- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuha87
csendes tag
Én épp pár napja vettem. Kértem h Samsung paneleset hozzanak, azt hoztak
Elégedett vagyok. Csak ahogy már korábban írtam, a fibernetes digitális családi nem jön be rajta. Csak 4 adás. többire kódolt jelet ír. Végülis miért is lehetne tvzni egy tv-n
Régi, 15 éves Alien-el bejött v 40-50 a 90-ből. ennél is elvárom újabb STB nélkül. (Az Alienen STB nélkül jött be!) Diginél is a nyers kábel megy a tvbe és van mniden STB nélkül....Korábban olvastam, hogy inkább a 37"-ra jellemző a panel lottó. Ott a leggyakoribb. Gondolom minél nagyobb a képméret, egyre ritkább a másféle panel.. Azért érdemes csekkolni.
Egyébként aki hozta, szerelővel beszélgettem, s mondta h eléggé egyformán kell javítgatni a tvket, nem függ a paneltól. Meghogy ezt vki az interneten kitalálta, és azóta sokan kérik a SQ-panelt. Hát nem tudom, lehet egyformán romlanak el, de a tesztek szerint szebb a Samu panel. Tűéles a képe na, az fix
Egy dolog amit nem értek teljesen: Gépről lejátszva, hdmi-n a tv-n a 720p mkv képe fura. Nem a minőség. A mozgások, olyan mintha "nem-mozis" kamerával vették volna fel, mintha dokumentumfilm jellegű lenne a mozgás. ÉS ez sem érezhető mindig, csak pár videónál. Meg nagy ritkán mintha megakadna a kép. Alig észrevehetően, szal koncentrálni kell h észrevedd (mintha a gép nem bírná. persze bírja. csak olyan.).
motion plus kilőve, azzal kéne akkor valszeg korrigálnom? Vagy a gépen az Nvidia driverben állítani valamit? -
szombatitomi
senior tag
Szia! Ugyanilyen tv-t vettem pár napja, csak a Media Planet-től. Az enyém szerencsére Samsung paneles. Ők most ingyen szállítják ki ezt a modellt. A 220Volt-nál is lehet most kapni, csak amikor én vettem, nekik pont nem volt. Ők is ingyen szállítanak, megbízhatók. Nem zúg, semmi hangja nincs. Szerintem nagyon jó vétel, az sd adás képe is nagyon szép, (T-Home Sat TV) a HD meg egyszerűen gyönyörű. Ha játékra kell, vagy főleg monitornak, akkor megvan az a hátránya, hogy viszonylag nagy az input lag. Van rajta játék mód, ha ezt használod, akkor ez lecsökken, de akkor a képminőség romlik.
Más, kérdés: Mitől lehet az, hogy ha 720p-s videót játszok rajta, akkor tökéletesen működik a Motion Plus, viszont ha 1080p-s, akkor sokszor mintha "elvesztené a szinkront' és visszavált 24p módra, ami elég zavaró. Van erre valami megoldás? (1080p-t is hibátlanul játszik, de csak ha a Motion Plus ki van kapcsolva.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest