Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
mizu
aktív tag
A korábban publikált ROM-om átesett pár pici módosításon. Visszakerült a Memo alkalmazás, a Polaris Office, a gyári Samsung animált hátterek (szélmalom, tenger) is visszakerültek, továbbá a fényképszerkesztő is elérhető. No-Wipe-os lett, de aki 4.0.3-ról térne át 4.0.4-re mindenképp toljon egy "wipe data/factory reset-et". S3 ikonpakk előre alkalmazva, viszont a rendszer továbbra is az eredeti S2 launcherrel operál. Az új cucc innen tölthető.
Fontosnak érzem megjegyeznem, ezt elsősorban saját részre készítem, viszont megosztom, hátha más is hasznát veszi. -
mizu
aktív tag
válasz
edgelaszlo #29775 üzenetére
Igen
Magam se tudom hányszor cseréltem ki saját magát - sőt 4.0.3-ra is visszamásztam számtalanszor. Földhöz ne vágd azért.
-
mizu
aktív tag
Sokak szerint - és szerintem is - a kettő közt érdemi különbség nincs. Egy ideig leállok a csereberével, mert nem buli, hogy párhetes csúszással kidobott ROM-okból építek fel újra "mindent". Az orosz verziónál ez a wifi mizéria mondatta azt velem, hogy nem kell ez nekem. Bár csak egy fájlmódosítás, akkor sem. Megint várnom kellett volna normális rootolt kernelre is. Remélhetőleg bő 2 hónap és "megkapjuk mi is a magunkét"
. Természetesen abszolút bug-mentesen.
-
mizu
aktív tag
Tugapower XXLQ5 módosított verziója.
Érdemi változások az új ROM-ban:
Az eredeti 166 fájl lecsonkítva 109-re. A megmaradt fájlokról egy lista.
Ezen felül az előretelepülő fájloknak szintén búcsút mondtam.
USB mass storage mód alapért. csatlakozási mód - KIES kapcsolódás végleg kiiktatva!
Kernel: CF-Root-SGS2_XX_OXA_LQ5-v5.6-CWM5
Modem: XXLQ6
Kék Droid bootanimáció - hang kilőve. Original Samsung kikapcs. anim.
Reményeim szerint az új modem és a módosított GPS fájlok eredménye a 22 mp-es műhód' találat szabadtéren.
A dizájn érintetlen (a boot animációt leszámítva).Néhány plusz kép + Innen szedhető
Az imént gurult fel, minden okés vele.
-
mizu
aktív tag
válasz
FrezeR #29680 üzenetére
Igen valószínű - pedig azt írtad majd indítása után - tehát én néztem el.
Már mindenhova téglásított telefonokat képzelek magam elé. Srry
Érdemben így nem tudok mit mondani ezzel kapcsolatban, esetleg GB kompatibilitási probléma... vagy fogalmam sincs.(#29683) dani993: Milyen teló az 25 ezerért?
-
mizu
aktív tag
Nem tetszik az LPM wifis dolga. Mi az, hogy nincs 5GHz Ruszkiban?
Flashelés után meg szar .ccode.info-t cserélgetni... Nem igaz, hogy nincs valami emberibb megoldás...
-
mizu
aktív tag
válasz
FrezeR #29659 üzenetére
Azt írtad minden gyári rajta. Most akkor mi van?
Ha van CWM-ed és találsz 1 ugyanilyen NO-WIPE custom ROM-ot (ami most van fent), akkor megpróbálnám rátolni még egyszer a rendszert.
Bár azt írtad fekete képernyőd van. Se Samsung I9100 felirat se semmi, vagy csak a bootoláskor fekete? Ha nincs CWM, de van download mód, akkor az kisegíthet. -
mizu
aktív tag
Köszönöm! Ez nálam úgy fog kinézni, hogy a Secphone, social hub, szoftver frissítése, MAPServiceSamsung, és lehet más is - csak most nem tudom pontosan - nem lesz sem elérhető, sem aktív. Most megvárom az LPM CF kernelét és feltolom dropboxra a módosított anyagot. Annyi, hogy aki hozzánőtt a KIES-hez, az nem fog örülni (és nem szedi le), mert egyáltalán nem funkcionál - helyette lesz mass storage mód. Meg lesz még pár apró változás...
-
mizu
aktív tag
válasz
Zsolaf #29560 üzenetére
Szerintem te LQ5-ön wipe-oltál még az LPM felrakása előtt... CWM-ből.
Zack ezt írta: "Nekem is LQ5 + CF root van fent, amivel elvileg biztonságban kellene éreznem magam, de nem hogy full wipe-ot, de még egy ROM cserét se merek megcsinálni."
Ő is LQ5-ről ment volna tovább LPM-re.
-
mizu
aktív tag
XWLPM kinyírt 2 telefont állítólag. Nem is csoda, ha XDA-ra root-tal+gyári recovery-vel kerülnek fel. Megint wipe-olgatott pár ember a gyári recovery-ből az ziher.
Türelem tornaterem...
(#29546) lajki7: Írd már le normálisan, hogy mit-hogyan csináltál! A többieknek nagy segítség lenne. Menni fog?
-
mizu
aktív tag
Végeztem pár tesztet néhány modemmel. Nagyjából ugyanazt a jelerősséget kaptam WCDMA és GSM hálózaton egyaránt. Az adatokat ugyanazon a helyen mértem 1-5 dBm eltéréssel. GSM: -65 dBm HSDPA: -105 dBm
XXLQ5, XXLPQ, XXLPS, UHLPG, XXLPG, XXLPX
Lényegi különbség talán a hangminőség közt adódhat. (Esetleg fogyasztás?)
-
mizu
aktív tag
válasz
C.Brigante #28726 üzenetére
Szerintem jobb a tiédnél - feltéve, ha nálad nincs bekapcsolva a folyamatos wifi/csomagkapcsolt adat. Bár azóta sem sikerült reprodukálnom ezt a teljesítményt.
-
mizu
aktív tag
válasz
C.Brigante #28650 üzenetére
Ez miért olyan nagy cucc? Check this out!
-
mizu
aktív tag
I need some help! Aki végzett már apk fájlon decompile és recompile műveletet: a végső fájl nála is kisebb volt a bemenetinél? Gyanús ez nekem.
-
mizu
aktív tag
válasz
Rotate #28547 üzenetére
Meg nem mondom hol láttam, de XDA-n javasolták - de szigorúan root jog megszerzése érdekében! Kicsit olyan érzésem van, mintha bizonygatnom kellene, hogy valóban helyesen jártam-e el, de az iménti eszmefuttatásomat azért írtam le, mert a nokiaprogramos csóka is cselekedhetett eszerint. Közben keresgélek, hátha ráakadok arra az infóra. Bár igazából lényegtelen.
-
mizu
aktív tag
válasz
Rotate #28536 üzenetére
Hát ezaz. Nem is értettem. Abból a szituból csak Odinnal tudtam kimászni (a gyárival nem is szórakoztam). Ezért elképzelhető számomra, hogy a delikvens megtette ezért volt K.O.
(#28538) bajusz66: Egyszerűen egy 5.3-mas CF kernelt raktam a 4.0.4-re. CWM nem volt, csak gyári rec.
-
mizu
aktív tag
válasz
lajki7 #28521 üzenetére
És a tiéd jó maradt vagy kuka? Csak mert ha gyári recovery-vel dolgoztál és jó a gép, akkor annak semmi köze hozzá, viszont ha brickelted a telefont, akkor van.
(#28523) Rotate: Amiben nem vagyok biztos abban inkább kételkedem. Wipe-oltál már gyári rec-ből egyedi ROM-mal? Én még nem.
-
mizu
aktív tag
válasz
bajusz66 #28504 üzenetére
Érdekes sztori. Vajon aki írta mennyire keni a témát? Elmondom mi maradt el, mert sántít ez a történet is. Leszedett egy Odin-ból telepíthető firmware-t a samfirmware.com-ról. Feltételezhetően feltette (hogy pit vót-e' az megint homály). Azt írta, nem jött be neki, ezért vissza akart mászni VK-ra. Feltételezhetjük, hogy rootolt volt, viszont az nem derült ki, hogy milyen Rec-ből akart VK-zni. Elmondom ez miért lényeges.
Azt írta ott volt a narancs KIES ikon a fw mellett, majd eltűnt. Ez a feltöltést követő pár órában zajlott, tehát elsők közt szedte le a ROM-ot. Mivel akkor még épkézláb kernel nem volt - és régebbi CF kerneleket ajánlottak elsősorban - nagy valószínűséggel ő is (ahogy én is) egy 5.3-mas CF kernelt dobott fel a telefonra. Ez penge, csak ezzel a kernellel nem kaptam CWM-et, hanem a gyári recovery volt fent! Csodálkoztam is rajta.Szóval elképzelhető, hogy a páciens a rootolt masinára nyomott egy gyári recovery-s wipe-ot. Az azért megint ciki...
-
mizu
aktív tag
válasz
Rotate #28406 üzenetére
Nálad lehet, de szerintem itt is játszik az "ahány készülék annyi chip, annyi gond". Elég csak abba belegondolni, hogy két egyforma chip-es készülék különböző módon bírja a túl/alulfeszelést. XDA-n nyomatékosították, hogy a régi .pit felejtős.
(#28408) belashx: Nem tudom mi az ördög lehet, tényleg. Nehogy te is csatlakozz az elhalálozottak táborához!
Egyedibb esetek szerintem azok, akik piteztek és nem szálltak el (bár Rotate, lehet ha megint megindulnál a ROM cserével te is így járnál). Egyelőre mindenki várjon, aki pit-tel operált. Én továbbra is amondó vagyok, hogy hanyagoljuk azt a 4-ik fájlt.
-
mizu
aktív tag
válasz
ToMmY_hun #28279 üzenetére
Aki letölti az alkalmazást és elindítja, egyértelműen tudni fogja, hogy milyen chippel rendelkezik. A programot speciel fentebb linkelték ketten is - azokkal többre megy bárki, mint a ratyi képekkel, amiket sorra linkelve, épp az említett programok kerülik el az újdonsült olvasó figyelmét. Persze azt írsz, amit akarsz, abszolút nem kell egyetérts velem, csak ne tépd a szád feleslegesen.
Szerk.: Tehát még egyszer, a program ezen a linken letölthető!
-
mizu
aktív tag
Be ne rakjátok egyesével a képernyőmentéseket. Az eredményből mindenki szűrje le, hogy kockáztat-e vagy sem. Azzal senki se lesz okosabb, ha ezekkel lesz tele a topik.
-
mizu
aktív tag
Úgyis elküldöm. Egyébként ez a cikk alapján a csóka formázta a különböző partíciókat (kérdés, hogy az emmc-t is piszkálta-e - én tervezem már, hogy tolok neki egy gyalut). Szóval úgy tűnik nem wipe-olt, hanem formázott. Igazából egy épkézláb beszámolót sem láttam még, elég nagy a fejetlenség. Szerintem pit-ezett is, de mindegy.
-
mizu
aktív tag
-
mizu
aktív tag
válasz
csabám #28222 üzenetére
De ki az az őrült, aki egy eleve Android-on futó programmal telepít ROM-ot?
Az oké, hogy csak ott kezdi ez az egész metódust és CWM-ben folytat mindent, de részben Android felületre írt keretrendszerrel bíró programról van szó, ráadásul valami azt súgja, hogy az újabb verziókra még nem optimalizálták. Aki így b'ssza el a telóját, az meg is érdemli. Vagy hivatalos ROM-ot WIN-es odinnal, vagy custom ROM-ot CWM-ből. (Megnéztem egy mobil odin videót és már Android rendszeren belül nekiáll kernelt flashelni. Aztaqrva...) Szerintem 4.0.4-ben olyan érdemi változások történtek a rendszeren belül, amit maga a mobil odin nem bírt.) Még most is bizton állítom, hogy aki kukázta a telóját, az a saját hibájának áldozata lett. -
mizu
aktív tag
Mit mond a 4.0.4-es frissítésben elbukó s2 owner? "A pitába bele!"
XDA-n is gyülnek az építöanyagok.
Dobok egy új CF kernelt és belakom a drágaszágot. -
mizu
aktív tag
Kitértem többször az előretelepített hulladék appokra, mint Samsung IM és társai. [Én írtam szarul a kérdést, vagy tényleg ennyire láma vagyok, vagy a segítő bénázik?] Nincs system app alatt olyan cucc, amit az első hsz-ben említettem volna. Minden szociális hub-ot töröltem. Minden ami települ máshonnan eredeztethető. Azt nem értem a csocsesz miért nem érti... Nála nem így van?
Ez nem feltétlen' Piwi-nek ment, félrenyomhattam valamit. -
mizu
aktív tag
válasz
Rotate #27771 üzenetére
Ja, hogy ennyire elől vagy.
Mondom!
Az android.policy.jar-t megnyitod WinRar-ral. Kiszeded belőle a classes.dex fájlt (odexednél nincs, szal' 4.0.3-mas anyagon próbálkozz). A class dex fájlt a dex2jar programmal "bontod ki", így kapsz egy class.dex.jar fájlt. Ezt a fájlt kell megnyitni a Java Decompiler programmal. Itt kompatibilitási gondok adódtak, így beállítottam XP SP2 módra a futtatást. Nem is olyan egyszerű - mi? -
mizu
aktív tag
Aki tud írni az XDA fórumba megtenné, hogy rákérdez erre a 2 pontos dátumra? Azaz, hogy hol a bánatban lehet? Átírom én, csak tudjam merre hány.
-
mizu
aktív tag
Van valakinek tippje, hol bújhatott meg az a 2 pontos hónapjelzés (a feloldóképernyőn) a 4.0.4 ROM-ban? Keresem keresem, de annyi kódsort láttam, hogy szabályosan jojózik a szemem. Nem feltétlenül nyelvi fájl lesz elsősorban. Én framework-res.apk-t és android.policy.jar-t nézegetem.
-
mizu
aktív tag
Szociális "Háb"-ot kapot a 4.0.4 is? Kimondhatatlanul rühellem a Samsung ezen applikációit! Ja és mi van az OTG-s egér/bill témogatással? Ezekről is mondjatok valamit PLS!
-
mizu
aktív tag
Wanam UHLPS ROM-ja XWLPG-ből kiszedett, majd egy az egyben átrakott TW Launcher apk-val. Bitre pontosan egyezik a kettő. Azt hittem rosszul látok bazz. Ez azért lényeges, mert az újabb fw-ekben lévő TW TouchWiz30Launcher.apk megborul, ha kiszedik a Social és testvérei Hub-ot. Ennyi erővel én is rommerkedhetnék. Csak az fura, hogy sokan agyba-főbe dicsérik a munkáját. Tett bele egy CRT animációt, meg egy köralakú akku ikont, ICS feloldóképernyőt (utóbbi egyszavas átírás az android policy.jar-ban //csupán érdekesség). Van egy ICS background, 2 féle galéria - tudnám minek. Kitörölte a Hub appokat meg pár általa feleslegesnek vélt kütyüt, a másik felét bennehagyta - ezt sem értem. Odabiggyesztette, hogy stable, fix meg better battery life és adios - aztán aki akarja elhiszi, aki akarja nem. Gyerekek...
Feltettem a gyári UHLPS cuccot a samfirmware-ről a 2 TW ég és föld. Sokkal gyorsabb a gyári (szomorú, de igaz) plusz ebben benne van az infinite scrolling funkció is.
Értem én, hogy mindenki mindenki után megy és elhiszi, amit a másik mond, de ennyire ne ragadjunk le egy ROM-nál. Még mindig salesale a jobb a kettő közül. Bár ott is van még mit pucolni.
-
mizu
aktív tag
Kicsit mókáztam ma. Rotate által javasolt XXLPW-t túrtam fel kicsit. Kitakarítottam az appokat - 161-ből maradt 124 alkalmazás.
Beletettem egy Phenomenal kernelt előre, módosítottam az ikonokat, a saját ízlésemnek megfelelően módosítottam a standard csengőhangokat is, lett egy legördülő menüs USB mass storage funkcióm (az MTP és párját száműztem). Egyelőre ennyi, bár idővel szeretnék egy 4 gombos restart menüt is. Megosztok pár képet is róla. A home ikont lehet visszaállítom eredetire, vagy kiötlök valami jobbat, mert elég szegélyes lett a szélein. -
mizu
aktív tag
Amit egyáltalán nem vágok, hogy ha a rom zipelt állományában sehol sincs SamsungIM, Kies Air, Swype stbstb - akkor honnan kaparja elő mégis és biggyeszti be az első indulásnál a rendszerbe? Kizárásos alapon marad a telefon egyik rejtett "bugyra". Na de ott hol lehet?
-
mizu
aktív tag
válasz
Goldmen75 #27295 üzenetére
De röhögök most... De ha ennyire az üzemidő a fő szempont, akkor miért nem vesz az ember egy Razr Maxx-ot? Az S2 fő tulajdonsága a pihe súly és a karcsú készülékház. Egy battery case-szel egyébként lehet egy fokkal szebb lett volna a telefonod. Van pár korrekt modell.
Ha pedig jó fogású teló kell, itt van Ő.
-
mizu
aktív tag
Felpöccintettem salesale UHLPS ROM-ját és örömmel tapasztaltam, hogy jobb a deep sleep-je, mint LPG kollégájáé. Hátránya, hogy az Istenért nem tudtam kiszedni a zip-elt romból a sok szemetet - a Hub cuccokra gondolok. Mindegy, fellőttem így, aztán TB-vel jegelgettem őket manuálisan. Kicsit kókány dolognak tartom ezt. Remélem jön valami Samsung appoktól mentes stock ROM is. WanamLite UHLPS "stock" ROM-ja aligha stock az ICS feloldóképernyővel, meg a kör alakú akku ikonnal.
-
mizu
aktív tag
válasz
Rotate #27278 üzenetére
+1
Tényleg nem szép! A legemberibb megoldás a kétezres gyári akkumulátor beszerzése. A hozzá adott hátlappal még bőven a tűréshatáron belül marad a telefon kinézete. De ez... Engem a régi bányászlámpákra emlékeztet, amikor táskányi akkut csaptak a viszonylag kisméretű Lámpatesthez. -
mizu
aktív tag
Addig beszéltetek a battery modról, hogy rászántam magam.
A Salman ROM nem nyerte el a tetszésemet, mert valóban bugos és nem ad annyi pluszt, ami miatt feláldoznám a stabilitást. Sőt talán utóbbi a legfontosabb mindenek előtt. A Salman százalékos, zöld akku ikonja viszont tetszett. Ugyanakkor az ikonok is egész pofásak - letisztultabb hatást keltenek. A launchert nem akartam piszkálni, ennyi dizájnbeli változás bőven elegendő. Szóval ellentétben a cserélgetőkkel, lassan 2 hete vagyok salesale 1.0-ás XWLPG NeatRomLite-ján (amit jómagam is elég keményen megcsonkítottam) az alulfeszelt Phenomenal 5.5 kernel társaságában és azt kell hogy mondjam: naggyon baba a rendszer. Stabilitási gondok nincsenek (mint pl. nem ébred fel a teló vagy fagy/kilépeget dolgokból) sosem voltam "nem elérhető". kop-kop
Akinél a jó üzemidő a legfontosabb szempont és bírja a gyári TW felületét azoknak bátran ajánlom az iménti kombináció (ROM+kernel) kipróbálását. -
mizu
aktív tag
"Magad uram, ha szolgád nincsen..."
Végül sikerült megoldani a "problémát" az 1.0 verziójú LPG-vel. Fogtam a zip-es custom romot és kibontottam, kiszedegettem ami nem kellett, majd utána ugyanazon a néven összecsomagoltam. Most nem volt baj az első starttal. Az 1.0 NeatRomLite mellé beiktattam a Phenomenal5.5Extreme kernelt - ahogy legutóbb. Most pedig csak reménykedem, hogy megint eljutok a 3 napos üzemidőig.
(#26548) Linkin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1363738
-
mizu
aktív tag
Próbálok kicsit elrugaszkodni a lehetőségeimtől és nekiállnék mókolgatni. XDA-n körbenéztem, hogy hogy is lehetne nekikezdeni, de konkrét topik, pl. "i9100 ROM modding" nem volt. Nem leírásra van szükségem, csak ajánljatok olyan Win alkalmazást, amivel meglévő custom ROM-ot szerkeszthetek - kimondottan Samsung, esetleg i9100 modellekre.
Azt csináltam korábban, hogy a system/app/ mappában lévő fájlokat kezdtem ritkítani (az első HSZ-ben található) Biztonságosan eltávolítható programok listája alapján. Ez szerintem elég zöldfülű megoldás, mert találtam olyan fájl elnevezést, amit az app-ból töröltem, de a dalvik cache-ben például benne volt. Legutóbb azt csináltam, hogy ugyanezen fájlokat már a cus.ROM zip állományából távolítottam el - ezzel is megkerülve a későbbi telepítések utáni fáradozást. Viszont utóbbi tevékenységem kihatott az első indulás sikerére; a "TW indító működése leállt". Ebből következtettem arra, hogy tuti van ésszerűbb eltávolítása egyes programoknak a már meglévő ROM-okból.
-
mizu
aktív tag
Módosíttattam kicsit az első hozzászólást a PDA adatokat illetően - annak, akinek nem lett volna eddig egyértelmű.
Egyébként már tényleg botrány, ami itt megy. Valaki beinvitálhatna egy moderátort. Ma írtam eleget a modkerbe már. -
mizu
aktív tag
válasz
Something_ #24940 üzenetére
Sensationnél hol volt ilyen?
Emlékszem, talán 4 és fél óra kijelzőhasználat után fél nap alatt megadta magát. Örülök, hogy végül ezt választottam.
(#24942) Szelley NeatRomLite XWLPG
-
mizu
aktív tag
válasz
znagy69 #24934 üzenetére
Ahogy páran írták, én is átmentem read only-ba és inkább olvasom a dolgokat. Ezalatt nem aludtam, próbálgatom a romokat és mondom mire jutottam.
Gyári 1650-es akku: 3 nap 13 óra készenlét, ebből 4 óra 18 perc kijelző, ~10 perc telefonálás, relatíve sok wifi böngészéssel (de mindig kilőttem, ha nem kell), kis fotózás, fotónézegetés.
Csak GSM mód, adatkapcsolat és auto frissítés kilőve.
Szerintetek milyen? -
mizu
aktív tag
válasz
Goldmen75 #24900 üzenetére
Valóban nincs ott, hogy PDA-t kell nézni, de ha meglesed a képet, ami szintén ott van, már egyértelmű.
-
-
mizu
aktív tag
válasz
Goldmen75 #24286 üzenetére
Eddig nem tűnt fel, hogy koszos lenne a fehér színű telefonom. Rizso kollégám beszámolója alapján a fekete készülék fényes felülete (értsd az akkufedél körüli rész) egész ügyesen gyűjti a mikrokarcokat, amik idővel meg is látszanak. Ha szilikontokot használsz majd, akkor talán elkerül ez a jelenség. Szerintem gyönyörű a fehér színű S2.
Szerk.: Rendesen tud meleget csinálni a vas, főleg ha meghajtom. GG van ezen is - sokan fólia nélkül használják. Én tettem azért rá egyet. Tok/szilikontok szerintem nem árt.
-
mizu
aktív tag
válasz
Something_ #24107 üzenetére
Akárhogy próbálom, egyszer sem fagytam ki hívás után. Ua. van fent nekem is.
-
mizu
aktív tag
Sokan emlegetitek a 4.0.4-es verziójú készülékszoftvert. Ennyire tuti, hogy megkapjuk mi is?
A másik: ha megkapjuk gondolom marad a TW és nem kedveskedik a Samsung stock ICS külsővel. Ha viszont marad a TW, vajon az 5-ös (SIII) verziót kapjuk meg, vagy lesz valami se ilyen se olyan - mondjuk TW 4.5? Ilyeneken gondolkodom az elhangzottak után hajnali 2-kor. -
mizu
aktív tag
válasz
Something_ #23751 üzenetére
Igen-igen Sensation topik. Anno ott is osztottam az észt, most itt tevékenykedem, bár inkább olvasója vagyok az S2-es információknak. Várok egy értelmes letisztult stock ICS kinézetű custom romot, ami reményeim szerint a F1 Galaxy Nexus-ban ölt majd testet.
-
mizu
aktív tag
válasz
Something_ #23745 üzenetére
Háhá! Egy régi ismerős. Üdv az S2 klubban.
Nekem a TW kimondottam bejön, a Sense kicsit túlcifrázottnak tűnt. Én 1 dodós OTG kábelt vettem, hibátlanul teszi a dolgát. Használtam custom romot is, de visszaálltam gyárira.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest