Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonkamiki
tag
Tervezem egy 40C650 tv vásárlását és ebben kérnék segítséget...akár pü-ben is.
Van itt a "panel mizéria", akkor most melyik paneles az ami jó és melyik amit tuti nem szabad megvenni / hol látom a feliratát......a "tv hátulján" kívül
/?
A "frissítési ráta" sem igazán tiszta. A tv-nek akkor ténylegesen mennyi /tv adásoknál, illetve pc-re kötve/?
A pc játékoknál mit jelent a "lag"? Akad a kép vagy elmosódott lesz? Nem játékra venném,csak érdekel mennyire zavaró a jelenség?
A NET-s HD/FULL HD videóknál van értelme használni a "Motion Plus-t"? Láttam már "élőben" a kisebbik testvérét /32"/ tv adásnál elég meggyőző képe volt.
Pc-vel összekötve hány Hz-t tud a tv?
Többnyire tv-ni fogok,de a pc monitort is kiváltanám vele.Csak DVI kimenetem van a pc-n arról egy adapterrel megoldható a HD/FULL HD anyagok átvitele a tv-re?
Beégés elleni védelem van-e benne? A hibás pixeleket hogy tudom kiszűrni? Volt-e valakinek ilyen jellegű gondja?
Kifutó modell sok helyen, ez mikori évjáratú? Ugye nem egy "ősrégi" technika?
Még egy utolsó kérdés: a típusjelölés után van-e jelentősége a minőség szempontjából a betűknek? Pl.: LE40C650L1K, LE40C650L1KXXU
Köszönöm előre is a válaszokat! -
-
gyugyo79
addikt
Ha valaki szeretné a TV-t távirányítani sz.gépről stb. és még nem ismerné. Itt letölthető egy kis program.
A tv beállításaiban engedélyezni kell a vezeték nélküli távvezérlőt. -
cc_rider
csendes tag
Üdvözletem!
Jelenség az mint Cobráé.
A 40LEC650-em azt írja, h frisítést talált, telepíteni szeretné, 3009-es frissítést.Frissítsem vagy mi volna a hozzászólás?A TV hibátlanúl működik.
Köszönöm!
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Tv vásárlás előtt állok, erről mit tudok mondani: Samsung UE40D5500 LED ?
üdv Gábor -
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Van egy C650-em, ami hálózaton van, és mostanában minden nap szól, hogy van 3009-es fw, de én nem szeretném frissíteni. Nem lehet ezt az automatikus figyelést valahol kikapcsolni?
-
BBéci
legenda
válasz
cápaFeri #11238 üzenetére
Nehogy már VHS videó képét nézegesd a 40 colos full HD tévén!
Szerinted milyen lesz a 240 sor 1080-ra skálázva? Elárulom, iszonyatosan vacak.
Egyébként a DVD-játszók némelyikén át lehet vezetni a Scart jelet, de létezik elosztó is.
Ha az erősítőd képes fogadni optikai jelet, az a legegyszerűbb és legjobb.
Nekem 3,8 méterről az 50 colos is kicsinek tűnik, ezért gyakran 2 méterről nézem. -
cápaFeri
csendes tag
Csak az a baj, hogy mindkét scart foglalt lesz. Az egyikbe a DVD, másikba a videó kerül.
Lehet elő kellene keresnem az erőlködő leírását, mert mintha valami optikai csatlakozás lenne rajt, de asszem azt írták arra, hogy a deck-kel kell ott összekötni, hogy lehessen irányítani az erősítő távirányítójával. Úgyhogy az elvileg kimenet, nem bemenet az erősítőbe. Vagy nem tudom....
Igen, 40-es lesz, a 32-est kicsinek találtam 4 méterről. Ennél nagyobbra meg nem volt pénz, na meg állítólag az sem jó, ha túl nagy, mert sokat mozog a szem és hamarabb elfárad...vagy valami ilyesmit magyaráztak.... -
-
cápaFeri
csendes tag
Sziasztok!
Ha minden igaz, holnap boldog tulajdonosa leszek egy 40-es C650 Samsungnak. Remélem jól választottam, de ha nem, akkor részben a Ti lelketeken is szárad majd!
Már egy ideje nézegettem a tv-ket, titeket is rengeteget olvasgattalak, így aztán kb másfél éve kezdődött, hogy kinéztem egy 32"-os B650-est, miután elég jókat mondatatok róla. Aztán mostanra érett meg a dolog és mivel a B650 sehol sincs, már a C650-et is csak elvétve kapni, ha minden jól megy sikerült elcsípni egy uccsó darabot. Remélem az enyémen is LTF felirat lesz a rács alatt!A boltban lévő másik típusokból elég sok volt AOU (vagy mifene), egy meg asszem A01, de valamelyiken (asszem egy LE40D5003-as volt) nem is lehet belátni, mert a rács alatt egy fém lemez takarja a panelt, sem oldalt nics cimke, sem hátul semmi. Na majd holnap meglátjuk ha kibontom a boltban az enyémet. Lehet ha enm LTF-es lesz, el sem hozom, kissé elriasztottatok a másik panelesektől.
A lényegre térnék.
Elég régi cuccaim vannak itthon, azokhoz kellene csatlakoztatni ezt a szuper tv-t, kezdődik a fejtörés.
Van egy S47-es Pana DVD, ami a jelenlegi TV-hez (Sony KV29 LS35 ) asszem scarton megy.
Van egy video, ami szintén scarton megy a tv-be.
Eddig OK. Viszont van egy Technics SA-GX 230 erőlködő, amibe eddig a tv-ből RCA-kon volt kivive a hang, így "moziztuk" hangfalakon sztereóban. (nincs házimozi)
Ennek az új Samsung TV-nek a leírásában (letöltöttem már a netről) nem látok hang kimenetet, illetve valami optikai kábelt mutat a házimozihoz csatlakozásra. De ilyen mintha nem lenne az én erősítőmön, csak RCA bemenetek.
Hogyan kell csatlakoztatni egy sima erősítőhöz? Tudja valaki?
Előre is köszi!
Üdv! -
sanyi101
csendes tag
válasz
pepe_g #11219 üzenetére
Decembertől használom eddig még nem volt semmi baj vele, - remélem nem is lesz - a képe nagyon jó. Full HD filmeket jó minőségben lehet nézni rajta. Az interneten találsz értékeléseket a készülékről, azok is kivétel nélkül jót írnak. Persze kifogás mindig akad, de nem vagyunk egyformák, és az igények sem egyformák.
Üdv. -
jegenye77
addikt
Az normális ha kikapcsolom a TV-t /37C6000/ akkor mielőtt teljesen elsötétedne,a képernyő alsó részén egy fehér csík látszódik kb 1-2mp-re.
Eddigieknél /32C6000,40C650/ ilyet nem láttam. -
ziku
csendes tag
válasz
szombatitomi #11217 üzenetére
Meg van a címke, de a Version után csak ennyi van: 03. Semmi más nincs a 03 előtt.
-
Zedlog
csendes tag
válasz
B_Tibi #11137 üzenetére
Panel lottó nincs, mindegyik Samsung paneles. Felhősödés van, de csak teljesen sötét képnél. Ha van valami esemény a képen - tehát valamilyen filmet nézel -, akkor nincs semmilyen felhősödés, akármilyen sötét a képi világ.
Amúgy egymás mellé tettük a c650-est a d6500-assal. Ég és föld!!! Plusz még egy fényév a különbség. Gyerekek! Ezt a két tévét nem nagyon lehet egy lapon említeni. A c650-es nagyon jó a maga kategóriájában. De a d6500-zal nem lehet összevetni.
-
Paal
csendes tag
Sajnos felengedtem - a naponta ígért próbálkozás miatt - a 3009-es szoftverfrissítést és az addig remekül működő PVR már nem beállítható a hotel módos módszerrel. Valakinek van használható ötlete, hogy mit tudok tenni?
Valahol olvastam a downgrade-ről, de az a hotel módos változtatáshoz képest sokkal bonyolultabbnak tűnik, nincs erről egy nagyon részletes leírás? Esetleg más módszer? -
pepe_g
tag
Sziasztok!
Itt is felteszem a kérdést, hátha előbb kapok választ...
Van valakinek tapasztalata erről?Jó választás lenne?
Samsung LE-32C530
Vásárlás előtt állok, de csak az adatok, és tudása alapján tudok választani. Amúgy semmi tapasztalatom ezen a téren. -
Imifej
senior tag
Hogy lehet kikapcsolni a C650-en hogy ne akarjon állandóan frissíteni? Félek hogy valamelyik gyerek egyszer csak véletlenül leokézza.
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok tudnátok ajánlani tv-t nekem max 200k-ért?
Led, 40,46" 100hz szép kép. Pc-re kötném.
Előre is köszi
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Nem nagyon tudom, hol tegyel fel a kérdésem, de hátha itt is megállja a helyét és tudtok segíteni. Samsung tv-re prn-drive, amin képek vannak. Van közte olyan, amit úgy mond nulláról csináltam (felirat stb egy egyszerű háttérrel), és fotók is. A fotóknál van előnézeti kép, a "gyártott" képnél nincs. JPG kiterjesztésű mind, a képet photoshop-al csináltam. Természetesen a metaadatok között van különbség... azt szeretném tudni, hogy mit tegyek, hogy legyen előnézeti képe az általam létrehozott feliratos képeknek is?
Ha egy fotót veszek alapul, és arra rakok színt, arra a feliratot, akkor persze megintcsak van előnézet... -
ziku
csendes tag
Sziasztok.
Megkaptam a TV-met (Samsung 46C650), de nem tudom eldönteni milyen panel van benne. Bekukkantottam elemlámpával és a következő számot tudtam leolvasni:
M$44-D053463-L$R3954980011JX356.
Esetleg valakinek ez mond valamit? Vagy teljesen más címkét kell keressek? (Ez a címke hátulról nézve bal felül van egy rács mögött, úgy nézem, hogy a panelon).
-
Zsom!
tag
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
Zsom!
tag
Melyik tv-t ajánlanátok 120.000-ig? Játékra, filmnézésre lenne használva. Méretben 32"-os.
-
gyugyo79
addikt
Aki pvr-t akar használni az ne frissítsen!
Meg kell várni,, hogy itt mit írnak róla.A T-VALDEUC 3009.2 -nél már a megjelenés után nemsokkal írták, hogy kikapcsolták azt a menüpontot ahol a pvr-t aktiválni lehetett.Nem tudom, lehet hogy csak nekem új de most szúrtam ki a port.hu -s widgetet. Nagyon jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest