- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
Nem értem ezt, most néztem meg a QN91A-t, ez a papir a zacskóban van a dobozban amiben kapjuk a távirányítót és a többi kicsi csomagolt dolgokat (Igaz Samsung oldalról rendelt). Az EMAG általiban hogyan hiányozhat ez ? Illetve az MM is elektronikus jotallast szokott adni
-
rainman72
nagyúr
[Bravo Samsung csak így tovább
]
Újabb példa az hozzáállásukról gari ügyben -
mephi666
nagyúr
válasz
Celtis #157695 üzenetére
...én emailben nyomtam fel flegma webshopot a fogyvédelemnél meg gvh-nál... szépen a kezükbe vették és kiszórtak egy 150ezres birságot nekik, mert már visszaesőnek számítottak
gyorsan dolgoztak, pár hét alatt lepörgött a dolog... elküldtem nekik az egyoldalú levelezést, amiben 2-3 kör után már a fogyvédelmet is lebegtettem, de arra se válaszoltak... fogyvédelem meg tette a dolgát (épp ezért szeretek mindent emailben intézni)
ui: 5ezres kacat visszaküldéséről volt amúgy szó
biztos megérte nekik
-
4264adam
veterán
Fogyasztóvédelemnél, nekem a telefonszám ilyen esetekre van elmentve. Amikor nem akarják érezni hogy meg kell tenni főleg személyesen ügyintézés esetén. Többször volt már, hogy addig nem vettek komolyan amíg szemtől szemben azt nem mondtam “ oké akkor most felhívom itt a fogyasztóvédelemet és panaszt teszek”
Ez a varázs mondat sok ajtót megnyit pedig eddig nem kellene eljutni
Ilyenkor magát a cég nevet kell mondani. Senki nem szeretne vizsgálatot magára vonni , főleg ha törvényes
-
S@c@
őstag
Sziasztok,
Samsung webshop garanciáztatás 3 napos belül történet folytatása.
Azóta sem történt semmi, tegnap és ma is írtam nekik. Lassan 1,5 hónap telt el bejelentés óta, de sem a pénzünket sem egy másik tv-t nem kaptunk. Hivatalos vásárlás, komolytalan garanciális support. A samsung tv-k addig jók, amíg nem kell gariztatni őket. -
Bazsi1987
őstag
Samsung qled tv-nél a játék módnál a bemeneti késleltetést mire érdemes tenni? Gyors gyorsabb vagy a leggyorsabb?
-
handrash
őstag
1 éves UE50TU7022KXXH tv-met az utóbbi időben többször rajtakaptam éjjel, hogy standby-ból bekapcsol.
Két dolog változott csak mostanában, hogy box helyett kapott egy Cl+ kártyát, illetve optikai kimenetén egy soundbart.
Van hasonló tapasztalatok? -
4264adam
veterán
282-ért hoztam el én is, másik kolléga itt 222-ig vitte akkor le
-
-
4264adam
veterán
QN91A VA panel és Dual Tuneres Német piacra szánt. QN90A ADS volt. QN95A panelt kapott csak one connect box nélkül. 2023 márciusban is gyártották.
LG C2 váltott nálam a kevesebb Stutter / Artifact mentes Blur / kisebb black Crush miatt.
Judder 0
Blur 10
Warm2 ( Samsung nem annyira sárga mint az LG)
HDR-Ben is Local Dimming Normál kell mert túl erőszakosan szól be az algoritmus, elég a Normál mode.
Q80T lágyabb.Kuponozással Samsung oldalon 222k-ig vihető le az 55” méret
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
mester778 #157672 üzenetére
Sok 90A-t kalibráltam már.
Általánosságban az érvényes rá mint az osszes Samsungra.
Film vagy Filmmaker képmódot kell kiválasztani, a Local dimminget SDR esetében Normálra, HDR esetében Magasra állítani. Mindenféle dinamkus hülyeséget ki kell kapcsolni.
Meleg2 színhőmérséklet vagy ha ezt nagyon sárgának érzed akkor meleg1. -
mester778
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van valakinek tippje, hogy új TV (QN91A) beállításához hol láthatok tippeket/videókat? Nem nagyon találtam semmit...
-
rainman72
nagyúr
-
laller1.4100
újonc
Szia hol ennyi ez a tv engem is érdekelne köszi
-
Ajembumbi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen tv-m: Samsung UE50MU6102, kb 5 éves.
Nemrég elkezdett egy folyamatos, halkabb jeleneteknél már egyértelműen hallható szintig erősödő zúgó hangot kiadni. Bekapcsolástól számítva, kb 10-15 perc alatt felhansosodik, és onnantól kezdve ez van. Ha az egyik kezemmel a táp környékén, akár a csatlakozót fogva, a másik kezemmel meg a képernyőn finoman összenyomom abbahagyja, és újra el kezd lassan felhangosodni.
Találkozott már valaki ilyesmivel? Érdemes megpróbálnom kinyitni hátha látok valamit a tápon(forrasztottam már, de nem vagyok se gyakorlott se képzett), vagy csak elrontani tudom?
Előre is köszönöm! -
Luigi962
őstag
55QN90B 288 ezres ár megfelelő vagy lehet ez még jobb is? 3 év gyártói garancia természetesen esetleg 6x48 ezer részletre?
-
falabu88
aktív tag
válasz
mester778 #157654 üzenetére
[link] ezzel még kupon nélkül is jobban jársz a 2 linkelt típusnál, de ha benézel a kuponkunyeráló topikba, vannak 10% kedvezmény generáló linkek, ha írsz az ügyfélszolgálatnak ők is ad(hat)nak pluszba kupont. 350-380körül simán megvan, és sokkal jobb mint a Q80. (tudom, mert Q80ról váltottam QN90-re)
Sőt, írok üzit, adok én kupont
-
4264adam
veterán
Ezt írta a kolléga :
”
Három kupont evett meg nekem múltkor, kezdő betűk szerint:
MAR, UUY, SQA
MAR - rendelés utáni leadásnál adja, én ph kupon kunyerálóból szereztem
UUY - ügyfélszolgálat chaten finoman kell rávezetni hogy kapj
SQA - [Véleményt] kell írni termék alá és küldik 2 nap után
Így lett az 55QN91A 228.465ft a 296900ft-os listaárból.”
Nekem is Q80T és QN91A van 55 méretben. Csak a QN280-ért vettem és megjártam az LG A2 C2 OLED vonalat
-
4264adam
veterán
Q70 Q80 két külön széria. Q80 már Local Dimminges sokkal jobb mint a 70 széria. C-t nem vennék mert most jelent meg és közel 11 hónap múlva féláron lesz mint minden évben. Ha maradsz Samsung vonalon akkor a
Samsung 65Q80B 380k, de ettől is jobb a MiniLED-es 65QN91A ami kapható. Ezt még kuponozni is lehet tovább. 430kHa jobb algoritmussal kell a FALD MiniLED akkor TCL 65C835 370 ezerért.
Nem kérdés hogy a TCL vagy QN91A-t venném 65 méretben
-
mester778
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy el kezdtem nézegetni új TV után és az lenne a kérdésem, hogy valaki meg tudná mondani mi a különbség a két típus között:
- QE65Q70C [link]
- QE65Q80C [link]Én bevallom férfiasan nem látom a különbségeket, viszont mindkettő 2023-as és van köztük kb 100e Ft különbség...
-
Erre valaki? Ti hogyan használjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Ibasso dx240 dac dap zenelejátszó
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest