-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
patow #107671 üzenetére
Nem hatókör növelő, hanem párosítani lehet a tv-vel eszközöket és akkor ezen keresztül adja a jelet a adott eszköznek
Én a IPTV bokszát párosítottam így egy távirányítóval használom azt is meg a tv-t isH6400 tv manuálja itt(pdf) és a 48lap
Külső eszközök vezérlése a televízió távirányítójával -
dethroner
veterán
válasz
patow #107671 üzenetére
Akkor fussál neki mégegyszer a hozzászólásomhoz, értelmezd és utána kommentelj!
-
darkhorse
tag
válasz
#94529552 #107667 üzenetére
PC módban van kb az elejétől kezdve. Úgy nem próbáltam hogy csak a tv van rákötve a gépre, a monitorral meg magában soha nem volt gond (azzal most sincs, csak a tv-ről megy el a kép egy pillanatra). Pont most csinálta megint. Kb 10-kor kapcsoltam be, eddig bírta.
Sajnos másik tv-vel nem tudom kipróbálni a kábelt és nincs más eszköz amit rá tudnék kötni a tv-re. Csak a gépben lévő 2 hdmi portot próbáltam de azokkal előjön a hiba.
Nvidia vezérlőpultban így van beállítva a kimenet. [link]
Próbáltam más frissítéssel, (pl 50hz) más felbontással, (1280x720) de ugyanúgy elmegy a kép néha egy pillanatra.
-
darkhorse
tag
Üdv!
A napokban vettem egy Samsung UE40J5100 tv-t amit a számítógép mellé használok másodlagos kijelzőként (1920x1080@60Hz), és HDMI kábellel csatlakoztatom. Viszont van egy problémám vele. Teljesen random időközönként egy pillanatra elmegy a kép, majd visszajön. Ekkor fent megjelenik a választott bemenet neve, a felbontás stb... Van, hogy órákig nem jelentkezik a dolog, de van hogy egy órán belül mondjuk kétszer is.
Próbáltam a tv-n mindkét HDMI bemenetet, mindkettővel jelentkezik a hiba. Próbáltam két egymástól független HDMI kimenetet (a gtx 1070 kimenetét és az alaplapi HDMI kimenetet), így is jelentkezik a probléma. Két HDMI kábellel is kipróbáltam, szintén jelentkezik a hiba (igaz a két kábel ugyanolyan). Ilyen kábelem van: [link]
Mi lehet a gond?
-
Jack@l
veterán
Sziasztok,
Ha veszek egy Samsung tv-t és eredetileg a bolt 1 év garanciával árulja, Samsung beregisztrálás után nekem mennyi plusz garancia jár? A kiterjesztett garanciáért fizetni kell, vagy csak regisztrációhoz kötött?
-
ph2012
senior tag
Ha 802.11ac rendszerű routert veszek akkor ahhoz wifi-n tud kapcsolódni egy UE40J6200-as smart tv?
Köszi.
-
nexus6
aktív tag
nekem is meghozta a futár a 43ku6000-t. kicsit állítgattam, teljesen jó szerintem főleg ennyi pénzért. A kisfiam szerint: aztaapaezmintamoziban. pedig csak 43-as. próbáltam 4k-t, meg gyors mozgásos full hd számunkra megfelelő. Meg amúgy is monitorként megy a 90%-ban. A maradék meg youtube alkalmazás és minimál tévé xbox 360-al vegyesen.
most még az optikai átalakítón agyalok, hogy tudjam majd fejhallgatóval használni. -
akyyy
senior tag
üdv újra.
sajnos nincs rossz hírem.
előbb néztem sorozatot a tv-n, mikor egy fekete résznél észrevettem egy pixel darabot, ahol folyamatosan kéken világít.
(UE40F6320AWXXH)kikapcsoltam, meg vissza, megnéztem persze máshol is, nem csak a videó lenne szar minőségű, de sajnos nem, mindenhol látszódik.
már rég nem garanciás sajnos a tv.
Van esetleg rá megoldás? gyorsan ki googliztam pár dolgot, azt írják, ha nem full kiégett fekete a pixel, akkor nem halott, hanem lehet csak be ragadt és még meg menthető házilag is.Kérdés, volt-e bárkinek hasonló problémája, és meg lehet-e oldani. Ha esetleg nem, panel cserével meg oldóthat-e? (mert ha igen, akkor várok, míg megint beszarik a 3D, és akkor max fizetek egy panel cserét, és így két hiba lenne javítva egyszerre. gari idő alatt kétszer cseréltek benne panelt, lol).
Vicces amúgy, pont tavaly gari lejárta előtt fel hívtak, akarok-e még egy év garanciát rá egy tizesért,
de mondtam hogy nem, nincs is rá épp keret. erre egy év után megint hibát produkál. de végülis ugyanott vagyok mintha vettem volna garit, mindta most fizetnék egy panel cserét. -
HoTaZo
addikt
válasz
Csabi1984 #107647 üzenetére
A hang kijön a tv-ből és az erőlködőn is szól és jelzi is, hogy azt a jelet optikán kapja. De én úgy tudtam (fórum információra alapozva), hogy optika kell ahoz, hogy ne kelljen külön állítanom az erőlködőt és a tv-t.
patow: kezdek aggódni tőle, hogy igazad lesz, mert bármit állítok nem jön össze.
-
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Adott egy T32E310EW típusú készülék, ma megérkezett az optikai kábelem, amivel kötöm össze az erőlködőmmel. Olyan tájékoztatásra emlékszem (csak nem találom), hogy ha optikával kötöm össze a két készüléket, akkor a tv hangerő állitásával változik az erősítőn is a hangerő.
Probáltam állitani a tv-n, de nem találtam ezt elérő beállítást.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet ezt megvalósítani? -
kem001
tag
Sziasztok. 2 tv közül szemezgetek 43 colos méretben. KU600 illetve KU6400. Az utóbbi mivel tud többet az előbbinél? Megéri azt az ár differenciált?
-
ph2012
senior tag
Ha 802.11ac rendszerű routert veszek akkor ahhoz wifin tud kapcsolódni egy UE40J6200-as tv?
-
bghistvan
senior tag
válasz
Csocsy #107639 üzenetére
Ahol én vettem,ott egy 10-sel olcsóbb (E.D).....szerintem utolsó darabokat tolják ilyen áron (mondjuk gyanús hogy 60e-el olcsóbb pár helyen,fene tudja milyen eredetű,és milyen garanciális háttérre lehet számítani ezekből a webshopokból)
Mindenesetre eddig nagyon megvagyok elégedve vele -
Csocsy
tag
Csak egy kis infó:
Nagyon ajánlottátok itt a Samsung UE60J6240-es modellt, most hirtelen nagyon sok webshopba 200 k alá esett az ára
Hátha valaki keresi még.
-
Celtis
veterán
válasz
tjnet #107637 üzenetére
Szerintem igen. A kulcs a jól működő CEC.
Sajnos ilyen szempontból a Samsung nem tökéletes (legalábbis a KS7000), mert a TV bekapcsolása után egy bemenet oda-vissza váltást szokott kérni, mielőtt CEC-en működne a HTPC-vel.Majd alkalomadtán megpróbálom debuggolni, hátha Kodi oldalon javítható.
-
djlolo
tag
Sziasztok!
Van valakinek Samsung 40JU6440 tv-je? Szeretnek nehany szot valtani vele akar priviben is. -
Celtis
veterán
válasz
PuMbA #107633 üzenetére
Androidos TV-re tehetsz Kodit, de nincs benne sok köszönet. Legalábbis én a korábbi Sony TV-mmel nem tudtam használni, hiába volt majdnem tökéletes. A 3D csak nyakatekerten volt használható. A javítás az lett, hogy a Sony ezt a kiskaput is becsukta. Kadencia helyesség gond. Illetve valami driver probléma miatt HD TV stream nem volt nézhető.
Kodira megoldás egy HDMI-CEC képes külső box. Mivel ezt a TV távirányítója kezeli, pontosan olyan lesz, mintha a TV tudná a Kodit.
-
Tressy
senior tag
j5100 nál egy idő után elkezd csúszni hang video klippek lejátszásakor hdmivel,mig a régi tvnél nem volt ilyen probléma mitől lehet ez?
-
ovecs
senior tag
Sziasztok
Tudtok valamit mondani errol a tv rol ?
[Samsung UE65KU6070 ]
Most akciosan 1000 frank itt nalunk.
Jelenleg egy 55" os LG55LD650 tv m van ami ccfl es, es nagyon jo a kepe, viszont sajnos nem tud felvenni TV musorokatEzek a Samsung Tv k edge led el vannak szerelve ? Azokrol sok rosszat olvastam. Ajanlott ez a tipus ?
Alternativakent [LG 65UH770V] t tudnek venni 1300 ert - hasonlo arkategoria vagy [Samsung UE65KU6400 ] , mit ajanlanatok ? Illetve ezekre valahogy varazsolni Skype ot es kodit ? Mennyire jo ezekben a beepitett media player ? Nas rol tudnak ezek lejatszani ?Elore is koszonom
-
forcegt
csendes tag
Motion plus beállításoknál a black frame insertion-t érdemes használni, vagy csak parasztvakítás? Mi a konkrét haszna/hátránya?
-
junior11
veterán
Samsung 65Q8C QLED TV test: [link]
-
Dreamie
őstag
Halihó!
Full HD tv - t mit ajánlotok 150 - 200k körül 47"-es méretben?
-
lumoss
csendes tag
válasz
Retekcloud #107618 üzenetére
Köszi!
Majd meglátjuk, HBO GO-t én is használnék, reméljük nem lesz gond. -
kaktusztea
tag
Sziasztok!
UE40F6500 TV-m van és elég le vagyok maradva firmware tekintetében.
Olvastam, hogy vannak kockázatai a túl új firmware-nek ilyen régi TV tekintetében (kiszednek feature-öket).
Melyik legkésőbbi verzióra frissítsek, ami leginkább ajánlott?
Elsődlegesen DLNA-n keresztül nézek rajta filmeket, az utóbbi időben egyre több olyan codec-es mkv, mp4 -be futok bele, amit nem tud lejátszani.Előre is köszönöm
-
Retekcloud
tag
válasz
lumoss #107616 üzenetére
Szia! Lejátszani mindent lejátszott eddig. Szerintem ami szóba jöhet az kipróbáltam rajta. 4k videókat is. A Tizen rendben van. Nem egy csúcs okostelefon sebességű de vállalható. Sonyhoz volt még szerencsém a szüleimnél, ahhoz képest sokkal jobb
Nekem az HBO Go t nem akarja egyedül elindítani délutánonként. Valamiért beakad. APPS on belül indítva sikerül csak. Kábelen van net rákötve. Kb ez az egy negatív tapasztalat van
-
Daffni2
addikt
Sziasztok!
Ma tulajdonosa lettem egy UE40KU6400 TV-nek.
Monitorként használom,mert már nagyon kellett a nagy felület.32" FullHD -t váltottam le.A kérdésem az,hogy vajon miért nem megy 60Hz-n mindent beállítottam HDMI átnevezve PC-re,képpont formátum RGB 4:4:4 Pc szabvány teljes RGB
HDMI1 UHD Color Be.Mégis csak 30HzLehetséges,hogy aVGA nem tudja?Radeon HD6950 OC
Holnap jön egy RX480 lehet azzal már nem lesz ilyen gond? -
lumoss
csendes tag
válasz
Retekcloud #107604 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, ma voltam élőben is megnézni, és nagyon tetszett ami láttam, nagyon szép képe van(nyilván a demo videók jól mutatnak), és igazi prémium kialakítása van. Amitől féltem h a hajlítás miatt oldalról rossz nézni, de abszolút nem vészes, lehet nézni, és baromi jól mutat.
@Retekcloud: Olyan kérdésem lenne, hogy a Tizen OS-ről mi a véleményed. Kellően gyors, nem akadozik-e, továbbá volt-e olyan fájl amit nem tudott lejátszani? Előre is köszi!
-
Celtis
veterán
Patinás járműipari technológiákat ne hasonlítsunk már ilyen múló divathóborthoz.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #107608 üzenetére
Ezzel egyetértek, a legtöbb autó vásárlónak meg fogalma sincs, hogy hol hajt az autó, amit vesz. Példa erre, amikor a hóláncot az első kerekekre rakják a hátsó hajtású autón
. De amúgy szinte senki nem kérdezi meg autó vételkor.
De hiába mondod, mert akinek hajlított kijelzős tévéje van, annál nincs hátrány, náluk sehol nem görbék a teniszpálya vonalai, meg más se. -
EasyLife
aktív tag
55mu9002 Ez már az új idei széria lesz samsungnak?
Már a QLED-esek is fenn vannak médiamarkt oldalán. -
válasz
Madwe #107606 üzenetére
"Tehát ha van olyan autógyártó, aki csak dízeleket gyárt, vagy csak hátsókerék meghajtásosokat, az se véletlen"
Ez egy nagyon nem jó összehasonlítás volt, ráadásul szerintem nincs is ilyen, pl még a BMV-nek is van elsőkerék meghajtású modellje.Én nem ezt mondtam.
Igen, mindenki saját maga döntse el, hogy be jön-e neki a hajlított kijelző vagy sem. Te például most minek kezded el mondani az előnyeit hiszen legalább kétszer annyi hátrányt is el lehetne mondani róla.Én szándékosan nem hoztam fel semmilyen konkrétumot.
Az a bizonyos tévégyártó egész egyszerűen azért nem gyárt már hajlított kijelzőt mert rájöttek, hogy értelmetlen, kevesen vették tőlük. Ennyi.(#107607) Top cat Igen, eltűnt. Nem tudom, hogy mi lehetett.
-
Top cat
addikt
válasz
sityupityu #107605 üzenetére
Mi a helyzet a H6400-al, eltűnt a folt?
-
Madwe
nagyúr
válasz
sityupityu #107605 üzenetére
Tehát ha van olyan autógyártó, aki csak dízeleket gyárt, vagy csak hátsókerék meghajtásosokat, az se véletlen
? ugyan... van akinek bejön, van akinek mindegy, van aki rühelli. De válogatni lehet szerencsére, ha már nem vagyunk egyformák. Én személyesen szeretem a hajlítottat, 65" 2mről kifejezetten hasznosnak tartom. Ha 4mről nézném, s lenne oldalt is egy kanapé, ahonnan nem lenne jó, oda én se vennék hajlítottat. Főleg miután 4mről a hajlítás előnyei ki se jönnek (immerzívebb, nagyobbnak hat a kijelző. Egyedül a kevésbé tükröződik előny maradna meg, szemben azzal, h oldalról nem jó nézni. Mondjuk ha már oldalról nézném, eleve VA panel szóba se kerülne, de mindegy
-
válasz
Retekcloud #107604 üzenetére
"A hajlítás problémái kicsit szerintem túlozva vannak."
Ez egy olyan dolog amit mindenki egyénileg eldönt, hogy túlzóak-e vagy sem.
Mindenesetre az nem véletlen, hogy van tévégyártó aki már a tavai év folyamán sem adott ki ilyen kijelzőt. -
-
válasz
lumoss #107601 üzenetére
Ár-érték-képminőség arányban a 7 ezres széria az egyik legjobb TV. Szóval ajánlott.
A negatív minőségi dolgok, amiket itt írnak róluk, ne tántorítson el. Jól meg kell nézni vásárláskor, ha lehet, de a problémák száma az eladott mennyiséghez képest elenyésző szerintem.
-
sandró60
addikt
válasz
lumoss #107601 üzenetére
A véleményeket itt olvashatod Máskor a keresőt is használhatod
-
lumoss
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnek, hogy mik a vélemények a KS7500-as készülékről. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest