Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
TODI1111 #8081 üzenetére
De nem kell csodálkozni. Ennyi az ára, nézzetek már szét. Most már nincs kuponhalmozás, Az nem most volt, hanem előrendelői státuszban. Nem csodálkozni kell, hanem gondolkodni.
Senkinek semmi köze hozzá, hogy mennyiért vettem. Senkinek nem vagyok kíváncsi a véleményére ez ügyben. Nem kell állandóan a másik apját játszani, otthon söprögessetek.
Nekem megérte. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Topikgazda
Téma tudnivalók
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest