Hirdetés
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
sanzi89 #15297 üzenetére
Anó valakinek már irtam ezzel kapcsolatban az ilyen-olyan a nembejáratott ismeretlen Webáruházaktól való rendelés.Fentartásal kezelendő! Tisztelet a kivételnek Csak aztán nehogy úgy járj,mint itt az egyik topik társ amikor elromlott akkor hetekig kellet várni mire megjavitották.Persze annak is éphogy lejárt a garanciája.Kivánom,hogy te ne igy járjál
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #15037 üzenetére
A MegaDigital feltette az i-re a pontot, ma küldött még egy TV-t.
Azt se tudják, hogy kinek küldtek TV-t és kinek nem, mailt nem néznek ezek szerint múlthét szerda óta, mivel írtam nekik, telefonálni pedig biztos nem fogok. Sebaj, vitte vissza a postás. A sokat ígért egyeztetés postázás előtt természetesen most se történt meg. -
skygod
csendes tag
sziasztok,
tanácsot szeretnék kérni tőletek!
Most szeretnénk TV-t venni. 108 cm Full HD-s samsung tv lenne a nyerő, esetleg az LG ami még szóba jöhet. Nagy problémám az az hogy 3D-s tv-t érdemes venni vagy sem? Mert eddig többen lebeszéltek róla, hogy ki tudja mi lesz majd a szabvány meg ilyesmik. Van egy Ps3-m és arról nézném 3D-ben a filmeket/játékokat.
Köszönöm a segítséget -
PIT888
tag
Szép napot Urak!
Segítsetek már légyszives. Tv vásárlás előtt vagyok. Lenne jó áron egy ue46c7000, valamint egy ue46c8000 is picit többért. Viszont egyszerüen beleszerelmesedtem az ue46d7000-be, bár ő már borsosabb áron ugye. Megérné szerintetek ennyit rákölteni, vagy tudnátok ajánlani nekem 46osba valami jót?
-
Andie
őstag
válasz
cse978 #15287 üzenetére
Nincs jelentősége. Nálam (d6100) már volt párhuzamosan bedugva 2 hdd (egy 250 gigás és egy 1 terrás), valamint egy pendrive.
Mindet felismerte, és tudta is olvasni.Kiváncsi vagyok egy USB hubbal mit kezd? Majd kipróbálom.
Béci: oda azért van HDD irva, mert gondolom az adások rögzitését csak azon az usb kimeneten tudja biztositani a hdd-re.
[ Szerkesztve ]
-
cse978
csendes tag
Sziasztok,
TV: LE40C650Kérdés:
most rajtva van USB-n egy 1TB Story Station (ez is Samo), a másik USB aljzatra is tudok egy másik külső HDD-t tenni?
Menni fog, nem akad össze a Media Player külön tudja választani, stb?
Köszi a helpet
-
swis
tag
Tudom,hogy volt már róla szó, de nem találom. Nem lehet ennél e távírányítónál megoldani,hogy mentse a csatornákat és ne kelljen a t-nek az írányítóját is használni?
-
sandró60
addikt
válasz
digo00 #15283 üzenetére
Azt tudni kell,hogy lan-on lasabban megy az átvitel, mintha usb-töltesz rá egy nagy GB-os anyagot.nembeszélve arról amikor nemhasználod a vinyót akkor is üzemben tartja a tv amig kinem kapcsolod ez általában a 2.5"-re értendő hacsak nincs külön áramtalanitó kapscsoló rajta.A 3.5" -nál ilyen probléma nincs,mert ott lekapcsolod áram alól a racket.Az ujabb TV tipusoknál nemtudok róla,hogy van ilyen lehetőség.A Samsung oldalán található ALLSHARE program is csak a számitógépről közvetlen lejátszást teszi lehetővé.van még olyan program is amit még nempróbáltam a SERVIIO ami szintén hasonló módon működik
Attól függ,hogy a tv-d milyen tipusú 2011-vagy régebbi?[link]Ezen a linken érdeklödj[ Szerkesztve ]
-
digo00
tag
Sziasztok!Nem tudja valaki,hogy van -e arra megoldás,hogy ha a TV-re külső vinyó van kötve és,hogy ne kelljen mindig lehuzogatni a TV-ről úgy is tudjak rátenni filmeket?
A TV-re Lan kábellel van a net csatlakoztatva!Esetleg nincs-e valami Ftp-s megoldás?Előre is köszönöm!
-
homerb
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy D7000 sorozatú TVkre lehet-e valahogy SamyGO hacket feltenni, engem konkrétan samba megosztáshoz való csatlakozás érdekelne. B650-en megcsináltam ott hibátlanul működik, de d7000-hez nem találok leírás
-
beci
őstag
Sziasztok.
Melyik tipusu led tv-ben van smart tv,és 3D?Valamint vigye külső merevlemezről usb-n keresztül a 3d filmeket,és legyen benne wifi vevő.Valamint lehessen váltani 2d-3d között,és tudja a felkonvertálást is? 40 vagy eggyel nagyobb méretben. -
agy73p
senior tag
Üdv,
LE32B652-t használok a tavalyi (legújabb) firmware-rel.. Routerrel van a TV összekötve a számítógéppel. Samsung PC Share Manageren keresztül nézzük a DIVX-es, Xvides filmeket, és nem tudom mitől van az, hogy egyikbe bele tudok pörgetni, tudom léptetni, egy másikkal pedig a pillanatmegállításon kívül semmit sem tudok csinálni. Ha egy hosszabb filmet nézünk, nem lehet kikapcsolni, mert újra kell nézni az egészet....
Tudja esetleg vki, hogy mitől lehet ez és mit lehet ellene tenni? -
viktor82
őstag
Üdv,lenne egy samsung le37m87bd lcd tv-m ,1.3a hdmi kábellel van összekötve a pc-mel minden szuperul ment ,de tegnap filmet akartam nézni és az nv panel nem lássa a tv-t csak is a monitort ,ma szereztem be egy másik kábelt azzal ugyan az a helyzet!
Valami beállitási hiba lehet vagy a hdmi csatlakozás ment el a tv-n?esetleg ha valaki hasonlót tapasztalt osztja meg velem! -
sandró60
addikt
Nembirtad ki,hogy a kákán is csomót keres.Nyilván,hogy én is arra gondoltam,de ha megnézed a hozzászólásomat nemmindegyik 11-éves erősitőnél volt lehetőség abban az időben állitgatni a cm-méter számot. Amit te természetesnek mondasz Kösz a figyelmeztetést legközelebb szájbarágósan fogom leirni
Igen ezen is lehet cm-méter állitaniAmit én rosszúl irtam"kalibrálásnak" a lakáshoz-akarom mondani a szobához ahol élvezem a házi mozit
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz
joci66 #15259 üzenetére
"A másik tévém plazma annak sokal jobb képe van."
Ezen ne csodálkozz, az lenne furcsa, ha nem így látnád.Szerintem:
Háttérvilágítás: maximum 12, sötét szobában 10 is bőven elég.
Élesség: 20-30
Fekete tónus: ki
Bőrszín: 0
Gamma: 0-1
Színhómérséklet: meleg 1
Éljavítás: ki!!!!!
Árnyékrészletesség: 1 -
kenessy
csendes tag
Sziasztok.
Itt még új vagyok, de sok érdekességet olvastam.
Szeretném a segítségeteket kérni, mert én is szeretnék 3D-s tv-t venni. Én a Samsung 6500 -ast néztem ki a 40' -t.
Azt kérdezném tőletek, hogy tudjátok e, hogy most hol a legolcsóbb, illetve, hogy érdemes e ebben az árkategóriában más típusú tv-t keresni?
Köszi a segítséget. -
wertigo1984
őstag
válasz
joci66 #15258 üzenetére
azt nem tudom hogy a box cseréje segíthet e valamit, nekem digi van, azzal töükéletes. a én úgy tudom, hogy a plazma tv-knél a sötétebb árnyalatok jobban jelennek meg, míg lcd-nél sajnos a háttérvilágítás mindig átszivárog minden esetben de ez nagyon minimális, így az nem teljesen lesz fekete (a fekete részeknél).
[ Szerkesztve ]
-
Laslie
tag
Sziasztok!
Firmware frissítés halt már be valakinél? Ha igen, akkor mit kellett csinálni, hogy ne egy rakás hulladék legyen a tv? Gondolkodom, hogy fel kéne frissíteni a firmware-t a tv-n (bár nem tudom, hogy érdemes-e, mivel a samsung nem írt ki semmit, hogy miket javítottak benne
). Még nem csináltam ilyet, és szeretnék felkészülni minden eshetőségre. Azt már tudom, hogy hogyan kell a frissítést végrehajtani. (LE40D550-es készülékem van)
[ Szerkesztve ]
-
veresp
tag
Sziasztok!
Samsung UE32D5500-as TV-hez pontosan milyen Belkin USB-s Wifi-t kell venni, hogy felismerje Samsung Wifi-ként?
-
joci66
tag
válasz
wertigo1984 #15254 üzenetére
Ilyenre gondoltam ez egy másik tipusu tévé tesztje kiprobáltam jobb mint volt.
Kontraszt:92
Háttérvilágitás:14
Fényerő:41
Élesség:44
Szin:42
Fehér egyensúly kék:22
Fehér egyensúly zöld:23
Fehér egyensúly piros:27
Dinamikus kontraszt-Ki
Zaj csökkentő-Ki
Gamma:2
Fekete tonus-Sötétebb
Börszin:1
Szin hömérsékletMeleg 2
Éljavitás-Be
Fényerőmozgás-Ki
Árnyékrész-Ki[ Szerkesztve ]
-
joci66
tag
válasz
wertigo1984 #15254 üzenetére
Köszi ezt én is tudtam nem ez az első Samsung tévém.Nekem egész beállitás kellene a kontraszt nekem is 70 van. Az a bajom,hogy nagyon szürkésnek találom a képet minden javitást kikapcsoltam.A másik tévém plazma annak sokal jobb képe van. Ahoz hasonló képet szeretnék kihozni amenyire lehet.Ez a gondom csak a tévéműsoroknál van(upc digital gold)a box csere esetleg segithet?
[ Szerkesztve ]
-
Andie
őstag
válasz
headhunter #5228 üzenetére
Találtam egy ilyen hozzászólást tavalyról, ahol az IDC changert ajánlják, és azután már le tudja játszani a tv az MKV-t. Az a baj, hogy mindenhol egy aprócska, 12 kbyteos exe van csak fent, amire a windows azt irja, hogy nem sikerült az alkalmazás inicializálása.
Közben próbáltam már valami Meteor nevü MKV repair toolt, sőt, egy xilisoft media convertert, de egyik sem segitett.
A VLC lejátsza a gépemen a shrek2-mkv-t, de az elején egy pillanatra megvillan egy rakás pixel, szerintem ott lehet a hiba. Ezt le kéne vágni onnan az elejéről.
A tv illetve egy általános médialejátszó nem birkozik meg vele, rögtön az elején kidobja, hogy nem támogatott kodek
(pedig elvileg tök ugyanaz a verzió, mint a shrek 1, amit viszont szépen lejátszik)pls help!
-
sandró60
addikt
válasz
Bendi1 #15253 üzenetére
Sajnos ez a tipus nemtud rögziteni
ugyanakkor ami késik nemmúlik előbb vagy utóbb ezt is megoldják a guruk
A frissitésel meg úgyvagyok ha jól működik a tv és amire használom (film-smart)az is akkor nem frissitek,de azért itt figyel a gépen bármikor bevethető[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz
joci66 #15252 üzenetére
nekem LE32D551-em van, a napokban vettem. a távkapcson van egy zöldes gomb, ez a menü. azon belül az első beállítási lehetőség a "KÉPBEÁLLÍTÁS" az élességet nem érdemes 100-ra tolni, nekem 70en van, tökéletes. lehet a tieden másképpen van, de szerintem ua. nagyjából...
-
joci66
tag
Sziasztok.
Vettem egy LE37D550 tévét valakinek van ilyen tipusu tévéje,képbeállitás kellene.Ez az első Lcd tévénk.
Köszönöm a segitséget. -
Gabesz1019
senior tag
Ti milyen/mekkora külső HDD-t használtok? 2.5" vagy 3.5" érdemes venni a TV-hez? Valamilyen Samsungot szeretnék, csak nem tudom, hogy milyet.
-
szilacus
tag
válasz
Gabesz1019 #15249 üzenetére
Bocsi igazad van, ingyenes.
-
szilacus
tag
válasz
sesshou #15210 üzenetére
Szia nekem ilyen van
Teljesen megvagyok elégedve, a fogyasztása zseniális, kb.35 W-ot fogyaszt.
A saját MindigTv dekóderrel a HD adások tökéletesek, az UPC kábeles már nem annyira.
Hozzá csatoltam egy Samsung Story Station 3,5-ös külső meghajtót, 1 Tb-os, szinte mindent olvas.
A 17 gigás BluRay sem probléma, simán viszi.
Ha kérdésed van írj! -
szilacus
tag
válasz
Gabesz1019 #15215 üzenetére
Sajna ez fizetős!
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Most megint belefutottam egy mkv-ba, amit nem tud lejáccani a tv. Csak sajna ez a Shrek 2, és a gyerek tisztára kétségbe van esve, hogy az első rész után most nem tudja megnézni a 2.-t.
Tegnap felfrissitettem a firmware-t (samsung szerint förmvér), de úgy látszik, ez sem segitett.
Hogy lehet az, hogy ugyanazon film 2 külön része eltérő? (jó, tudom, nyilván más a tömöritő codec, de miben?)
A nevükben elvileg ugyanazok a tag-ek vannak... x264, stb.Van valami módszer, amivel "nézhetővé" tudom tenni a most fel nem ismerteket?
-
draws80
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Samsung 32c450 HD Ready Lcd tv-t- Elvileg lejátsza az MKV file-t, de nem teszi. Van ebben a tv ben szerviz menű? A DivX-et és az Mpeg-et lejátsza. Köszönöm.
-
sandró60
addikt
válasz
#09634560 #15242 üzenetére
Na most ne arra gondolj,hogy hangosabban hallgatom, akkor ráküldöm mind a120w-ot.egy lakótelepi lakásnál nemszeretném,hogy a szomszéd rámcsönget és az ajtó kinyitásánál egy nagykésel üdvözölne,mint ahogy irtam 11-éve már megszoktam,hogy mi a tűrőképesége a szomszédaimnak ennyi tapasztalatom nekem is van, nemfeltétele a minőgégnek a nagy hangerő.Csodálom,hogy ezt amit irtam kiemelve a 11-éves tapasztalatomat" kioktató"módon irtad.Azért nem annyira elavult ez az erősitő,mert lehet kalibrálni a lakás méretéhez.Különben annó a DTS véget vettem ujonnan elég borsos ára volt akkor
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
sandró60 #15240 üzenetére
Megint csak erős tévedésben élsz: a drága nem attól jó hogy hangosabb: épp ellenkezőleg: halkan is nagyon jól szól és akkor is dinamikus marad a hangja,és se halkan,se hangosan nem esik szét a hangképe,se a tere.
Természetesen ha megfelel,ne cseréld le. De például ha nincs elég csatlakozója, mint amennnyi számodra szükséges, az viszont elég indok lehet a cseréhez.[ Szerkesztve ]
-
kish.arpi
csendes tag
Ha valaki skype-kamerával vásárolt TV-t, és eladná a kamerát, akkor szivesen megvásárolnám.
Ajánlatok privát üzenetben jöhetnek!
-
-
törölt tag
válasz
sandró60 #15237 üzenetére
Nem csak HDMi-s erősitőnél hanem nem-HD s forrásnál is ez a helyes út,hiába lenne HDMI-s a forrás és erőlködő egyben. Tehát ott is külön Koax/optikait kell az erősitőbe küldeni,hiába van HDMI. Okát ha kell, a topikjában bárki megválaszolja. vagy én is, ha kiváncsi rá valaki.
Ja és félreérted a dolgot: nekem se uj erősitőm van és használtan, olcsón is lehet akár HDMI-s,HD-s erősitőt venni,sőt a topicban is ezt preferáljuk,még Béci is: használtan és minél olcsóbbat. És nem muszáj HDMI,ha nem akarsz,senki nem erőlteti,és nem is fogja. És újonnan se kell rá vagyonokat költeni, még HDMI-s ért sem: ráadásul jobban megérik az árukat mint az egy csatlakozós egybedobozos "mindentbele tescógazdaságos" készülékek.
És meglepődnél, menyiből ki lehet nagyon is jó rendszert használtból,de még ujból is hozni, akár egy uj, "jónak mondott" egyberendszer töredékéért is.Igaz kicsit azért többe vannak mint a legolcsóbbak, de ez itt már tényleg off.[ Szerkesztve ]
-
yako
tag
Szevasztok!
Egy 32D550est birtoklok.
Tegnap este külső HDDről filmnézés közben egyszerűen elment a kép és a hang.
Kikapcsolás után a TV saját menüje sem jelenik meg a képernyőn.
Áramtalanítás után a helyzet változatlan.
Hang van a beltériről, de kép egyáltalán, mondom a TV saját menüje sem jelenik meg.Tudna valaki tanácsot adni, segíteni?
-
sandró60
addikt
válasz
#09634560 #15236 üzenetére
Az ok amit te is irtál ami igaz egy HDMi-erősitőnél,de szerintem "hagyományos"erősitőnél sajnos igy kell megoldani amin van jó esetben egy optikai meg egy digitális koax bemenet Mint ahogy irtam nálam hálistennek van optika meg koax bemenet az erősitőn igy még véletlenűl se felejtem el az optikát mivel ahoz hozzá se nyulok. 2.lehetőségnél amit leirtál az irtam én is csak egy kicsit szájbarágosan.Tudod sokan vagyunk itt akinek sajnos nemfutotta az"ujabb"erősitő megvételére
Ezért ahogy irtad Így "szinte kényszerből"anormális utat választottam -
törölt tag
válasz
sandró60 #15234 üzenetére
NA ez az amikor csak tapasztalatból tanul az ember: mert ugye az le van irva a tévéd használatijában: HDMI-ről CSAK sztereó hangot képes kiadni a tévéd a saját optikai csatlakozója felé. Ugye?Így jártál:
Így "szinte kényszerből" a normális utat követed: a forrás jelét digitális uton az erősitőbe,majd külön a képet más uton tévébe/megjelenitőbe.
Helyes megoldások:
1: HDMI-s erősitő és HD forrás esetében mindent HDMI-vel az erősitőbe és onnan HDMI-vel a tévébe,a tévéből pedig optikai vissza az erősitőbe.Az erősitőn pedig külön csatorna,pl."tv" vagy teszem fel "DTV" legyen a optikai,és semmilyen más hdmi forrás ne legyen hozzzárendelve és csak akkor választod forrásnak,ha csak tuner vagy USB-filmet játszol le, más esetben pedig a többi gomb: "Bd", "DVD","Game" vagy egyéb gomb legyen a forrás,amiröl ugye az erősitőtől automatice megy a tévé felé a jel hogy a tévé képpé "varázsolja". Ez érvényes akkor,ha HDMI csatlakozós,HD-képes erősitőd van, és HD jelet akarsz a lejátszókból/forrásokból dekódoltatni.
2: De minden más egyéb esetben a forrást külön optikai vagy koaxon kell az erősitőbe küldeni,és a képet is külön a tévére kell küldeni.
És a tévéd is kösd vissza mindenképp az optikaival: mivel az USB-n lejátszott anyagok, természetesen amennyiben felismeri a tévéd a forrást,és a tuneren vett több csatornás jelek mind forrástól függően DD vagy DTS 5.1ben fognak az erősitőn megjelenni és lejátszódni!![ Szerkesztve ]
-
Vedike69
csendes tag
No végre pénteken hazahoztam a 40D6570-es készülékem
Gyönyörű a tv mind külsőleg (elképesztő vékony, magam nem is mertem feltenni a helyére féltem belefogok a képernyőbe is...) mind képileg.... Ez már 2-es verzió a tv hátán levő címke szerint Made in Slovákia.. A dobozon 400 Hz Clear Motion Rate, Samsung 3D logoval.
A tv dobozban 2 szemüveg ( a könnyebb verziós) + 2db 3100-es szemüveg külön origi dobozban. A kép elképesztő a régebbi készülékemhez képest. Felhősödést nem tapasztalok, bár nem bámulom a sötét képernyőt,de adásban a fekete nagyon szép mély, erős.A távirányító világít a jobb felső sarokban levő gomb megnyomása után. A samsung oldalról nézhető dínós 3d demó nagyon ott van!!! Szóval örülök, hogy ezd a tv-t választottam 207.000 K-ért, 5 év garival + várom a Skype kamerát is amit majd küldenek...
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz
#09634560 #15233 üzenetére
Kisérletezgettem én is A HDMI-vel összekötött DVD-TV csak sztreó jelet visz át ebből kifolyólag a TV-ből az optikai kábelen is sztereó jel megy az erősitő felé
Én úgy oldottam meg,hogy közvetlen a DVD-ből az erősitő felé digitális koax-on megy az erősitőbe. A hdmi-n meg megy a kép a tv felé.A dvd szetapjában meg letiltottam a HDMI-audiót.Igy tudom 5.1-ben megszólaltatni az erősitőt.Ehez viszont kényelmi szempontból tudnia kell fogadni az erősitőnek a digitális koax bemeneten-ha van.Ha nincs akkor sajnos marad az optikai kábel kihúzása a tv-ből és az erősitőbe való csatlakoztatása a DVD-vel[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itt nics olyan hogy "látni kellene egymást".
A tévé kiküldi,a lejátszód(DVD) pedig fogadja a jelet. Itt az a lényeg,hogy felismerjék a jel formátumát. Tehát a tévéd itt nem DD-nák (AC-3-nak) ismeri fel,hanem pcm-nek vagy mpeg-nek és az is lehet a tévéd nem is ismeri fel az mpeg4-et, és nem tudja PCM-é kódolni a jelet. Igy a lejátszód sem ismerheti dolby digitalnak,hanem pcm-nek,de mivel nem az, igy nem tudja analóggá alakitani (hiába ismerné fel lemezről).
Tehát nézd meg a szóban forgó fájlt számitógépen és jobb egérgomb/ tulajdonság menübne megnézheted a hang tipusát és ha nem pcm,Dolby digital vagy Ac-3,hanem más, pl. mpeg4 vagy bármely másik akkor át kell valamilyen megfelelő programmal,pl. nero-val konvertálnod dolby digital vagy PCM formátumra,de gyanitom hogy csak 2.0 lesz belöle. amit a lejátszód sztereónak ismer majd fel.[ Szerkesztve ]
-
swis
tag
Tőltöttem le egy két demót de ezek mp4 fájlok és nem játsza le a tv. Át kell nevezni? mire nevezzem át hogy jó legyen?
Másik dolog,hogy hogyan tudom az 5.1 elővarázsolni? Optikaikábellel össze van kötve a tv és a dvd. A dvd hangja dolby/pcm re van állítva a tv meg pcm re mert csak ezt engedi. A menkben van dolby is csak az halványan van és nem engedi azt választani.olyan mintha ha két készülék nem látná egymást.[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
válasz
nightshadow #15228 üzenetére
Igazából még picit bizakodom,hogy esik a 6100 ára.
Ez már számomra a plafon.
Azért köszönöm. -
Krisz79
őstag
Sziasztok.
Ma eldőlt, 40" 6100 as készülék győzött meg!
Már csak nem tudom meddig érdemes várni az árával.
/Tudom,már ez sem rossz ár/
Lehet,hogy ünnepek elött esni fog még az ára?
Ma néztem a Pólusba a Media M-ba 180ért.
Szimapatikus készülék!
Esetleg még a 6500 jönne szóba.
De az még kicsit borsos: 220. -
birooo
tag
Ez milyen fájl típus? AVCHD videó (.m2ts)
Nem játsza le a d6100 tv. -
sarkan
aktív tag
sziasztok!
Próbáltátok okos telefonnal távvezérelni a tv-t?Játéknak jó, illetve smart funkciónál könnyebb szöveget beírni. Van állítólag egy olyan dolog, hogy a nézett műsort átteszi a telefon képernyőjére ezt sikerült valakinek előcsalnia?
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Ma foldult elő, hogy azt írja az analóg adásra, hogy gyenge, vagy nincs jel. Holott a másik TV-n bejött az analóg adás. Boxon is ment.
TV kikapcs majd vissza és akkor jó lett. Ill egyszer pár órával később elment a kép furcsán villódzott pár másodpercig majd ment tovább az analóg adás.
Ma felfigyeltem arra is, hogy ha az egész képet mozgatja (az adásban levő műsor, pl a Spektrumon) TV akkor beröccen szakasosan ütemesen. Egy darabig kb 2 sec folyamatos, majd szaggatva megy fél, 1 secig, így felváltva.
Tudjátok mi ez,ú? Hiba előfutára? -
Etikusz
tag
Ez a SAMSUNG nagyon durva még kamerát is ad!
-
lumpika
tag
válasz
soldi3r #15216 üzenetére
Igazából én úgy vettem észre hogy a 3d akkor mükszik tökéletesen, ha teljesen besötétítesz a szobában,nincs egyéb zavaró fényforrás a szemüvegnek.
Üdv
Többieknek firmware telepítés ügyben: lehet technikai analfabétának nézek ki, de megpróbáltam már usb-n kicsomagolni a fájlt,winchesterre csomagolni majd átmásolni-lényeg a lényeg a T-GAS6DEUC könyvtár ott van,benne az image állományokkal,MÉGSEM SIKERÜL,valszeg szar a pendrive-om.Netről vajon mikor lesz elérhető? -
soldi3r
veterán
nah, a mai bevásárlás alkalmával sikerült egy órácskára megszökni az asszonypajtás elől, így bejutottam a media markt-ba
volt időm nyomkodni a TV-ket, tényleg érezhetően szebb képe van a 6100-nak, az 5000-hez képest, épp egymás mellett volt a kettő
viszont volt még egy megvilágosodásom, aki hatalmas különbséget érez az 5-ös és a 6-os széria között, az hogy tudja élvezni a 3d-t? valami rettenetesen vibrál/villog a szemüveg, nem hogy nem élvezhető, hanem inkább zavaró volt számomra
ennek a 3d témának kell még egy kicsit fejlődnie -
Gabesz1019
senior tag
-
Bull Boss
őstag
Tudom hogy nem feltétlen idevág, de nem találtam neki topicot, szal tud valaki olyan demo/bemutató filmeket, amik nagyonszépen kihasználják a Full HD-t ? Állatos/ természet előnyben. honnan lehet leszedni ilyet?
-
tibike8
őstag
válasz
gjanner #15209 üzenetére
Szerintem hülyeséget írtak. Kb. egy árkategória a 2 verzió (6500 és 6510) és az ajándék is kb. egy árkategória. Nem hiszem, hogy a 6510-hez azért a plusz 10k-ért még adnak egy hangprojektort is a 4 szemüveg mellé ami 10k/db. És hát a szegedi MM-ben is azt mondták mint én.
De ha hozzádvágnak ezért a pénzért a 4 szemüveg mellé egy hangprojektort, akkor csak kapd el -
tibike8
őstag
válasz
gjanner #15206 üzenetére
nm
És igen, a szegediben is addig van az akció. Valamint előrendelésnek számít biztosan. Én sem voltam benne biztos mert így nem hangzott el amikor telón beszéltünk, így benéztem személyesen és mondták, hogy természetesen előrendelés és ha megjön, felhívnak, hogy kell-e még és névre eltesznek akkor egyet. Én péntek délután voltam bent és akkor mondták, hogy 20-30 ember vár rá még. -
sesshou
senior tag
Üdv mindenki
Lenne egy kérdésem december elején tervezem venni egy samsung LED telemundót és már meg is van a jelölt egy ue32d5000 ami 10000 alatt van led állítólag gyönyörű a képe 80cm és full hd
ki mit tud róla esetleg??
Tényleg ez a legjobb ezen az árkategórián?
ha nem ez akkor mit érdemes venni ennyiért? -
Gabesz1019
senior tag
válasz
gjanner #15200 üzenetére
Értem, köszi. Meg vagyok elégedve vele. Bár 3D-s filmmel még nem volt alkalmam kipróbálni (külsős HDD beszerzés alatt) amúgy nagyon tetszik a gép. T-Home IPTV-vel használom jóval szebb vele a kép mint analógon. A Smart funkciók is tetszenek, van pár jópofa játék amivel el lehet lenni, a Youtube nagyon jó ilyen nagy képernyőn és könnyű is kezelni. Webböngészésnél egy kicsit nehézkes az URL beírása a távirányítóval, de tervezem egy Galaxy S 2 beszerzését és ahogy nézegettem az jóval megkönnyíti a begépelés. Skype-ra leszek még kíváncsi várom az ajándékkamerát.
-
tibike8
őstag
válasz
gjanner #15194 üzenetére
Biztos. A szegedi újságban is az volt, hogy a 6500-hoz 4 szemüveg + wifi stick (na ez elírás és a MM-ben is mondták, hogy csak a 4 szemüveg jár hozz), a 6510-hez meg csak a hangprojektor. Erre is ráerősített a szegedi MM. És persze az árak is különbözőek. És ahogy gjanner is írta a fentiekkel együtt, a színben különbözik csak a kettő.
És gjanner, mielőtt bárhova is utaznál, beszélj velük, hogy vesznek-e még előrendelést fel rá.[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
-
Acheron
őstag
válasz
nightshadow #15162 üzenetére
Igazad lehet, az is bőven elég. Az ár mindig kritikus, bár már a 6500 is 190 itt-ott, azt mondják (én most pont nem láttam egyet sem a MM -ban, így azért nem nehéz ezen az áron adni :-) )
A 6500 apróságokkal tud többet, ez tényleg nem biztos, hogy ennyit megér - vásárlója vállogatja, kinek mi a fő szempont.
Azért továbbra is tartom, hogy ha tévézni kell, néha szükséges, de mindíg elérhető extrákkal, akkor jó kis készülék ez. Ma megnézem valami Full HD remekkel, kíváncsi vagyok, milyen lesz a képe (a boltban a sok neon miatt nem ugyanaz a feeling, ez már a sima digitális adásoknál is látszik.)