Hirdetés
- HiMedia lejátszók
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Lézervágás, gravírozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
Aktív témák
-
Golfi19
csendes tag
Sziasztok!
Megint szeretnek hozzatok fordulni a kerdesemmel, remelem tudtok segiteni.
Az S2-m wifije mostanaban erdekesen mukodik. Bongeszek es par oldal megnyitasa utan elmegy a net,kiirja,hogy a weboldal nem megjelenitheto. Ilyenkor wifi kikapcs wifi bekapcs es ujra van net... De ez allandoan igy megy es eleg zavaro. Mitol lehet ez, ez valami wifi hiba vagy szoftveres esetleg virus okozhatja? Mit gondoltok?Szomoru vagyok,mert nagyon szeretem a telom es eddig hibatlanul mukodott, erre most beegett a kijelzo, most meg a wifi...
Nagyon varom a valaszokat, elore is koszi szepen!
-
Golfi19
csendes tag
válasz
Rotate #20536 üzenetére
Ajjjjjj.... Es ilyenkor kicserelik a kijelzot? Nem tudom egyebkent van-e meg hozza alkatreszuk, ugye mar itt az s3 es az S2 lassan kifuto keszulek lesz. ilyenkor mi lehet a helyzet?
Meg ez a beeges tovabb romolhat? mert igy csak kicsit zavaro, ha szervizelik felek esetleg nem tokeletesen szerelik ossze,hisz most tokeletes, nem recseg, nagyon egyben van a keszulekhaz.
Koszi a valaszt egyebkent.
-
Golfi19
csendes tag
Sziasztok!
A velemenyeket szeretnem kerni S2 kijelzo temaban. Eszrevettem, hogy a kijelzo aljan, halvanyan allandoan ott van az opera allapotsavja. Tehat mondjuk feher hatternel oldalra forditom a telot, a kijelzo fekvo modban van, az allapotsav is, de oldalt halvanyan latszik az allapotsav, mintha matricakent odaragasztottam volna. Es ez allandoan latszik vilagos hatternel, nem csak a bongeszoben.Mit gondoltok?
A valaszolert elore is koszi!
-
Golfi19
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kerdesem lenne,hogy ugye az s2-vel wifin lehet nyomtatohoz kapcsolodni es igy nyomtatni. De a telo mindig azt irja ki,hogy csak samsung nyomtatoval mukodik. Ezek szerint pl egy wifis HP-vel nem fogok tudni a telorol nyomtatni? -
Golfi19
csendes tag
Sziasztok!
Latom megjott a hivatalos ics az S2-kre, szuper!:-)
Gondolom sokan neki altatok mar.otthon kiesen keresztul felrakni, viszont en meg sose frissitettem telot, mennyire bonyolult ez? Szerintetek erdemes elvinnem samsung markaboltba es ott frissitetni? T-mobile-os telora is felrakjak? Vagy nyugodtan alljak neki es frissitsem a kiesen keresztul?Ha valaki felrakta mar esetleg az mennyire javasolja,hogy csereljem le a gingert ics-re?
Elore is nagyon koszi!
-
Golfi19
csendes tag
Sziasztok!
Az S2-m fo kamera lencseje eleg maszatos es a keszitett kepeket nezve ugy tunik egy picivel kevesbe eles kepeket keszit. Mi az amivel meg tudom pucolni annelkul, hogy megkarcoljam vagy barmi kart okozzak benne?Elore is koszi a valaszokert!
-
Golfi19
csendes tag
Most mar ertem, koszi!
Egyebkent van meg mas gombkombinacio amirol erdemes tudni?
-
Golfi19
csendes tag
Sziasztok, egyszer mar kerdeztem itt es nagyon jo valaszokat kaptam, koszi ertuk!
Most megint egy kerdessel fordulnek hozzatok, asszem valamelyik mobilarenas tesztben,videoban hallottam,hogy ICS-en alap funkció lesz a screenshot. Ebbol arra gondoltam hogy gingeren nem tudok csak ugy kepernyorol fotot csinalni. Es azt is olvastam,hogy a home+bekapcs gomb megnyomasaval valamilyen menube kene erkeznem, de ehelyett az en S2-m screenshot-ot csinalt. Akkor megis alapfunkcio ez a gingeren is? Elore is koszi a valaszokert!
-
Golfi19
csendes tag
Sziasztok! S2-m van nem olyan régóta és van egy eléggé Off jellegű kérdésem, problémám.
Mobillal neteztem es a zimbio.com -on és Véletlenül rákattintottam egy ilyen te vagy a mai nap ipad nyertese hirdetésre,szerintetek vírusos oldalt nyitottam meg? Ha igen, akkor fel tudott menni a vírus vagy akármi a telómra? van rajta antivírus. Lefutattam persze az víruskeresést, nem talált semmit, de mondjuk sok helyen hallom, hogy a mobilvírusírtók általában nem találnak semmit.Én abban reménykedtem, hogy egy ilyen nagy oldalon, mint a zimbio.com talán odafigyelnek, hogy ne lehessen vírust kapni??
Mit gondoltok?
Várom a válaszokat, előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ryzen 7 CPU-k
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest