- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
MadMancs #1788 üzenetére
nálam sincs egyik probléma sem jelen, bár mondjuk én wifit még soha egyszer sem kapcsoltam be az órán próbából sem, de nincsenek ilyen anomáliák
töltéssel kapcsolatban csak pc-ről töltöm jó lassan, de ez nekem megfelelő. Viszont van egy 67wattos 3 kimenetes xiaomi gyors töltőm is, sokkal azzal sem gyorsabb egyszer megnéztem -
ρσгτσ
addikt
válasz
MadMancs #1647 üzenetére
Igen, azt láttam már tegnap is, hogy másoknál figyelt. Csak nem tudom nálam mi a probléma.
Tépőzáras szíjat használok alváshoz, így azt se lehet mondani, hogy nem passzolt rendesen a csuklóra. Mert annál jobban semmit nem lehet beállítani.
Minden más adatot mért rendesen, ahogy máskor is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MadMancs #1448 üzenetére
Samsung -nál ez nem mindig egyértelmű. Simán lehet a Wear OS verziója miatt is, mivel másra még nem elérhető. De valószínűnek tartom én is, hogy a többi nem kapja meg.
Szerk.:
Tudom, hogy még nem jelent meg az új OS/óra, de gondolom a fejlesztőknél, tesztelőknél már kint van. Azért frissítették a mobilos appot. -
mSchumi87
senior tag
válasz
MadMancs #1236 üzenetére
Hat sok mindent lehetne jobban csinalni de amig ez a strategia hogy evente uj model addig szerintem semmi esely nincs a meresek javulasra, pedig inkab softweresen kene fejlodni mint az oraknal mint a telefonoknal mint hogy evente kiadni ugyan azt mas szeria szammal. GW4-et hasznalok en is de nem latom ertelmet valtani 7-re, meglasuk mit hoz a 8-as de ott se lehet szamitani nagy ujdonsagokra szerintem
-
zazenke
őstag
válasz
MadMancs #1100 üzenetére
a legújabb health nál 009 a legújabb a health monitornál pedig 006(tehát két különböző alkalmazásról beszélünk) . És az óra most jó.Úgytünik az AOD hibát korrigálták a gps pontosságot még nem tudom. Na de tegnap még baromira nem ez volt a helyzet mert a health frissítésével még rosszabb lett és nem csak nekem mert reditten is olvastam hogy nem fagy le hanem egyszerűen visszaugrik a kezdőképernyőre az óra és ha látni akarod az edzést akkor újra elő kell keresned a menüből a már futó alkalmazást. Ekkor azt találtam ki hogy visszaállítom az órát hogy legalább akkor a korábbi átmeneti megoldással hogy kikapcsolom az AOD-t jó legyen. Csakhogy ezt hiába tettem meg mert az óra biztonsági mentésből állítja magát vissza és a már frissített health alkalmazást teszi fel újra és ugyanazon jelenség üldözött engem . Ma már töröltem visszaállítás előtt az óra mentést és újra reset. Időközben megint változtattak valamit mert amit most feltett az óra magától (mert én rá sem mertem nyomni se a frissíts menübe) azzal már jó és lellenőriztem ez a 009 es végü .
-
-
harry3
őstag
válasz
MadMancs #1076 üzenetére
Én elhiszem, hogy van, akinek jó. A telefonos pályafutásom alatt volt már ilyen példa, hogy csak egy adott csoportot érintett a hiba, mert kiderült, hogy volt minimális hardveres eltérés, aztán újabb frissítéssel kijavították. Arról viszont senki nem tud meggyőzni, hogy egyszerre jeleztük többen ugyanazt a hibát azért, mert pont mindannyiunknak megadta magát hardveresen, frissítéstől függetlenül.
-
válasz
MadMancs #1062 üzenetére
Az komoly, soha nem volt még 95-nél több, igaz én 50 éves vagyok egy 10-el több
Na meg ha nem menne le minden nap 4 energiaital, meg 2 kávé, lehet jobb lenne, de nem tudok leszokni róla
Egyébként sok ilyet, fontos az egészséghez a jó alvásJa és Boldog születésnapot, isten éltessen.
-
válasz
MadMancs #1053 üzenetére
Igen, ez igaz. Esti futás v ilyesmi tud érdekesebb értékeket mutatni másnapra.
Kezd számomra érthetetlen dolgokat írni, vagy csak a logikájuk nem tiszta.
Ugye azt nézi, hogy heti szinten mennyit mozgok átlagban, aztán ahhoz képest fejezi ki nemtetszését.
Az még rendben van, hogy sokszor leszúr, hogy kevésbé vagyok aktív, de az már fura, hogy például a heti gyenge átlagomhoz képest belendülök VÉGRE és többet mozog, akkor is jön a lecseszés, hogy ne vigyem túlzásba, túl vagyok nagyon hajszolva. Hogymiiivaaan?? -
zazenke
őstag
válasz
MadMancs #1034 üzenetére
most képzeld ezt el amint többed magaddal hajtasz előrehasalva egy versenybringával 40-el. és emelgeted a kezed ahelyett hogy csak a szemeddel oda pillantanál. Az igazság az hogy jelenleg egy 20 ezer forintos okosóra is többet ér mint ez az óra. Ha pedig gyors kéz felemelést végzel van hogy végre sem hajtja az óra a frissítést . Már futók is szidják.
-
zazenke
őstag
válasz
MadMancs #1029 üzenetére
ez nem is hiba hiszen nem vesznek el az adatok mert ha megérinted a kijelzőt akkor frissíti magát egy kis késéssel ugyan , de megtörténik. ez az új forradalmi fejlesztése a samunak hogy megnövelje az aku időt. Kerékpározás közben egy kicsit furcsa lesz hogy a jobb kezemmel át kel nyúlni a bal kormányszárhoz a csuklómhoz ha tudni akarom hogy mi van de megoldható. több mint 1 hete tud róla a samsung és hibanaplót is beküldték neki többen de nem módosított hanem így kitolta a frissítést mindenkinek . Persze most már teli van vele a reddit is (de onnan csak a hülyék tájékozódnak mint megtudtam pár napja). Amúgy meg nehezen tudom elképzelni hogy nem próbálták volna le az új szoftverrel az órát a samsung mérnökök edzés közben.
-
zazenke
őstag
válasz
MadMancs #1009 üzenetére
reddit fórum de csak most találtam vissza . google fordítóval idézek neked :
"
A frissítés után az ultraórám lefagy edzés közben. Kétszer próbáltam újraindítani, de továbbra is megtörténik"
"Nekem is ugyanez a problémám a hülye frissítés után."
"Igen, ez a Watch7-nél is előfordul. Igazán idegesítő."
"Az enyém is ezt csinálja. Megtaláltad a módját a frissítés visszaállítására? Amikor tegnap bicikliztem, lefagyott, majd lefagyott, és azt mondta, hogy 61 mph-val megyek. Bárcsak igaz lenne."
forrás : [link]
Azt nem tudom neked megmondani hogy tömeges hiba mert olyan mintha leálltak volna a frissítésekkel de az is lehet hogy nem mindegy melyik régióhoz tartozik. -
zazenke
őstag
válasz
MadMancs #1007 üzenetére
ez azért érdekes mer itthon vettem a média marktba tehát elvileg EU. És már egy hete lassan hogy frissült . ráadásul nem csak az a hibajelenség amit leírtam hanem súlyosabb . van hogy ki is lép az alkalmazásból vissza a főképernyőre hiba vagy mozgásban. használhatatlan lett és úgy tűnik hogy az ultra is érintett. És a samsung semmit nem nyilatkozott még. 1-2 hét és viszem gariba vissza aztán majd ők azt csinálnak vele amit akarnak
-
válasz
MadMancs #962 üzenetére
Na, reggel megjött a töltő, igaz másikat rendeltem alzából, fél nap alatt megjött, mert üzletekben nem volt semmi értelmes, mm-ban, euronics-ban tizenezrej~rt volt csak.
4900ért végülis teszi a dolgát.
15%-ról 2 órát írt, simán jó.
linkmgTerminator: semmivel sem melegszik jobban, mint a gyári, vagy a ventilátoros padom, de igazából azok is normál langyosra melegszenek.
-
válasz
MadMancs #948 üzenetére
Ne tudd meg
!
Egyik este tettem fel a messengert (3 közül lehetett választani) adb-n.
Az egy dolog, hogy nagyjából használhatatlan, mert már a navigálás is keserves volt, de pl a beviteli panelt, vagy mi az...alig lehet megnyomni, csak trükközve lehet eltalálni, mert kilóg a kijelzőből.
No meg, reggelre leszopta az akkut, így ment a fenébe. -
Criminal017
őstag
-
-
TODI1111
veterán
válasz
MadMancs #895 üzenetére
"Viszont Samsung Health appnak is van túra (és még rengeteg sport) modulja. Az is teljesen jó, és részletes eredményekkel szolgál"
Az órán lévő appot ha elindítod az csak méri az adatokat, nem? Az az app amiről a kérdező ír viszont el is navigál A-ból B-be ha jól értem.Neki az lenne a lényeg, hogy túra közben ne kelljen a telefont tartogatni és nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest