Aktív témák
-
Piotrus
tag
Sziasztok!
Lenne két egyszerű kérdésem:
- ha sms-t kapok,hogyan tudom a beállított értesítőhangot leállítani,mert elég kellemetlen néhány helyzetben,hogy végig szól,ameddig tart (kb. 10 sec). Az lenne szerintem a normális,ha jelzés alatt belépek az érkezett üzenethez,akkor a jelzés abbamarad és nem folytatja .
- van lehetőség a "kézbesítési jelentést" jelzőhang nélkül,vagy esetleg csak egy sima csipogással beállítani,mert jelenleg az sms hangjával jelez,amit - mint már feljebb említettem - nem tudok a vége előtt leállítani
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Piotrus
tag
Sziasztok!
Két fontos dologban kérném a segítségeteket ill. hogy lehetne a felmerülő problémákat megoldani :
1., Hogy lehet megoldani azt,hogy a telefon kijelzője - megadott idő után,ha nem használom - ne teljesen kikapcsoljon, hanem mint a számítógép monitorán a pontos idő,mintegy képernyővédő szerűen,ha halványan is,de látható legyen?
2., A fentihez hasonlóan,az esetlegesen nem hallott nem fogadott hívásokat is kijelezze a képernyőn,azaz ne kelljen lesnem,hogy hívtak-e,azonnal feltűnjön,ha csak rápillantok a telefonra.
Remélem tudtok tanácsolni valamilyen alkalmazást ,ami segít ! (eddig egy Nokia N95 8gb volt és ott ezek tökéletesen megtalálhatóak voltak)
Előre is köszönöm mindenkinek!
-
Piotrus
tag
Sziasztok!
Két új problémával szembesültem kezdő telefontulajdonosként,talán ti tudtok nekem segíteni:
1., szeretném a telefont másik fülhallgatóval használni (sztereó)- ami rádió hallgatásra tökéletesen alkalmas - ,de amikor hívás érkezik,a fülhallgatóban semmilyen hang nem hallatszik. Van erre valami megoldás,nem szeretném a hozzá adottat használni, hanem a sajátomat.
2., a telefon próbálgatása során saját otthoni számomról (híváskijelzés tiltott) többször is felhívtam magamat a mobilon. Csörgés közben ki is írta,hogy ismeretlen hívás, de mikor megszakadt a hívás,akkor a naplóban nem az jelent meg hogy volt egy ismeretlen hívásom ill. nem fogadott hívásom, hanem egy névjegyzékben szereplő személyt jelenített meg. Érdekes módon mindig ugyan az az ember szerepel a naplóban. Mi lehet ennek az oka ??
A telefon T-mobilos,gyári állapotban.
Válaszaitokat előre is köszi!!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával