Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Miért univerzális? Van hozzá dedikált adapter.
-
Gyöször
senior tag
Én a 4S xcoveren használom a bixby routinest a kocsihoz. Bár nekem ez gyárilag nem támogatott, de felment a telóra. Ha csatlakozik bluetoothon a kocsi fejegységhez ÉS töltődik a telefon akkor bekapcsolja a mobilnetet. Ha hazaérek a 300m körzetembe, akkor meg kilövi a mobilnetet.
-
Somatom
veterán
Samsung -féle gondolatok az automatizálásra. Mivel én évek óta több lehetőséget nyújtó, külsős automatizálókat használok, ezért ez a Bixby cucc nálam kimaradt. Egyet próbáltam összehozni a Note -on, a Bixby gombra a zseblámpa kapcsolgatást. Kiderült, hogy ez csak bekapcsolt kijelzővel működik. Innentől nem érdekelt tovább a Samsungos automatizálás.
-
Sir Gunar
aktív tag
Igazából végre egy tényleg kb napi szinten lévő strapa telefon és nem egy elmaradott hardvert akar rásózni a felhasználói körre a Samsung. Az szvsz érthető, hogy nem egy vadi új fejlesztést pakol bele, mert a kipróbált és bevált cucc mindig biztonságosabb ilyen céloknál. A műhódos elérést valóban bele kellett volna tolni, de akkor mi maradna a következő generációba újként. A cserélhető akkura meg csak annyit. hogy ha már mindenképp vinni kell vmit, akkor simán egy powerbank ami tud vezeték nélkülit is és azzal tölteni, az jó másik telóhoz is, de ez az én véleményem, ahogy én terveznék ilyent. Amit szét lehet szedni, van rajta nyílás (csatik, stb) ott az ilyen eszközöknél mind mind egy hiba lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged