Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló Mindenki!
Csatlakozok én is az Omnia tulajok körébe. Kb. 1 hete van meg a készülék (használt).
Rengeteg kérdésem lesz,abban biztos vagyok.. bár már olvasgatok jóideje, de rengeteg infó van a készülékről..(nyilván mert nagyon sokoldalú)Tudom, használjam a keresőt, használom is, de idő szűkében nem találtam infót, igy pár gyors kérdés. Előre is bocsi, ha már 100000x volt válaszolva rá. (olvasgatok itt is, meg az i900eoldalon is.. de annyi az infó..
)
1: a készüléken épp rajta lévő ROM-ot le lehet valahogy menteni? (most egy angol verzió van rajta, a srác akitől vettem esküszik rá,de én kiváncsi lennék Anzo magyar ROM-jára.)
2: az akku ikont a felső "tálcára" Anzo féle rom alapból kirakja, vagy valami egyéb módon lehet? (SPB Pocket Plus? abban láttam.. ez integrálódik a Mobile Shellbe? esetleg azzal is megoldható? bár ez részletkérdés, mert ez utóbbit felraktam, és kiraktam az "asztalra" az akksi állapotot)
3: ami viszont a legfontosabb, milyen fóliát érdemes rá venni? mert új digizer vagy hogy is írják van benne, most vettem le róla a gyári vékony semmire se jó fóliát, és kellene rá valami.
Vaterán nézelődtem hirtelen. De ha van bevált hely, tipus, az is érdekelne.
Ezeket néztem:
3.1 nagyon olcsó.. nem tom,. olcsó húsnak?!
3.2 kicsit drágább
3.3 vastag..és legalább bp
3.4 csini tükrös...vagy ez.(ennek van értelme? nem lesz mégrosszabb a láthatósága? napfényben így is allig látszik..)
3.5 Prémium japán
3.6 vagy ezek mind felejtősek, és inkább egy ilyen drága 3M?és végűl gondolkodtam valami tokon is..nem túl sexy, de talán védi valamennyire a telcsit(jobban mint egy plüs zokni tok...) vélemény?
4: egy sonyericsson k770-es telcsim volt-van eddig.
Próbáltam a telefonkönyvet BT-n áttolni. Ha a full van kijelölve, küldi küldi, majd a végén a PDA-n EZZEL az üzenettel ál le.(telcsin az állapotjelző gyakorlatilag a full átküldést jelezné) Ha PDA-n leokézom, a telcsi is eldobja. PDA-ra nem megy át egy se. VIszont ha egyenként küldöm át a névjegyeket, úgy frankón átmegy, és elmenti.. (Csak 200feletti mennyiségnél mókás dolog..) Erre nincs valami ötlet?
No meg majd késöbbre kellene nekem valami szinkronizáló program az omihoz. de ennek még majd utánaolvasok.. (SE-hez volt a myphone explorer egy szupi kis program..)5: Telefon adatai ezzel kapcsolatban jó lenne, ha valahol találnék valami RO-táblázatot.. mi után mi volt.. mi számit öregnek, mi nem....(lehet eoldalon van, csak még nem jutottam el odaáig. Érdekes lenne pl. IGO tmc miatt.. ott van valami ROM, ami felett megy csak..)
6: A síma samsung telefonkönyvben mik a képen látható betük a nevek mögött?
7: Valahol be lehet állítani,hogy ha nincs adatforgalom, akkor autómatikusan bontsa a 3G kapcsolatot?
8: A mobile Shell menüje omnián megy a giroszkopos módón?
9: a kamera résznek van külön valami drivere? (SE telcsikben van) Esetleg a különböző ROM-oknak van valami hatása a fényképek minőségére?
Csak mert kicsit többet vártam tőle. A jó öreg k770-em, sokkal szebb képeket csinál. Valahogy teltebb, élesebb képek. A samué meg olyan mosott, fakó.. az az érdekes, hogy amikor lenyomom félig az expo gombot, ráfókuszál, akkor még szép, jó a kép.. (hardver szerintem okés) aztán amikor elmenti, és mutatja az előképet, mintha egy szürkehályog lenne a kép elé húzva..(kicsit erős, de tényleg olyan.. lehet csak hozzászoktam a pana Fz50, és a k770-esem képéhez, és sokat várok a samutól?)
Pár példa:
Igazándiból úgy látszik jól, ha lementitek a képeket, és egymás után léptetitek oda-vissza. Direkt úgy számoztam őket, hogy sorba legyenek.A páratlan számú a SonyEri, a páros a samu. (mondjuk az igaz, hogy az SE az Cybershot.. a samu meg nem kimondottan egy fényképezős mobil.. hanem PDA :S :)
SE1 vs Samu1vs
Asszem mára ennyi.. így is marha sokat, és sokáig írtam, kérdeztem.. bocsi mindenkitől
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest