- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
Criminal017 #1098 üzenetére
6.29.7.008 és 1.4.2.008 megérkezett, de apnea settings sehol.
-
viewdetails
addikt
válasz
MadMancs #782 üzenetére
Korábban már belengették, hogy fizetőssé tesznek funkciókat, de egyelőre kihátráltak belőle. Viszont ott a rengeteg felhasználói adat, plusz piacból élő a cég. Ahogy AI esetén is ígérgetik, ebből is várható a prémium verzió.
-
viewdetails
addikt
Jött valami frissítés, AXL1, sec. maradt novemberi
-
viewdetails
addikt
válasz
k.mark87 #642 üzenetére
Nillkin PowerTrio, egy hibája, hogy ha csak az óra van rajta, hajlamos eldőlni, úgyhogy érdemes a talpra valamit tenni.
-
viewdetails
addikt
Az alap szíj csatja nem kopik senkinek?
-
viewdetails
addikt
válasz
olcsoleves #36 üzenetére
-
viewdetails
addikt
Nekem ugyanazzal a használattal +30% az akku a Watch4 46 Classichoz képest. A lünetta hiányától tartottam, de megszoktam. 6-osról nem váltottam volna, így viszont jónak tartom a cserét, hosszabb távra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Három méretben, 3 nm-s chippel lép előre a Galaxy Watch. Kiderítettük, mekkorát.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest