- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Én hála istennek nagyon ritkán kell használjak messengert, whatsapp viszont tényleg nem jön, illetve néha igen brutál késéssel. Próbáld megnyitni az órán az appot, frissíteni meg restartolni az órát, nekem ezek után már jöttek az üzenetek, igaz a szokásos késéssel de legalább jönnek.
-
MadMancs
veterán
-
polonic
félisten
A galaxy wearban vannak számlapok, minimalista stílusú is.
GPS lehet, wifi lehet bekapcsolva. Csak akkor használja, ha szüksége van rá, edzéskövetés pl, vagy amikor kell a wifi hálózat.
BT meg kell, mert azon keresztül tartja a kapcsolatot a telefonnal.
Igen, google wallettel működik. -
Rigormortiis
veterán
Én is balkezes vagyok, ezért a jobbon hordom az órát. Rá is kérdez beüzemeléskor, de később is bármikor allítható, hogy melyik kezet preferáljuk és merre álljanak a gombok.
Szíjak: én a w7 megjelenésekor rendeltem is pár szíjat az 5re és 6classicra is
Annyira betalált nálam ezekkel a Samsung. Anyaghasználatra vitán felül a legjobbak, pont nemrég b.sztam ki a fiókból egy marék Alis óraszíjat...persze olcsók, működnek, de tapintásra nagyon nem fainak és valahogy a színük sem az igazi. A vászonszíjakat pedig pár naponta mosni kell (már ha nem vagy igénytelen állat), macera. Amúgy a 7es szériás szíjak nem is drágák, a korábbi eresztések drágábban nyitottak.
Ugyanakkor a gyári is nagyon jó, amiket adnak hozzá.
-
rattan
tag
Meg tudod fordítani balkezesre a kijelzőt (benne van a beállítások között, sőt a gombok oldalát is tudod változtatni) , teljesen jól használható úgy (van a családban balkezes).
Szíjat sok helyen lehet venni a Samsung az egyik véglet árban, másik meg az alza. Én kedvelem a nejlon szíjat, onnan szoktam venni, van 1000 színben, de van fém és szilikon is, 20mm-es kell hozzá.
Gyorsan merül ha bekapcsolod az LTE-t, nyilván nincsenek csodák a mobilhálozatra kapcsolódni kell és az eszik az akksit, de van olyan beállítás, ami csak akkor kapcsolja be automatikusan, amikor nincs BT kapcsolat a telefonnal. Én pl így szoktam elmenni futni, és akkor nem viszem a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Három méretben, 3 nm-s chippel lép előre a Galaxy Watch. Kiderítettük, mekkorát.
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest