Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
Erdész85 #2087 üzenetére
Szerintem várd meg a 7 es sorozatot, ha nem sürgős. A watch 5 akksiban jobb. Nekem 2 őt is cseréltek a kopás miatt pedig nem használtam éjjel nappal. Mivel nem dolgozok így e miatt sem kophatott volna. Mondjuk azok feketék voltak. A 7 classic akksiban gyengébb kopásról nem tudok nyilatkozni mert rögtön tettem rá védőt. Sűrűn cserélgetek szíjat nem tapasztaltam kopást. Amit tapasztaltam, de lehet csak az én tapasztalatom a páratlan sorozat midig jobb volt. Viszont arra mindenképp számíts, hogy a vérnyomás és egyéb ilyen rafinéria csak szemfény vesztés. Napfénynél kevésbé látható a kijelző. Az 5 ös PRO t inkább javasolnám. Csakis a nagyobb akksist. 6 os ból is a nagyobbat. Sajnos eléggé harmatosak akksi terén. Amennyiben nem samu telefonnal használod korlátozott lesz a használati mód. Igaz van rá megoldás, hogy más telefonnal is 100% ban együtt működjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest