Hirdetés
Aktív témák
-
Psytech
őstag
Nekem eddig csupa pozitív
Használtam jópár órát tegnap estétől LPQ kernellel, azzal sem volt gond.
Ma reggel halásztam egy LP7 kernelt (fel is lett dobva letöltéshez), azzal is jól szuperál.
Igazából amit el tudok mondani, hogy rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal amiben az LP7 jobb mint az LPQJobb scroll, smoothabb, meg úgy általánosságban nálam nagyon pörgős.
Gyári böngésző még ezen is kuka, de Opera szépen fut, orientáció váltásnál is a fordulás és az az utáni automatikus nagyítás/kicsinyítés gyors. Nálam mondjuk ez szempont, sokat netezek rajta. FC ilyesmi nincsen, minden működikAkksi egyelőre úgy néz ki, hogy tök ugyanolyan mint LPQ-n, ha használom, akkor fogy. 1 óra kijelző+net+data+gtalk nekem ma reggel 13 %-ot evett meg. Ez az én szememmel nem vészes.
szerk.: 3rd party sms-ről és exchange-ről nem tudok nyilatkozni, nem használom egyiket sem, de mivel LP7 az alap, így feltételezem, hogy szuperál
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Ha megbízható,bővíthető házat keresel !
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest