- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Én még nem találtam normális áron pin-csatlakozót, vagy állványt. 50 ezret meg sajnálok érte...
Én egy egyszerű tokot használok, semmi más feladata nincs, mint helyén tartani a hátlapot, és megvezetni az ujjamat az ujjlenyomatolvasóhoz. A fóliát leszedtem, üveget tettem rá. Pont jó volt rá az, amit a Wishről rendeltem a feleségem A71-ére... -
punky10
addikt
Az, hogy mennyit bír, az erősen használatfüggő. Nekem nem mindig bír ki egy napot, igaz, ilyenkor elég sokat használom(fényképezés, e-mail, dokumentumok, tiff-képek nézegetése...)
És igen, jelzi már az üzeneteket is, fehér és kék szinnel.Lásd 2-vel feletted...
És nincs rajta fólia. -
punky10
addikt
Nem tudom mi tõrtént, a telefon szerint nem volt frissítës, én semmit sem módosítottam a beállítások, de van plusz funkciója a felső LED-nek
Eddig csak piros és zöld fényt láttam tőle, a töltéskor, most meg jelzi fehérrel a nem olvasott üzeneteket. -
punky10
addikt
válasz
BigBlackDog #91 üzenetére
A Telekom azóta árul független telefont, mióta tör ényileg kötelezték a szolgáltatói, hogy a hűségidő letelte után ingyen(!!!) függetleníteniük KELL a telefonokat.
Logikus:fizet a gyártói szoftverét, fizet a feloldókódért, de ezt nem tudja ránk hárítani.. -
punky10
addikt
válasz
BigBlackDog #85 üzenetére
A Telekomnál 2 év van.
De szerintem mindkét SES-nél csak azért van 3,mert átlépi az ára a 250 ezret... -
punky10
addikt
Egy negatív tapasztalatom már van:az egyébként minőségi(Baseus)mágneses töltőcsatlakozó nem működik....
Ezen kívül még nem találkoztam olyan telefonnal,amivel ne ment volna. -
punky10
addikt
A kijelző valóban nem rossz,partiban van a Honor 20 Proval,de a(számomra eddig etalonnak számító)Huawei P20-at nem éri el.
A hangerő brutális,de akkor már torzul is.
Az üzemidő eddig ígéretes,de nálam még tanuló időszakban van...
Eddig jónak tünik.
A hétvégén megnézem a kamerát is. -
punky10
addikt
-
punky10
addikt
Holnap megérkezik...
Amire kíváncsi vagyok,az a nappali,kültéri fényerő,és a fényképek minősége.
A Pogo szerintem felesleges,mert eleinte tetszett ugyan,de utánajártam az árának.
Egy töltőállványért nem fizetek egy alasókategóriás telefon árát. -
punky10
addikt
Azért ,ha az A sorozat pár tagja kapott 5000-es akksit,itt is illett volna...
Cserélhető,de mire?Lehet pót akksit venni?Nem.
Innestől a cserélhető akksi előnye az annyi,hogy ha 2-3 év múlva megadja magát az akkumulátor,akkor nem muszáj telót is cserélned.Megjegyzem,ez sem elhanyagolható tényező...
Örülök a tesztnek,nagyon vártam.
A külföldi oldalakon olvasgattam ugyan,de voltak kétségek,mert néhol csak 90-es képfrissítést írtak,néhol meg 2,xx- es type-c-t....
Tetszik a telefon,de várok vele,hátha olcsóbb lesz a Telekomnál,mert a mosrani árat még igy is sokallom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mégsem érkezik előbb a Pixel 10 a vártnál
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest