Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
bostone
addikt
Letöltöttem a nordic féle LPT-t, a hozzá ajánlott LQ5 kernellel. Van egy u1_02_20110310_emmc_EXT4-es pit fájlom. A rapart-ból kiveszem a pipát. LPW-re ez így, ebben a formában mehet vagy egy három fájlosra kell rápakolni? Nem takarítanám le sem a rendszert, sem a memóriát. Egy csomó dolog van rajta, amit nincs kedvem rámolni. Ha valami hülyeséget írtam, javítsatok ki!
-
bostone
addikt
Az lpt menyire bizonságos? Nem téglásítja a készüléket?
-
bostone
addikt
válasz
Rotate #32679 üzenetére
Nem frissítettem, nem telepítettem semmit. Telefonáltam, neteztem, játszottam, videoztam. Gyanúsan korai időt mutatott. Így is maradt, tehát a nap 24 órájában egyszer pontos. Az időjárás widget nem frissült. Lehúztam a képernyőről, majd visszaraktam. Csak a telefonra pakolt háttér látszik, illetve a láthatatlan widget sarkában ott biggyeszt az accuweather felirat...
-
bostone
addikt
Nova launcheren tegnap óta nem működik a gyári óra és időjárás widget. Ez természetes vagy szedjek vicodine-t?
-
bostone
addikt
A készülék hőháztartásáról tudna valaki valamit az új rommal?
-
bostone
addikt
jkay deluxe megoldását használja valaki megelégedettséggel? Érdemes befizetni rá?
-
bostone
addikt
válasz
knyitogato #27249 üzenetére
Ha működik a recovery, kitakaríthatnál mindent és telepíthetnél egy romot.
-
bostone
addikt
Talán a hiba az én készülékemben van, de nem találok olyan ICS romot, hogy ne melegedne szegényke. Az LPF-el még operás böngészéssel is érezhető a hőmérséklet különbség. Nincs is rajta semmi, csak root...
-
bostone
addikt
Nincs valahol egy blog vagy valami, ahol eccerűen össze vannak gyűjtve a CF root kernelek???
Mióta keresem és nem találom az LPF-hez valót... -
bostone
addikt
Melyik Miui a legstabilabb az S2-te?
-
bostone
addikt
Létezik olyan ICS rom, ami játékok alatt nem főzi meg a procit? Aki tud ilyenről ne tartsa magában a titkot!
-
bostone
addikt
Én nem szeretnék főzött romot csak scrollozható redőny mögötti ikonsort és százalékos akksi jelzést. Erre tud valaki egy linket dobni?
-
bostone
addikt
Van lehetőség scrollozható notification bar telepítésére esetleg cwm-ből?
-
bostone
addikt
Valaki elárulná, hogy a tapasztalatok alapján melyik a legjobb gyári rom vagy inkább főzöttet érdemes használni ICS-re?
-
bostone
addikt
Valaki használja a chrome böngésző mobil változatát?
Az a valaki el tudná mondani, hogyan lehet letiltani a mobilformátumra átdolgozott oldalak blokkolását? Nekem túl zavaró és nincs kedvem klikkelgetni a normál változatra, főleg azoknál az oldalaknál, amire napjában többször is felnézek.
Az oldaltördeléseknél is érzékelek hiányosságokat, de lehet, ez is beállítási probléma.Nem tartozik szorosan ide, de megkérdezem.
A Modern Combat 3 még ICS előtt remekül futott, most egyszerűen nem hajlandó elindulni. Elkezdi a betöltést, malmozik egy darabig, majd újra kezdi a folyamatot.
Ez másnál is előfordul? -
bostone
addikt
válasz
horseface77 #8250 üzenetére
Besz.rás...
Túl egyszerű volt, hogy felismerjem a lehetőséget.
Kösz! -
bostone
addikt
Nem tudom hová tehetném fel a kérdésem, ezért ide címzem.
Az apex vagy a nova launcherben, hogyan tudok mappákat létrehozni a képernyőre. Elvileg alapból tudja, nem? -
bostone
addikt
Frissítek éppen ICS-re odinnal, van valami, ami másképp van, mint a régebbi romoknál?
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest