Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

válasz anzo #17806 üzenetére

Hi all! Köszi a válaszokat, akitől kaptam.. sajna sűrű napjaim voltam, max gyors elolvasni volt időm.. :B Előzmény

anzo
    Köszi szépen a válaszokat!
    ROM: akkor majd rákeresek.. mi alapján keressem? a ROM "neve" alapján? (esetleg ha te nagyon gyors tod hol van, egy linket megköszönök) :R

Nevek után a betük.. ooo.. bakker.. gondolhattam volna :W :B köszi

Folia: találtam 500-é.. ugyanannak a srácnak van tükrös, meg sima is.. asszem azt nézem majd meg... tartok tőle, hogy a tükros ugyan jópofa, de kevésbé látható..

Felső task: igazándiból az akku jelzést hiányoltam, de közben rájöttem, hogy az óra beállitásainál ha nem teszek egyik helyre "pipát", akkor az óra helyett az akksi van :D

telefonkönyv: áttoltam BT egyenként. jó játék volt... majd még szerkesztgetem... csak még megnézem mi mit is takar :D

ROM betük.. generációk.. megtaláltam i900eoldalon.. nem is gondoltam volna, hogy kiadási időt jelöl gyakorlatilag :D

a többi kérdésemre is nagyjából már megvan a válasz..

1: a fényképező dologra még nem találtam.. igaz, egyelőre még ugyis a k770-em használom telefonálásra .. az Omiban meg a mobilnet kártya... :D és csak próbálgatok 1-2 progit.. SPB-vel ismerkedek...
    Elösször össze akarom hozni azokat a progikat, amik "kellenek" nekem, és stabilan mennek.. aztán egy full rendszer backup.. ha pl az SPB backup képes rá. valahol mintha ezt olvastam volna..

Márcsak azért is csak probálgatom,mert pl.tegnap (is) sikerült elérnem,hogy egy softveres hardresetet csináljak...
    TC-vel véletlen átneveztem egy mappát.. nem tudtam mi volt a neve, melyik mappa volt..(nem talátam undo-t).. a kövi újrainditásnál meg jöttek az error.. üzik :D

Szerencsére a telefonkönyvön kivűl, más fontos adat a "rendszer drive-on" nem volt.. azt meg még le tudtam menteni a PIM-el.
    Agybajt is kaptam volna ha újra bt-n kellett volna átküldözgetnem egyenként...

2: Viszont a SPB-visszaállitgatásánál valami nem akar összejönni...(most találtam meg, valamelyik részén, hogy arról is lehet backupot csinálni, bár az error hadában ő is benne volt... nem ment..)
    Úgy emlékszem, hogy az asztalra kirakott BIG digi óra, tudta a 24-órás kijelzést. Most az istenért se.. és nem találom a beállitást rá.
    A rendszeróra 24-órás.
    Sőőt! Ha a SPB digi órát közepes vagy kicsi "skin"-re állitom, akkor eltünik az a fránya AM-PM... (tehát 24 órásra vált..)
    Majd rákeresek a hibára,de ha valaki élből tudja a választ, jöhet :D

3: A másik dolog, hogy A SPB time-ban valamiért nem megy az ébresztésnél a rezgés.. ha a beállitásnál rányomok a play gombra.. csak lecsökken a fényereje a kijelzőnek, de nem rezeg. (egyébként szokott, szal a rezgő moci mükszik benne..)
    Ezt se tom mért. bár ez a legkevesebb :D

4: SPB telefonkönyvében lehet keresni szépen.. igen ám, de a magyar karaktereket be tudom valahogy irni?mert ha pl gábort akarok irni, nem fog összejönni :((

5: végül egy olyan kérdés, igy hirtelen, hogy azt meg lehet valahogy trükközni, hogy az eredeti IGO-t, egy nagyobb SD(hc) kártyára átmásoljuk, úgy, hogy az működjön?
    Mert ha csak simán mindent átmásolok, error..elkezdi elinditani, majd konyec..

Most jutott eszembe.. a navitools-al biztonsági másolatból nem lehet egy másik kártyára tenni? :F Majd kipróbálom ha hazamegyek.. (meló rulez)

Asszem hirtelen ennyi.. bár még lesz millio..

Jah.. van mégegy..felraktam coreplayert.. zenére.. egész jó..bár EQ nélkül elég lapos a hangja, de EQ-val tetszik...(elég a rock beállitás is.. manuálba még nem is mentem bele)
    A problámám viszont az, hogy amint ráteszem a képernyő zárat, akadozik a zene..ha meg a power gombbal lelövöm a kijelzőt, le is OFFolja magát.. A touch ilyenkor lazán megy a háttérben.

A coreplayerben bejelöltem a ha jól rémlik "zenelejátszás folytatása a háttérben" tételt...

Előre is köszi mindenkinek...és ahogy van időm olvasgatok...

Új hozzászólás Aktív témák