Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
Hauptmann #1603 üzenetére
Szerintem nem egyszerre jelenik meg mindenkinél, fórumtársnál reggel, nekem amikor írtam frissült 1.4.4.003 ra. De hiába míg telefonos app nem frissül. Hiába van ott órán, apnoéra kattintva annyit ír folytassam telefonon, és megnyitja telón Health monitort amiben egyenlőre ugyanúgy csak EKG és vérnyomás van.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Hauptmann #1508 üzenetére
Nem életszerűtlen, nem csak te élsz egyedül a világban, vannak még rajtad pár millióan a földön. És attól hogy Magyarországon nem elterjedt, külföldön vannak ilyen lehúzások.
Egyébként meg a telefont is miután feloldod fizetésre kész kb 2 percig, elég hogy feloldd hogy megnézz valamit és máris csalás áldozata lehetsz.
Szóval fejezd be a vergődést hogy miért kell appot nyitni, ha nem tetszik, ne használd, használd a bankkártyádat.
-
MadMancs
veterán
válasz
Hauptmann #1420 üzenetére
Valami jelkód kell, de ha egyszer feloldottad órát, és nem vetted le a csuklódról akkor nem kéri többet míg le nem veszed.
Nem kell net, ugy működik mont telefonon. 10db tokent letölt, így 10 alkalommal tudsz net nélkül, amint netközelbe kerül (telefonod vagy wifi) újra 10 token lesz. Vagy persze esim ha olyan órád van.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Hauptmann #1290 üzenetére
Lehet, ezt nem tudom. Nekem azért nem tetszett a Titánszürke, mert nem csak a gombon, hanem elől is van narancs szín. Én meg szeretem variálni a szíjakat, több féle színt is használok. Szerintem nem mindegyikkel néz ki jól. Vagyis inkább úgy mondom, hogy nekem nem tetszik.
-
ρσгτσ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 1 év garancia black
- Apple Watch Series 5 LTE / Cellular 92% akkumulátor.
- Apple watch Ultra 2 black edt. ÚJ csak beaktivált 2026.08.11. Apple jótállás
- Apple Watch Series 8 45mm GPS
- Garmin fenix 8 51mm AMOLED Sapphire Titanium - Újszerű, garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest