReality
őstag
Egyetértek. Olyat válasz ami adott méretből nem a legdrágább de nem is a legolcsóbb. Lehetőleg vastag legyen, nem árt ha aranyozott és van rajta ferritgyűrű. Minden más egyéb (úgy mint gázzal töltött burkolat, dupla árnyékolás stb) erősen marketing maszlag csak. Ha nincs ráírva hogy HDMI 1.4, de a fentieknek megfelel + találsz rajta olyan feliratot vagy feliratokat, hogy:
- 4000+ vagy 4k+ resolution
- 3D
- deep colors
- High Speed...akkor nyugodtan megveheted, a kábel minősége kielégítő lesz. Annyi hogy a 3D-hez elvileg muszáj az 1.4-es kábel, tehát a 3D felirat önmagában is garancia a minőségre (valamint arra, hogy a többi "feature"-t is tudja).
[ Szerkesztve ]
-
InfiniteReality
őstag
Az hogy a Thaiföldi gyárak vízben állnak, nem kamu. Az a szánalmas és kamu, hogy ezért aztán rögtön hűde megemelik az árakat és közlik hogy kb fél évig igy is marad. Mintha nem lenne elég haszon a már eddig eladott winchestereken. Ugyanmár...
-
InfiniteReality
őstag
válasz candyman83 #17192 üzenetére
A D5000-esemet pont ennyiért vettem a 220V boltban a nyugatvég áruházban (Westend) Bocs a "reklámért".
-
válasz Memphis79 #17206 üzenetére
1.4-es csak +szolgáltatásokat nyújt (3D, viszirányú hang, ethernet, 4k felbontás), de (kép)minőséget nem határoz meg. Ha nem kapott el a 3d őrület, akkor bőven jó az 1.3-as is.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Memphis79
aktív tag
Mondjuk ez megteszi?
Origin:Memphis79HUN
-
dansi
tag
valaki esetleg a kérdésemre? a másik h mire való az az Anynet+ ?
Sony Ericsson XPERIA™ X8 CyanogenMod 7 GingerDX.v022 2.3.7
-
air
nagyúr
válasz Memphis79 #17197 üzenetére
Ha a HDMI kábeles megoldás mellett döntesz, ne spórolj a kábelen. Sokak véleménye szerint nagyon számít, hogy minőségi kábelt veszel, vagy egy olcsó gagyit.
Legalább HDMI 1.4-es szabványú, ha lehet aranyozott csatlakozókkal ellátott kábelt válassz. A kábel vastagsága is utal a minőségére. Egy szó mint száz, 4-5ezer forintnál olcsóbb kábel csak tyúkbél. Legalábbis én ezt hámoztam ki a különböző fórumokon olvasott hozzászólásokból.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- Delta Force (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest