- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
válasz
tzatzikiii #17596 üzenetére
És mi lesz vagy van helyette? Ha szabad érdeklődnöm. Csak nem te is átnyargalsz az android platformra?
-
anzo
senior tag
válasz
tzatzikiii #12330 üzenetére
Miért mi a baj az SMS -el?
Bocs de lemaradtam -
pinyti
csendes tag
válasz
tzatzikiii #12330 üzenetére
Túl sokat nem társalogtam a témával kapcsolatban, MS3 bugokra kaptam azt a javaslatot, hogy tegyem fel a legfrissebbet (3.0.1-et), de az is ugyanazokat a hibajelenségeket produkálta. Mióta nálam van az Omnia, eddig durván kéthavonta romfrissítettem így jelentek meg az új verziók (DXHK3, DXIA5, DXID1 - először 6.5, később 6.1.4) de egyedül a 6.5-tel voltak gondjaim. Mind Taril illetve Romovics volt.
Apropó 6.5: nekem olyan is volt, hogy minden egyes SR, illetve újraindítás, ki-bekapcsolás után a today témát visszarakta az alapértelmezettre. Nálad ilyen nincs?
Anzo: Egyébként nekem is tetszene a 6.5, nem zárkózok el előle ortodox módon. Nekem nem a te clean verziód (de már letöltöttem
), hanem a Romovics féle főzött volt fent. Így akkor az általános kemény szavakat visszavonom, s ha lesz egy szabad délutánom, szerintem ki is próbálom.
-
pinyti
csendes tag
válasz
tzatzikiii #12328 üzenetére
Ja igen, ez volt a másik bug, hogy SPB Backup fagyott, ezzel nem tudtam mit kezdeni, bár nem is vagyok híve ennek a proginak. PIM Backup esetén pedig a contactok helyreállítása után SR-el tért csak magához. És még mennyi lehet...
Anzo: Ott van a mondat elején, hogy SZERINTEM... Lehet kicsit nyersen fogalmaztam, de
nekem nem vált be, SZÁMOMRA ebben a formájában tök használhatatlan...
A Fingerkeyboard pl nem fizetős program, ellenben amikor fel volt telepítve nem engedett átváltani rá, mindig az alap samsung keyboard jött be helyette. 6.1-nél nincs ilyen. Tényleg az általam telepített programokra gyanakodtam én is, azért volt pár HR, próbáltam rájönni, mi váltja ki. Sajnos nem jöttem rá, viszont a jól bevált cuccaimról nem akarok lemondani így kb 2 nap szenvedés után felváltotta a 6.1.4. -
pinyti
csendes tag
válasz
tzatzikiii #12306 üzenetére
6.5 szerintem valahol egy halom bug, és egy kalap sz@r között helyezkedik el jelenleg. Felraktam, nyomtam még utána vagy 2 HR-t, de nem oldott meg semmit (azt hittem a telepítés sorrendjével rontottam el valamit). MS3-mal (még a legfrissebbel is) bugzik mint az állat (nem tudsz témát állítani, nem működik a fingerkeyboard stb stb), és szerintem egyenlőre még az a leghasználhatobb felület winmo-ra. Vannak rá azok a titanium bizbaszok, de hidd el ha eddig MS3-at használtál kiábrándító logikátlan szutyok mind...
6.1.4-re szavazok. Nekem ez vált be... -
matyics
őstag
válasz
tzatzikiii #8739 üzenetére
Itt van a leírás, hogy hogyan kell: [link]
-
válasz
tzatzikiii #8739 üzenetére
Szerintem nincs erre konverter.
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
tzatzikiii #8636 üzenetére
SPB legyalulás kapcsán: "Maga a program eltunik az uninstallkor, csak a softkey nem? " - egy korábbi HSZ-ban megadtam a softkey módosításhoz a registry utat. Mint itt látható, ez Microsoft-ra vonatkozó útvonal. úgyhogy semmi csodálkozni való azon, hogy nem áll vissza. Amúgy meg a "default" vagyis eredeti utat is átírja az SPB (egy másik reg bejegyzésben), nehogy véletlenül már vissza tudj állni az eredetire.
Amúgy a fentebb megadott linkben reg beírásban
szerepel, ami nyilván kettőspontnagycé lenne normálisan! De ide bármilyen prog elérését beírod és tadaam, már műxik is.
-
Andi0
csendes tag
válasz
Tudom, hogy könnyebb lett volna, de ráfért már egy HR!
-
Laca0
addikt
válasz
tzatzikiii #8600 üzenetére
...nekem peldaul minden magyar szam +36-tal kezdodik a telefonkonyvemben...
Tényleg! Alapban az Omnia a 0036 formátumot ajánlja fel. Jó ez nekünk? -
Laca0
addikt
válasz
2* kell uninstallálni, majd kézzel kitörölni a maradékot a program files-ból.
És ha befagyna közben, akkor simán soft reset, következőre már sikerülni fog. -
digo00
tag
válasz
És honnét lehet leszedni ezt az editort?
-
tsaby76
aktív tag
válasz
tzatzikiii #8627 üzenetére
Most néztem a task managert, a MS3 szép csendben figyel a háttérben, nem pörgeti a cpu-t így szerintem nem okoz jelentős többletfogyasztást.
Amikor először feltettem a MS3-at a gyönyörködés, ismerkedés, testreszabás, 20% "életerőbe"került.Ugyanígy volt mikor feldobtam a jelenlegi Taril romot, azt hittem gyengébb az üzemidőm, de rájöttem hogy 5x annyit püfölöm a gépezetet.
Csináltam nem rég egy "stress test"-et: az otthoni szerveremről wifin keresztül lejátszottam 2 epizód Dr. House-t(teljes méretű feliratos avi).Az eredmény: 30%-ra esett a töltöttségem. -
tsaby76
aktív tag
válasz
tzatzikiii #8611 üzenetére
Nálam nem változott drámaian a fogyasztás a MS3 után, tegnap 23-kor vettem le a töltőről, volt pár hívásom, felraktam 2 romot, biztonsági mentést készítettem a rendszerről, majd azt visszaállítottam, és 80%-on az akksi.Az szerintem nem rossz, főleg hogy nem energiagazdálkodok, a bt folyamatosan megy, és a giro funkciók is bekapcsolt állapotban vannak.
Az átlag üzemidőm 5nap, a 4. napon szokott lemenni 30%-ra. -
berigazek
őstag
válasz
tzatzikiii #8611 üzenetére
Sztem holnap valakit ,,megverek" a szervizben!Már az idegeimre megy a hanyagságuk!
-
berigazek
őstag
válasz
tzatzikiii #8609 üzenetére
Én nem vitatkozni szeretnék,de 6-7 nap,hmm....amúgy 2 akksit cserélt már a szerviz nekem ennél az Omniánál...
-
berigazek
őstag
válasz
tzatzikiii #8607 üzenetére
Nekem is ez a ROM van rajta,én is alig beszélek rajta,napi max 10 percet és mégis másfél napnál nem tartott tovább az akksi!Szóljon más is hozzá...
-
elektro
aktív tag
válasz
tzatzikiii #8600 üzenetére
köszi ránézek
-
berigazek
őstag
válasz
tzatzikiii #8604 üzenetére
Nem adod el véletlenül az Omniádat és ez probaganda lenne?
Ha eladod én megveszem!!
-
polonic
félisten
válasz
tzatzikiii #8601 üzenetére
Huhh 6-7 napig bírja alapesetben? Akkor nem is használod szinte?
Nekem 4 nap szokott lenni, és nem nyomogatom egész nap. DXIA5 rom ez is.
MS3-ról nem tudok nyilatkozni, még nem tudtam kipróbálni. -
berigazek
őstag
válasz
tzatzikiii #8601 üzenetére
6-7 naponta???Ne csináld,nekem még azzal sem volt ennyi...aztán lehet,hogy az akksid is jó!
Éjszakára biztosan kikpcsolod ugye,mert ilyen hosszú készenlétről még nem is hallottam Omniánál?? -
matyics
őstag
válasz
tzatzikiii #8498 üzenetére
Most póbáltam ki és nálam jelenleg működik. Eltűntek a SIM contact-ok. Az advanced configuration tools-szal sikerült.
-
Skynet258
veterán
válasz
tzatzikiii #8498 üzenetére
"Az advanced configuration toolsban van (ha a romodnak van ilyen alkalmazasa) egy show sim contacts beallitasa, illetve meg lehet oldani registry buheraval is."
Ezt annyival egészíteném ki, hogy nem kell, hogy a Rom-ba legyen égetve ez a program (hogy van aki megtette, az más kérdés).
Innen bárki számára letölthető, freeware cuccról van szó -
matyics
őstag
válasz
tzatzikiii #8262 üzenetére
Szerintem szolgáltató függő lesz a dolog, mert most próbáltam ki és nálam rendesen írja a beérkezés idejét. Én Vodás vagyok és a taril féle DXIA5-ös ROM van fent.
-
pinyti
csendes tag
válasz
Ja és szintén T...
-
pinyti
csendes tag
válasz
Nem feltétlen gondolom, hogy romfüggő, csak eddig nem tapasztaltam (ez nem zárja ki, hogy eddig ne lett volna, de most vettem észre). Magam is valami szolgáltatói gixerre gyanakszom, csak hátha más is találkozott már a problémával, és esetleg orvosolható valami beállítással...
-
matyics
őstag
válasz
tzatzikiii #8149 üzenetére
Nálam nem random írja ki. Állandóan kint van, amikor a Wi-Fi nem csatlakozik hálózathoz.
Maradjunk annyiban, hogy ez az ikon a Wi-Fi-é és akkor van X és a nyilak, ha nem kapcsolódik. Ha kapcsolódik, akkor a torony van és a nyilak. Ha nem hiszed, járj utána.Ja, Polonic kartársnak igaza van abban, hogyha ki van kapcsolva a 3G akkor van állandóan kint. Ha be van a 3G kapcsolva, akkor csak a kapcsolódáskor teszi ki az ikont. Így már pontos.
-
polonic
félisten
válasz
tzatzikiii #8149 üzenetére
Nekem pl. állandóan ott van az a jel. Én gprs-t nem használok. A 3G ki van kapcsolva nálam és azóta ott van. Amíg 3G-t használtam nem volt ott a jel. Ebből arra gondolok szerintem akkor jön elő, amikor megszűnik a 3G lefedettsége.
-
pinyti
csendes tag
válasz
tzatzikiii #8142 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor a Wifi ikonjáról beszélsz
-
polonic
félisten
válasz
tzatzikiii #8142 üzenetére
Az pont azt jelenti, amit kiír. Nincs aktív adatkapcsolat.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
tzatzikiii #7726 üzenetére
Jaahh!
Azt hittem a pda a saját belét nem látja.Nem tudom mi lehet a gond, mert(most teszteltem) nekem látja a win könyvtárat a vista.
-
petymeg
addikt
válasz
tzatzikiii #7460 üzenetére
üdv!
ez elég jónal tűnik, ugyanis az enyém nem bír ki 24 órát amibe mondjuk fél óra telefonálás fél óra zenélés 4-5 üzi meg 1-2 óra netezgetés van.
még eredeti t mobilos rommal, de már nem sokáig -
tsaby76
aktív tag
válasz
tzatzikiii #7460 üzenetére
Örülök hogy tetszik, és a napokban jön a DXIB3 100MB storage memoval, javított java kompatibilitással és gondolom még pár okossággal.
Őőő, gyorsabb volt mint gondoltam, letölthető a szokott helyről!Viszont ez még IA5, de okosabb!
-
tsaby76
aktív tag
válasz
tzatzikiii #7130 üzenetére
A brando 2év után is makulátlan, egy korábbi készülékemen(P990i szintén érintős) ez van, az új tulajnál még most is sértetlen, illetve több készülékre is tettem ilyen fóliát és még mindegyik hibátlan.
petib:
Szerintem kérdezd meg taril-t, ma is online, linux-ban otthon van, szerintem mac-et is látott párat, jobb biztosra menni, mint téglát csinálni a gépből.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
tzatzikiii #7102 üzenetére
Egyébként én leszedtem a samsungos tárcsázót, ezáltal megváltozik a call log is, és megspórolsz 10MB progimemót.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
tzatzikiii #7096 üzenetére
PÜ. ment!
A wk task nekem is nélkülözhetetlen társ és még sosem okozott galibát.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
tzatzikiii #7087 üzenetére
Szívesen és használd egészséggel az új paripát!
A regbuherát amúgy itt az advanced config tools kiváltja, majd nézd át, a legtöbb regmódosítást kényelmesen kattintgatva lehet elvégezni.
Az Xt9 kigyomlálására eddig egyetlen módot találtam, de ez ki is csinálja teljesen.Visszaállítható, viszont a leírásban megtalálod a mellékhatásait is.
A gwes.exe tulajdonképp a kezelőfelület, de nálam sosem rendetlenkedett,lehet van valami progid amit nem szeret. -
premete
veterán
válasz
tzatzikiii #7007 üzenetére
Én is próbáltam a ms virtuális gépet, csak nincs benne usb, ezért windows 7 alatt frissítettem már vagy tízszer; a phone rész frissítése közben leszedett 2 drivert és ment utána,
-
tsaby76
aktív tag
válasz
tzatzikiii #7007 üzenetére
A készítőnek a HL3 FINAL óta(2008.dec.) van pár frissebb darabja, a powermizer mindegyikben benne van.A jelenlegi legfrissebb a DXIA5 Omnia by Taril, a jól bevált dolgok megmaradtak a HL3-ból, csak ez sokkal frissebb, gördülékenyebb.Nézd meg a linket amit korábban küldtem, onnan le is szedheted az összes szükséges dolgot.
PÜ. ment!
-
polonic
félisten
válasz
tzatzikiii #6960 üzenetére
Szivesen ;)
Mert az updater program xp-s és a modem driver vista alatt nem igazán akar működni. A modem driver kell a phone rész frissítéshez. Egyébként megoldható. Felteszel egy vmware workstation-t, létrehozol egy virtuális gépet xp-hez, teszel rá egy xp-t, felteszed a modem drivert, activesync-et. Aztán mindent ugyanúgy csinálsz ahogy a leírás van és így gond nélkül megy. Én így frissítettem kétszer is vista alól. -
tsaby76
aktív tag
válasz
tzatzikiii #6878 üzenetére
Szia!
Ami a romokat illeti a választék elég széles, de a legfontosabb, hogy angol legyen.Ha kellene a magyar nyelv pár perc alatt telepíthető, és ugyanolyan lesz mint a gyárilag magyarított verzió, azzal az előnnyel, hogy leszedhető, ha esetleg nem lenne rá szükség.
A másik szempont, hogy minél frissebb és ismertebb verziót válassz.Az ismeretlen verziók valószínűleg nem voltak sikeres eresztések.
A szervízromok kezdésnek jók, bár semmi extrát nem tartalmaznak, a gyári romokat viszont nem javaslom, mert tele vannak szemetelve fölösleges dolgokkal, és van egy olyan "kedves" fícsörük, hogy legyalulják a my storage-t is.
A témával kapcsolatosan bővebben itt olvashatsz, javaslom a regisztrációt, mert a tartalmakhoz csak úgy férsz hozzá. -
polonic
félisten
válasz
tzatzikiii #6878 üzenetére
Üdv!
A t ugye 2 év garanciát ad? Ebben nem vagyok biztos, de szerintem 1 évig rendes samsung garancia is van, addig viheted samsugnhoz is, utána csak t-hez.
Már pár ember járt úgy, hogy romfrissítés közben lehalt, garanciában javították neki, ártatlan képpel be kell adni, és azt mondani, hogy HR után nem indult el.Egyébként meg, ha betartod a leírást, akkor nem fog elhalálozni. Ha később más miatt vinnéd szervizbe, akkor meg vissza lehet tenni a t-s romot.
Az, hogy milyen rom, az abszolút saját döntés. Megnézed őket, hogy melyik szimpatikus. Vannak szeriz romok, ezek rendes samsungos nem buherált romok, vannak főzött romok is, clean romok is. Válassz egyet. Én szerviz romot használok például, a legújabb jelenleg dxia2, vagy taril főzött romjait is sokan szeretik. Itt az omniánál a romszobában és taril steril környezetében találsz leírásokat: [link] -
Mazsika
őstag
válasz
tzatzikiii #5996 üzenetére
egyikőtök megoldása sem használt!
valami más megoldás valakinek?
-
kiskacz
senior tag
válasz
tzatzikiii #5928 üzenetére
Találkoztatok már az ubook - nevű könyv olvasóval?
Jó - talán még jobb mint a sima mobireader, - de letöltöttem egy trial verziót, ami nem ismeri fel- ill. erősen félre ismeri a magyar ékezetes karaktereket.
Van valakinek megoldása rá, vagy térjek vissza a mobireaderhez?
-
maru
aktív tag
válasz
tzatzikiii #5923 üzenetére
De van
Ment mail...papus: Ha Hard Reset sem sikerült csinálni, akkor szerviz lesz.
-
erdoke
titán
válasz
tzatzikiii #5744 üzenetére
Most nem tudom megnézni a samsungost, de a WM-é jól működik, látszanak a régiek is. Esetleg próbáld meg a cserét az eredetire (híváskezelő + tárcsázó), kapsz még jutalmul 10 MB szabad memóriát is. Leírás az eoldalon.
-
silentkiller
senior tag
válasz
tzatzikiii #5589 üzenetére
Van egy olyan ingyenes program, hogy [SMS Delivery Recipient]. Ez megoldja az sms kézbesítési jelzés problémát. Omniám (K1) eddig sajnos nem tudtam megfelelően működésre bírni. Próbáld ki, hátha neked megy...
-
erdoke
titán
válasz
tzatzikiii #3745 üzenetére
Beállítások\Személyes\Gombok
Itt a legördülő menüben nálam a negyedik az <OK/Close>. Remélhetőleg ez arra való, amit a neve sugall, és bármelyik gombhoz hiozzárendelve működik. Azt nem tudom, hogy WkTask nélkül is ott van-e, mert a progi nálam is fent van. Valaki majd megnézi, akinek nincs az Omniáján.
Szerk: Közben kipróbáltam, és nem zárja be, csak háttérbe teszi az aktív alkalmazást. -
Skynet258
veterán
válasz
tzatzikiii #3740 üzenetére
Itt megtalálod ami neked kell
-
peterk
senior tag
válasz
tzatzikiii #3586 üzenetére
A te magyarított szolgáltatófüggő ROM-od is English.
A WinMo jelenleg csak néhány nyelven elérhető nemzeti változatban (pl. német, spanyol, kínai), a többi nyelv esetében az angol ROM-ot adják, és mellé a magyarítást. Értsd: a német nemzeti változatban maga a program le lett fordítva németre (a dll, exe, erőforrások eleve németek), míg a magyar változatban a program ami fut az angol, és mellé lett téve egy magyar "MUI"-nak nevezett "valami", amiben a magyar szövegek vannak.
Az említett billzár kikapcsoló az angol verziójú programot hackeli, ezért csak az angol verziójú program írható felül vele. A német pl. nem. A miénk viszont igen, mert azon a program maga az angol. (a sok hátránya mellett ez történetesen előnye a nem lokalizált változatoknak.
)
-
Skynet258
veterán
válasz
tzatzikiii #3589 üzenetére
Igen, a HR teljesen gyári állapotba helyezi a készüléket
-
válasz
A "system tray" ikonjait így tüntetheted el.
A magyarítás programját pedig töröld (uninstall), ha nem használod. -
outsiders
aktív tag
válasz
próbáld ki, kárt nem tud okozni, ha gond van max hr
Nem dől össze a világ. Én az első héten 3szor hard reseteltem, mire kiprobáltam a legjobb program-kombinációt magamnak, ne add fel
Használj SPB mobil shellt egy ideig, utána ott ragadsz hidd elnem kell majd a samsung today
-
outsiders
aktív tag
válasz
tzatzikiii #3582 üzenetére
total commanderrel nézd(ppc-s verzióval) úgy csak látnia kéne, bár ennek a dolognak se látom sok értelmét pici az az ikon nagyon, észre se lehet venni szinte
-
tzatzikiii
tag
válasz
tzatzikiii #3577 üzenetére
Szia!
Koszonom szepen a javaslatot, most latom, hogy tenyleg fent van az eoldalon egy javaslat erre, mindjart megnezem, mukodik-e.
A masik kerdes: eoldal irja, hogy hogy lehet a SunnySoft logot eltuntetni a today jobb also sarkabol, ami nekem a plusz egy sor miatt szinten nagy vagyam lenne. A gond csak az, hogy en a Windows\Startupban nem talalok internat.lnk file-t. Velem van a gond, vagy elkepzelheto, hogy bizonyos verzioknal mashova pakoltak?Tovabba ha valaki tudja a masik (hivas kozben a nyomogomb-hangok behallatszodasanak megszuntetese) problemamra a megoldast, kerem szanjon meg.
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
WLAN sok helyen van ma már. WLAN = Wireless Local Access Network (Vezeték nélküli helyi elérési hálózat). Az gyakorlatban túlnyomórészt magán kézben (privát vagy céges) hálózati eláérési mód. Magyarán nem kábelen teszi meg az utolsó métereket az adat, hanem az éterben. Komolyabb felhasználók titkosítják az elérést, így vagy nem tudsz rácstlakozni, vagy feltöröd a titkosítást. (A kérdésedből arra merek következtetni, hogy nem a feltöréssel fogsz megpróbálkozni.
)
Ahol "szabadon" eléred a hálózatot, az kétféle lehet: Nyilvános (ún. HotSpot), amit direkt azért csináltak, hogy ott tudj netezni (kávézók, gyorséttermek, MOL kút, stb.), esetleg a kávé vagy a briós mellé megkapod a jelszót a belépéshez - amit aztán naponta cserélgetnek. - A másik: Valaki tévedésből vagy direkt nem védte le a saját hozzáférését, esetleg nem érdekli vagy nem is tud róla, hogy védeni lehet, vagy legrosszabb esetben nem is tudja mi a WLAN, csak "ott az a kütyű és jön az internet...". No az ilyen hálózat használata jogellenes, de kicsi a valószínűsége, hogy emiatt letartóztatnak. (Amúgy elveb nem kizárt.) Ha néha-néha egy-egy fájlt letöltesz vagy megnézed a moziműsort, az még nem gát, de ha azon torrentezel, az komolyabb probléma, főleg annak, akié a rendszer, mert ilyenkor az ő sávszélességét használod. Ha rájönnek ki csapolta a rendszert (kimérhető és IP/MAC alapján azonosítható is), akkor nagy bajban vagy :
)
Gyorstalpalónak legyen ennyi elég! Ha mégsem, akkor legyen barátod a Google (és a Wikipedia)! -
ziggi_zug
aktív tag
válasz
-- Törölve ---
-
outsiders
aktív tag
válasz
Na végre egy újonc aki először szétnéz aztán kérdez
A billentyűzárra van megoldás, és ott van az i900.eoldal.hu oldalon. Én nem használom, annyira nem idegesít.
Kátránykettő: Csak az a baj evvel a TMC-vel, hogy nem attól függ milyen a szivargyújtós töltőd, hanem az omniában lesz a kulcs, nem pedig a kiegészítőben(amugy akár a gyári füles is lehet antenna, próbáld ki meg fogja találni vele a TMC vevőt, csak a frekvenciát nem állítja) Amúgy nem tudom miért kell egy több mint 100ezres telefonhoz ilyen gagyi kiegészítőket venni, hátha szétb@assza a drága készüléket.. Sztem ilyenből csak gyárit!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest