- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hito
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek az infót! Rákérdezett az óra és arra nyomtam, hogy szeretném törölni az adatcsomagot. Viszont ehhez BT kapcsolatot kellett volna létesíteni a telefonnal. De akkor már a másik órával voltam kapcsolódva, ezt automatikusan eltávolította az ismert eszközök közül. Az egyik feltétel nem tudott teljesülni a másik miatt. Nehéz ezt elmagyarázni, szerintem ezt elég rosszul oldották meg a szoftverben.
Azóta a Telekom fiókomban kértem egy új QR kódot és az új órával ezt fel is használtam. Innentől akkor tuti, hogy az előzőn deaktiválódik, jól gondolom?
-
gretzky77
veterán
-
zazenke
őstag
most még rosszabb lett a helyzet nálam azzal hogy az alkalmazásokat lefrissítettem . Tehát ez nem az óra keretszoftverének a frissítése mert az még nem jött új. Most azt csinálja hogy amikor letelik a beállított időkorlát mondjuk 15 sec akkor elugrik az edzés képernyőröl és visszaugrik a főképernyőre (óraszámlap) . az edzés az a háttérben fut tovább de újra bele kell menni az edzésekbe és elnavigálni mondjuk a szobakerékpárra és újra nyitni különben semmit nem látok az edzésből. Természetesen a folyamat 15 sec elteltével újra megismétlődik. tulajdonképpen most már használhatatlan lett az óra mert hiába kapcsolom ki az AOD-t mert akkor is visszaugrik a főképernyőre. eddig legalább kikapcsolt AOD-vel használható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Flint 2 OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest