- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
A galaxy wearban vannak számlapok, minimalista stílusú is.
GPS lehet, wifi lehet bekapcsolva. Csak akkor használja, ha szüksége van rá, edzéskövetés pl, vagy amikor kell a wifi hálózat.
BT meg kell, mert azon keresztül tartja a kapcsolatot a telefonnal.
Igen, google wallettel működik. -
Rigormortiis
veterán
Én is balkezes vagyok, ezért a jobbon hordom az órát. Rá is kérdez beüzemeléskor, de később is bármikor allítható, hogy melyik kezet preferáljuk és merre álljanak a gombok.
Szíjak: én a w7 megjelenésekor rendeltem is pár szíjat az 5re és 6classicra is
Annyira betalált nálam ezekkel a Samsung. Anyaghasználatra vitán felül a legjobbak, pont nemrég b.sztam ki a fiókból egy marék Alis óraszíjat...persze olcsók, működnek, de tapintásra nagyon nem fainak és valahogy a színük sem az igazi. A vászonszíjakat pedig pár naponta mosni kell (már ha nem vagy igénytelen állat), macera. Amúgy a 7es szériás szíjak nem is drágák, a korábbi eresztések drágábban nyitottak.
Ugyanakkor a gyári is nagyon jó, amiket adnak hozzá.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
rattan
tag
Meg tudod fordítani balkezesre a kijelzőt (benne van a beállítások között, sőt a gombok oldalát is tudod változtatni) , teljesen jól használható úgy (van a családban balkezes).
Szíjat sok helyen lehet venni a Samsung az egyik véglet árban, másik meg az alza. Én kedvelem a nejlon szíjat, onnan szoktam venni, van 1000 színben, de van fém és szilikon is, 20mm-es kell hozzá.
Gyorsan merül ha bekapcsolod az LTE-t, nyilván nincsenek csodák a mobilhálozatra kapcsolódni kell és az eszik az akksit, de van olyan beállítás, ami csak akkor kapcsolja be automatikusan, amikor nincs BT kapcsolat a telefonnal. Én pl így szoktam elmenni futni, és akkor nem viszem a telefont.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három méretben, 3 nm-s chippel lép előre a Galaxy Watch. Kiderítettük, mekkorát.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok