-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
mephi666 #156890 üzenetére
Azzal kezdem,hogy kikapcsolom az automatikus fényerőt,így egy picit jobb lesz a kép. Nem tudom merre van az érzékelő,de teljes képernyő csere volt,kompletten hozta,minden rajta volt,alkatrészek,káva ,csak az alaplap nem. De azt meg előtte egy héttel cserélték ki vadiújra.
Legjobban a bőrszínen lehet látni a gondot,szinte hófehér akárhogy állítgatom. -
mpo
veterán
válasz
AMD Power #156893 üzenetére
Sport és "ismeretterjesztő" csatornákhoz, (az utóbbiakban SD is van), már egy átlagos FHD tv is sok, a Digi (4ig) ehhez még csökkenti a bitrátát, hogy darabos legyen a mozgás. Ez a tv csere nem fog gondot okozni, a házimozira használt cseréje inkább, mert ahhoz nagyobb és jobb kell, de ott sem fogok elszállni, elég a 120 Hz és a HDR.
-
gyépés
aktív tag
válasz
HollywoodBoy #156887 üzenetére
QE65Q80B: van gaming hub.
-
mephi666
nagyúr
válasz
vizslakutya #156885 üzenetére
csak egy légből kapott ötlet: hol van ezekben a fényérzékelő? ha kikapcsolod menüben a külső fényerősséghez automatikusan állított fényerőállítást, akkor mi történik? vagy ilyenekkel már próbálkoztál? ...miután szó szerint minden ki lett cserélve, már csak ilyenre tudok gondolni, hogy a fényszenzor bekrepált és úgy érzékeli, mintha sötét barlangban néznéd a tv-t, ahol semmi fény nincs és elég a legkisebb fényerőt produkálni (telefon szokott néha hasonlót produkálni, hogy leveszi a fényerőt és nem nagyon akarja visszatekerni... ilyenkor "mutatok neki" valami fényes dolgot és azonnal helyreáll
)
-
válasz
HollywoodBoy #156887 üzenetére
QN85B-ben tuti hogy van, nekem ilyen típus van
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Celtis #156886 üzenetére
Köszönöm a választ
,holnap hívom a szervizt,itt vannak a lakóhelyemen (Szeged).
A gond az,hogy Telekomos vásárlás volt,részletre hoztam el tőlük,így a legjobb egy vatta új csere lenne,akár másik típusra is,természetesen a + különbözet fizetve.
Közbe pár perce jött egy elégedettségi levél a Samsungtól a szerviz értékelésére.
Végső soron velük nem volt gondom,nagyon segítőkészek voltak,kicseréltek mindent ,amit lehetett.
Jelentkezem nálad priviben,ha lesz fejlemény. -
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy tényleg csak az itt felsorolt 2022-es TV-kben van benne a Gaming hub?
LINK
QN900B Neo QLED 8K
QN800B Neo QLED 8K
QN95B Neo QLED 4K
QN90B Neo QLED 4K
Q60B QLED 4K
Egy Q80B-n gondolkodom és az nincs a felsorolásban csak a Q60B. Közben azt írja, hogy a 2022-es modellekre elérhető a Gaming hub és nem írja oda, hogy csak néhány modellre. Szóval valaki megnézné nekem akinek 2022-es modellje van és nem a fent felsorolt 5 TV-vel rendelkezik? Sőt az lenne a legjobb ha egy Q80B tulaj nézne meg esetleg. -
Celtis
veterán
válasz
vizslakutya #156885 üzenetére
Ha a szervizes is elismeri, hogy a készülék nem megfelelően működik, akkor sima az ügy. Ha viszont csak te véled úgy, akkor nem lesz könnyű menet.
Írd meg a samsung ügyfélszolgálatnak, hogy a javítás sikertelen volt, ezért kéred a készülék cseréjét vagy a vásárlás előtti állapot helyreállítását, azaz adják vissza a készülék vételárát.
Írd le, hogy a készülék hibás volt, ezt a szerelő is elismerte, ezt igazolja, hogy több alkatrészt is cseréltek a készülékben. (Most már nem mondhatják, hogy ez így jó)
Elutasító válasz esetén (állítsa a fényerőt ide vagy oda, meg hasonló hülyeségek) a lakóhelyed vagy a samsung telephelye szerinti Békéltető testülethez fordulhatsz.Ez ingyenes, de ha erre kerülne a sor, akkor még beszéljünk, mert sajnos a samsung meg fog próbálni átb@szni a vitarendezés során is. Erre mérget vehetsz.
-
vizslakutya
senior tag
Folytatódott a a tv története.
Miután már volt alaplapcsere és nem javult a kép minősége,megtörtént a képernyő csere is,vatta újat hozott a mester,volt nagy öröm,boldogság,az első bekapcsolásig!
Talán valami picikét javult a színkezelés,de ez messze van az elvárástól!
A háttér feketeség megmaradt,szinte semmit sem lehet a színekből látni,csak egy fekete pacát! Olyan,mintha minden film éjjel játszódna. Már tényleg nem tudom mitévő legyek,már nincs mit kicserélni a gépházban,új alaplap,új képernyő! Közben ki lett cserélve a Telekomos box is,HDMI kábel is cserélve lett.Ha wifin nézek Steraming filmet az még elfogadható,színek,képélesség,stb,minden rendben,ha a Youtubon nézek 4 K filmet az is tökéletes (tudom ,nézzek azt).A saját teszt kép is megfelelő,csak és kizárólag a TV adások kakik. Már átvittük másik szobába,másik UTP kábelhez,ott is ugyanez a helyzet.
Arra gondolok,az alaplapot nem kell összehangolni a képernyővel,tudom láma kérdés,de már lövésem sincs mi lehet a probléma oka?
A szerelő is állítgatta vagy egy órán át,azt ő is elismerte,hogy nem tud belőle többet kihozni.
Érdekes,hogy amikor berakta szerviz módba,minden feljavult,de csak addig,aztán megint alapállás lett a feketeség.
Szerinte ennyi volt a Samsung részéről a segítség,nincs tovább,csere nem lesz,igaz új benne minden,szoftveresen ezen nem lehet még valamit mókolni?
Egyáltalán hova tudok még fordulni a panaszommal,vizsgáltassam be a saját költségemen független szervizzel,aztán vagy kiverem a Samsungból a díját vagy nem?
3 hónapos a készülék,még bőven jótállásos!
Köszönöm a türelmeteket -
mpo
veterán
válasz
nexus6 #156879 üzenetére
Az 55MU8002 lassan 5 éves lesz, akkor 340e Ft volt, házimozira is használjuk, a hálóban régebbi 40"-os FHD van, tv nézésre HD és SD adásokhoz a pár csatornára nekem elég, ha elromlik 50"-ost keresek majd.
Eddig Samsung tévéim voltak, de amire nincs szükségem, azt a tudást nem fizetem meg, se tévénél se mobilnál. -
szgaborsz
tag
QE77S90C induló ára 1.3M-ért nem olyan rossz, viszont a megjelenés július 5?
-
Luigi962
őstag
válasz
csonkadavid #156878 üzenetére
Amit én nézegetek az 55 QN90B az most 400 ezer az új C ugyanebből meg 800 ezer???!!! Ez kicsit durva
-
nexus6
aktív tag
nagyon igazad van, én is így gondolom... a 43qn90b és az 50qn90b-n gondolkodtam, de most egyre több másik gyártónál van DV és 120Hz kb egy 100-assal olcsóbban, még a q60b is szóba jött, megnéztem 43-as és 50-es méretben az is tetszett, csak akkor inkább kiadok pár ezressel többet és lesz egy mindenre is jó tévém. pedig a jelenlegivel is nagyon meg vagyok-voltam elégedve. azért a pénteket megvárom, hátha... persze annak örülnék a legjobban ha menne a kuponozás (akár több is), mert úgy beneveznék a qn90bre
-
mpo
veterán
-
regregreg
friss újonc
Üdvözlet mindenkinek! Van egy néhány éves Samsung tévénk.
UE40J5100 a típusa.
Elég sötét lett a képe és ezzel együtt nagyon pirosas az árnyalata .
Factory reset et csináltam , de nem változott , nem javult a kép.
Tudna valaki hozzáértő segíteni , hogy javítható e , vagy kuka a tv innentől esteleg ? Csatolok képet, ha sikerül !
Köszönöm előre is! -
nexus6
aktív tag
válasz
AMD Power #156872 üzenetére
húha, kár volt megnéznem, kb 100-al több az alap tévéknél (pl 50q60c de egy cu7172 is...), a magasabb kategóriánál meg inkább 200 vagy 250-nel több mint az idei modellek. gondolom majd ezeknél is fél év múlva leesik az ár, de eléggé brutál hogy egy 43qn90c 600 ezer (!!!) vagy az alza árazott ennyire fölé...
-
laabom
tag
Sziasztok. Kis segítségre lenne szükségem.
Pár hete vásároltam egy Samsung UE55AU7022 típusú tv-t. Olyan kérdésem lenne, hogy elalvás időzítő van valahol benne? Én sehol sem találtam ilyen funkciót.
Köszönöm előre is a segítséget. -
mephi666
nagyúr
-
laabom
tag
Sziasztok. Kis segítségre lenne szükségem.
Pár hete vásároltam egy UE55AU7022 típusú tv-t. Olyan kérdésem lenne, hogy elalvás időzítő van valahol benne? Én sehol sem találtam ilyen funkciót.Köszönöm előre is a segítséget.
-
falabu88
aktív tag
válasz
Bazsi1987 #156861 üzenetére
Én a helyedbe néznék egy használt Q80A/Q80B-t a környéken 200 körül inkább. Max 1-1,5 évesek még, úgyhogy van még 1,5-2 év gari rájuk. Nem egy kategória a Q60-al. Fényerő, megvilágítás, 120Hz stb. Konzolhoz is sokkal jobb (főleg ha évekre tervezel vele). Nekem is lenne pl 200ba 1 éves 55Q80A, de ahogy nézem a hirdetéseid alapján nem Debrecen környéki vagy. Biztos találsz a közelben is.
-
Ladislaoca
tag
válasz
Ladislaoca #156844 üzenetére
Valakinek esetleg valami segítsége?
-
trog
tag
válasz
Bazsi1987 #156861 üzenetére
Én kb másfél hónapja vettem tök ugyanezt mint amit te tervezel, szeretem is nagyon, nálam egy full hd 46os samsungot váltott.
T-home kínálatból samsungok közül egyértelműen ez a legjobb választás ebben az árfekvésben, a többi kedvezménnyel együtt is van amelyik drágább, szóval ennél olcsóbb nem nagyon lesz, legalább is a t-home kinálatában biztosan nem.
-
trog
tag
válasz
Bazsi1987 #156859 üzenetére
IPS helyett VA panel lesz, szóval mindenképpen lesz, állítólag mostanában jönnek az idei új modellek úh lehet lejjebb mennek majd az árak, én mindenképp várnék minimum két-három hetet a helyedben.
+ lehet a media marktba is megérkeznek lassan ezek a modellek, már közel egy hónapja azt írják hogy két hónapon belül várhatóak [link] +1 év gariért meg +10 inch képméretért meg pár egyéb apróbb extráért szerintem megérheti a +40kt és az esetleges várakozástvagy mint lentebb írták q80 +70k-ért a q60hoz képest ha mindenképp ugyanebben a méretben gondolkozol és ott már komolyabbak az extra skillek is
Szerintem a legbölcsebb ha vársz vele kb április végéig, addigra tisztázódik több dolog a fenti kérdésekkel kapcsolatban.
-
Bazsi1987
őstag
Egy 2017es belépő szintű 4k hdr-es tv-m és szeretnék venni egy 55q60b-t series s-em van ,képbe lesz előre lépés vagy inkább kezdjek el nézni erősebb konzolt is?🙂
-
mephi666
nagyúr
válasz
kircsike #156850 üzenetére
...nem tudom mi lett vele, mert már több mint 1 hónapja elment... én hw-s hibára tippeltem, ami túlmelegedéssel kapcsolatos: ment először kb 20 percig a tv, elkezdett újraindulni percenként... kikapcsoltuk, 10perc pihentetés után azt hittem megjavult, mert ment kb 5percig újraindulgatás előtt... több óra pihenés után pedig végig tudott futni a factory reset, ami hosszabb művelet
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest