Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Duran

tag

Na mélyen tisztelt Hölgyek Urak,

előrelépés történt az ügyemben. (#137641)

Ígértem leírom, hátha érdekel valakit.

Dióhéjban :

Samsung RU7022 65 colos méretben, ocsmányan felhős, bevilágításokkal teli, backlight bleedinges tv-t kaptam, nagy csalódás volt, de végül kicseréltettem, és most egy tökéletes darabot kaptam kézhez.

Tapasztalat/Vélemény :

Ha led tv-t vesztek és bleedingel mint a fene, semmiképp ne érjétek be a "Technológia velejárója", "Ez nem garanciális probléma", "Vegyél drágábbat az majd nem lesz ilyen szar/ipari hulladék/gagyi (meg ki tudja milyen jelzőket kapott még a készülék sok ismerős és nem ismerős szájából/tollából...)"

A most kézhez kapott tv minden színen szép homogén, a sötét / világos kompozíciók közti váltásoknál a fényerőszabályzás nem zavaró többé, mert nem ugranak ki a képből a tenyérnyi felhőcskék :D, maximálisan elégedett vagyok vele, azt kaptam a pénzemért ami szerintem teljesen egyértelműen járt volna elsőre is érte.

Lényeg a lényeg, bárki bármit mond, ha nem tetszik vidd vissza, cseréltesd, járj a nyakukra, mert van belőle jó, ami nem foltos. (Itt külön szerepet játszhat, ha van módod, interneten rendeld meg a cuccot... Ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, hogy előtte szemügyre vedd, menj be, nézd meg, aztán rendeld meg a neten, mert így 14 napod lesz elállni az adásvételtől, míg egy üzletben vásárolt készülék esetében ez csupán 3 nap, vagy esetleg 0...

Na de TV-ről pár szó :

Ami tetszik :

4K - szép éles kép, még ekkora méretben is.

Ez a Samsung motion plus vagy mifene egész jól teszi a dolgát, ha jól be van lőve, a mozgásokat is szépen kezeli a tv.

A hangja szerintem abszolút elfogadható, azt szem előtt tartva, hogy egy olcsó készülékről van szó, kifejezetten jó.

3 HDMI csatlakozó

Saját vélemény szerint remek ár/érték arány.

Bluetooth

Kontra :

Sokak számára local dimming hiányában a tv az egész ledpanel fényerejével szórakozik a világos / sötét képek váltakozásakor. Ahogy olvasgattam ez sokakat zavar, de van rá megoldás (szervizmenüben némi trükközéssel kikapcsolható, de a fekete szín rovására megy)

Betekintési szög nem a legszuperebb, akkor vegyél ilyet ha főleg szemből nézed, nagyobb szögekben gyorsan fehéredik.
    Smart funkciók lassúak, nem gördülékeny a menüje. Használható, de nem gördülékeny.

Távirányító elég puritán, célszerű hozzá egy kis billentyű/touchpad kombót azonnal beüzemelni, ez cirka 1500 forintos tétel az ebay-en és igencsak megkönnyíti az írást/kezelést.

DTS hiánya, (illetve nincs rajta 3.5 jack csatlakozó, ezt csak így zárójelben, de aki esetleg valami féle kis analog bemenetes hangcuccot csatlakoztatna rá, célszerű ezt észben tartani)

A tv alatt soundbar / center hangszóró nem fér el, nagyon alacsonyak a lábai, így ha nem falra kerül alatta nem fog hely maradni.

Ezek jutottak eszembe elsőre.

Köszi mindenkinek a hozzászólásokat, és sok szerencsét kívánok a TV vásárlóknak, a megfelelő darab kiválasztásához, illetve ahhoz, hogy hibátlan cuccot kapjatok kézhez.. :K

Kép a hibás darabról :

[link]

Új hozzászólás Aktív témák