Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
Capella #1998 üzenetére
Mivel a tobbsege szurkeimport, ezert olcsobban, joval.
Konkretan ennyibe kerult az allvanyom amazonrol, amivel megy egyszerre a 15W-os telefonos gyorstoltes, a buds 2 Pro es az ora is - minden egyszerre rafer, es hibatlanul mukodik. 12.000-ert ez vicc.
Felreertes ne essek, nem problemakent emlitem itt a szurkeimportot, "rendszeres" vasarlo vagyok naluk, es persze nem csak "boltigarancias" termekeket arulnak, de a Samsungok tudtommal azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch4 40mm okosóra eladó
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest