Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Watson25
tag
Lecseréltem a modemet XWJW1-re.De miért van az,hogy modemcsere után nemtudok semmilyen programot(.apk) telepíteni,csak a marketről tudok letölteni és onnan megy a telepítés.
Ja,és nem csak ennél a modemcserénél van így
[ Szerkesztve ]
-
Watson25
tag
Telepítettem a weather on top statusbar addont,de nem tetszik.Hogy lehet eltüntetni?
-
Watson25
tag
-
Watson25
tag
válasz radicspeter1 #43845 üzenetére
Az updateme-ben már van fix a kamera hibára
-
Watson25
tag
Az inteligens ébresztés hangjait keresem,ami a gingerbread romokban volt(madárcsicsergés,szélfújás),mert hiányolom az ICS-ből.
-
-
Watson25
tag
válasz radicspeter1 #41765 üzenetére
Letöltöttem a BLN controll app alkalmazast,engedélyeztem de mégsem működik.
Letöltöttem a BLN control - Pro v0.17.5 verziót is asztviszont nemengedi telepíteni,sőt semilyen letöltött alkalmazást nemtudok telepíteni.Ez a hiba nem csak az infinitiumnál jelentkezik, nightlygtnál is.Amikor újrarakom a rendszert akkor működik egy darabig,de miután lecserélem a modemet onnantól csak a marketről tudok telepíteni.Járt már valaki így? -
Watson25
tag
Infinitiummál hol kell beállítani,hogy nemfogadott híváskor a ledek jelezzenek?
MPeter87: Kösz
[ Szerkesztve ]
-
Watson25
tag
válasz radicspeter1 #40769 üzenetére
Nálam is tiszta telepítés lesz.Belső sd leformázva,aksi feltöltve.Amíg nem jön nézem a Walking Dead sorozatot
-
Watson25
tag
válasz radicspeter1 #40766 üzenetére
Nálam utóljára félórája volt bootloop.Amikor a wipe dalvik cache-t ürítettem.Re partionnal a jvr-t fölraktam,és várom az infinitiumot!Köszi a leírást,a legközelebbi bootloopnál kipróbálom.Ha estig nemjönne meg megy vissza a 20120412-NIGHTLY!
-
Watson25
tag
-
Watson25
tag
válasz tariattila #40322 üzenetére
Tök fekete háttér középen ezüst színű android kiírás ami hullámzik.Egyszerű,de szép!
-
Watson25
tag
Ez a [CM9_bootanimation_black] nagyon király!Egyszerű de nagyszerű!
[ Szerkesztve ]
-
Watson25
tag
Tesztelgettem ICS alatt mindhárom modemet.
KF1-es modem: Sokkal lassabb az internet(Telenor:3mb/s le 0.30 fel)
KB3-as modemálam a 2g-3g válltás megsem történik.
JVO modem:Tökéletes! 2g-3g válltás gyors!Mobilnet sebesség:4.34 mb/s le 1.54 fel
-
Watson25
tag
CM9 nightly 4.0.4 rom-hoz melyik fekete téma ajánlott?
-
Watson25
tag
Az alairasomban levo romban,szovegbevitelnel a rezges visszajelzest hol kell kikapcsolni?
-
Watson25
tag
Az mitől lehet,hogy recoveryben nemtudom mountolni a systemet?Ha ujraindítom akkor eltünik a mountolás.A ThunderBolt! v2.6.1-et szeretném felrakni!
-
Watson25
tag
Ha a jw1-et felakarom rakni jvz-re,akkor az ext4-et visszakell konvertálni rfs-re?
-
Watson25
tag
Az aláírásomban lévő romot sikeresen felraktam,témáztam darkyOtával,egyedül az AOSP lock-screent nemtudom valamiért föltelepíteni.Csak a lock-screent nem lehetne valahogy feltenni máskép?
-
Watson25
tag
válasz HELLAFLUSH #28650 üzenetére
Tényleg jó ez a DarkyOta,viszont a setup lock screen-nél hiába választom ki bármelyiket,a pipát odateszi,de ujraindításnál nem válltozik a lock screen.Másnál is így viselkedik?
-
Watson25
tag
Az alairasomban levo rom van a telomon,es nemmukodik az internetmegosztas usb-n.Mit csereljek le hogy mukodjon?
-
Watson25
tag
válasz bodoraudio #19803 üzenetére
A darki 4-est még nem próbáltam.JVR-nél is a semaphoret használtam.Nagyon megvoltam elégedve vele.Teljesen energiatakarékos.A kijelző egy töltéssel,igaz minimális fényerőnél 6,5 óra volt,gyári akksival(mondjuk ez egyszer fordult elő amikor 3 filmet néztem meg rajta).
-
Watson25
tag
válasz Amoonre1717 #19785 üzenetére
Én eddig csak a gps-ben vettem észre változást.5-30 méter körüli a pontosság.
-
Watson25
tag
Ha Norbi romját szeretném felrakni,akkor előtte a samfirmware oldalon lévő romot is fel kell raknom?
[ Szerkesztve ]
-
Watson25
tag
Itt is megkérdezem mert a telenor topicban nem válaszolnak reggel óta.A mai naptol okostarifa 180 as csomagban vagyok.A mobil adatforgalom lekérdezése sms-ben a http://go.telenor.hu/show/quota oldalon dijmentes?
-
Watson25
tag
Nekem is sikerult atvalltani 180-as tarifarol okos180-ra.Holott a tarifahusegem decembetben jar le.Felhivtam az ugyfelszolgat mondom neki mit szeretnek,mondja hogy nem lehet csak decemberben,vagy okos 360-ra valltani.Megkoszontem leraktam.Erre 5perc mulva csorog a szolga,hogy megnezte megis lehet valltani.Ugyhogy szamlazaras utan mar azzal tolom.Koszi szepen hogy irtad hogy van ilyen lehetoseg
[ Szerkesztve ]
-
Watson25
tag
Ma szükségem lenne a samsung allshare alkalmazásra,de a Criskelo v79 es romjában nincs benne.Hogyan tudnám feltelepíteni mert sehol sem találom
-
Watson25
tag
válasz Watson25 #16586 üzenetére
Közben frissítettem a Voodoo Control Plus v3.0.1-re,de ebben sincs color állítási lehetőség.Jelenleg minimális fényerőnél a fekete szín szürke.
Aksi témához annyit,hogy Én már rendeétem 2 aksit az ebayről.Az egyik 1500 mah,a másik elvileg 1930mah de egyik sem hozza a gyári aku teljesítményét.Max 1100mah lehet
[ Szerkesztve ]
-
Watson25
tag
Fölraktam az Semaphore 1.5.0 kernelt.De nemtetszik a voodoo color,nemlehet valahogy kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
Watson25
tag
válasz engine88 #11508 üzenetére
Én januárban rendeltem az ebayről 2db 1500mah akksit(2000-ért),de közel sem bír annyit mint a gyári.Nekem az eredeti akkuval kb 4-4,5 órát megy el a kijelző,az utángyártottal 3 órát,ugyanolyan használattal!Amúgy az Én 1500mha akksim is ugyanígy néz ki.Úgyhogy kíváncsi leszek az eredményre.
[ Szerkesztve ]
-
Watson25
tag
Criskelo ronál a bln alapból megy,vagy bekell kapcsolni valahol?
Az energiagazdálkodás widget nektek működik,mert nekem nem.[ Szerkesztve ]
-
Watson25
tag
A Criskelo romban kilehet kapcsolni valahogy a tv-off animációt?És ha igen hol?
-
Watson25
tag
Sziasztok.Felraktam a a telóra a Criskelo v69 es romot.Titaniummal visszaállítottam a progijaimat,minden működik csak a launcherpro nem.De viszont ami a Criskelo romban be van állítva alapból az viszont nem tetszik.A kérdésem az lennen,hogy hol tudom válltoztatni a launcert?
-
Watson25
tag
Amúgy nagyon tetszik a criskelo rom de akkor még várok vele.Most hogy legutóbb felraktam a doc v9.9.5 speedmod k13e,és jq1-es modemmel,és nem raktam fel a google mapsot,azóta nekem még ilyen jó üzemidőm nem volt 2.2.1-el.Legutóbb kicsivel több mint 5napot ment,és ebből 4óra volt a kijelzőhasználat.
[ Szerkesztve ]
-
Watson25
tag
Aki Criskelo romot használ,attól kérdezném,hogy megszünt-e már a az android rendszer hiperaktivitása,mert kb egy hete Criskelo v37-nél nálam még jelen volt!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest