Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
kiskacz #15185 üzenetére
Nos! Csináltam egy welcome.not fájlt egy txt fájlból. Így a típusa NOT fájl lett. Üres is teljesen. Átmásolom a telefon memóriakártyájára. Kikapcsolom a telefont utána vissza és újra a kalibrálás jelenik meg.Ha resetelem akkor is dettó! Valamit nem jól csináltam sztem.
Légyszi segíts! -
BorosiBrigi
csendes tag
Sziasztok!
Hasonló a problémám a kalibrálással mint az előző hozzászólónak...... Azzal a különbséggel, hogy én csináltam egy teljes szoftver újraindítást és nem tudok a kalibrálásból kilépni.........bármit csinálok csak kalibrál és kalibrál........hiába RESET, hiába kikapcsolom, kiveszem az aksit.......semmi hatás! Használhatatlan a telefonom. Nem tudok valahogy kilépni ebből?Köszi!
-
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
Sue.Scenic #56 üzenetére
Szia!
Hohó!
Innen hogy lehet rendelni? Nekem ez teljesen külföldiül hangzik!(ez vicc vót)
De viccet félretéve, ez egy külföldi oldal..............ehhez én nem értek!De sztem én kipróbálok valami magyar céges cuccot!
-
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
#67688960 #54 üzenetére
Én kedden vettem a telefont,de az óta úgy bánok vele mint a hímes tojással!
Férjemnek már sikerült a kijelzőjére egy kisebb fajta karcot varázsolni!!!!
Amint lesz lehetőségem veszek rá kijelzővédő fóliát, mert így sztem hamar karcos lesz!
Tényleg! Tud valaki jó fajta kijelzővédő fóliát? Mondjuk: MediaM. vagy valamelyik ilyen helyen? -
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
Avicularia #38 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Most töltőn van, de holnap valamit megpróbálok vele ténykedni! -
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
Avicularia #36 üzenetére
Aha! Szóval fel kell telepíteni! És azt hogy kell?
Mint kezdő Win mobilos lehet agyamentnek tűnnek a kérdéseim.....de egyszer ezt is el kell kezdeni! (már mint, hogy megtanuljam a használatát)De az a baj, hogy nem találom még az Igo progit sem. Nem tudom hol keressem!
Ha segítetek nekem az első lépésekben azt nagyon megköszönöm! ( elég könnyen tanulok)
-
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
Avicularia #34 üzenetére
És az IGO-t hol keressem? Mert nem találom.
-
BorosiBrigi
csendes tag
Légy szíves segítsetek!!!!!!!!
Nem tudom mit ronthattam el, mert sehol nem találom a telefonon a GPS-t. Mármint semmi arra utaló nyomot nem találok. Az Igo memóriakártya benne van, de sehol nem találom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest