- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
válasz erikserif #1216 üzenetére
Nem tudom. Egyszerűen nehezen hiszem el, hogy nagy darabszámban lehet ekkorát hibázni. Ilyen problémát nagyon hamar kiszúrt volna a beszállítói Qs, szóval, szinte lehetetlen. Ez nem olyan, mint a Note akkugate, ott szimpla tervezési gond volt, itt meg minőségprobléma.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
Egyébként a Ringke Fusion egy rohadt jó tok. Tegnap a zsebbecsúsztatáskor leesett a telefon, kb. derékmagasságból. Térkőre... konkrétan a toknak sem lett baja, a sarkán egy kicsit látható az esés.
Szerintem veszek még egyet"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
Lehet, hogy szerencsém van, most néztem egy dokumentumon - kopp, kopp, kopp - nálam nincs hiba. Se sárga elszíneződés, se fókuszhiba. [23]
Mindhárom látószöget ellenőriztem, a széleslátó lágyságán kívül tökéletes a kép.[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Corsa02 #1196 üzenetére
Tutira nem, ilyen hibát kiszúrnak az optika gyártása alatt.
De ha nem, ennél nagyobb hibák is korrigálhatók, lásd nagy objektívgyártók. Annak idején a 15-85 USM obim olyat produkált, hogy majd' kiesett a szemem, de ezt csak akkor láttad, ha a korrekciós értékeket nem kapta meg a feldolgozó progi. Egyébként faszán rejtve maradt."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
válasz fehér_ember #815 üzenetére
A 3 év garanciát biztosan bukod, egyébként más talán nem lehet.
Talán az első évben is viheted vissza ahol vetted, ha gondod van. A Samu eléggé védi a régiós piacokat.[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
válasz -Faceless- #767 üzenetére
Nekem az értesítések -> alkalmazások értesítései részben a Messenger inaktív volt, nézd meg ott.
Gyári email appal soha nem volt bajom, próbáld meg azt, több címmel (nálam Gmail és outlook) is jól megy."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
válasz soultrapp #745 üzenetére
Az s23 azért nagyobb mint az s10e, szóval ha zavar a méret, a helyedben nagyon nem venném a + vagy az ultra modellt.
Én nem szeretem a nagy telókat, szóba sem jöhetett a sima modellnél nagyobb.
Nálam lényegében két versenyző volt, i14p, vagy s23. A 23 nyert az ára miatt, nekem annyival nem ér többet az alma. A feleségemnek viszont megvettem, neki is s10e volt. Ő imádja a 14-et szerintem már nem fog visszaváltani.[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
válasz soultrapp #736 üzenetére
S10e után sima s23. Jobb a kamera, meg úgy minden, de nem lett katartikus élményem.
Akksiban viszont jóval jobb lesz a +, nekem 18 óra körül már töltőre kellett tenni a 10e-t, az s23 22-kor kb 40%-körül van, hasonló használat mellett."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
válasz brainticket #727 üzenetére
Yt-on nézegettem, nem tűnt vérgagyinak.
Ha gyenge lesz, marad munkástoknak, kell egy olyan is."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
Rendeltem újabb tokokat:
Ringke Onix zöld
Ringke Fusion SmokeSoha nem volt még Ringke tokom, meglátjuk.
Időközben a biztonság kedvéért rendeltem egy újabb Spigen ezfit üveg szettet."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
A Spigen Ezfit rohadt jó üveg, akinek nem tetszik a fólia, bátran vegye, ujjlenyomat is megy vele.
A szösz csak telepítési hiba, a feleségem telóján mintha nem is lenne semmi."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
A gyári email hangját merre lehet átállítani? Nem tetszik az eredetileg beállított, jó lenne módosítani.
-
Sza_Sa
senior tag
Nálatok nem csinál olyat, hogy kábeles töltésnél egy idő után bekapcsol a teljes kijelző, halványan világítva?
Szerintem valamelyik energiatakarékos mód kavarhat be..."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
-
Sza_Sa
senior tag
válasz autotaxmo #646 üzenetére
Légy oly' kedves, engedd el azt a témát. Én sem járok a luxusóra topikba sírni, hogy rohadtul drága a kinézett Nomos. Pedig nagyon tetszik, de annyit nem ér.
Egyszer sem égettem ezzel magam, nemhogy ennyiszer...
Eskü, szólok most már a modiknak, nem érdekel, ha megharagszol.[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
Nyilván, nem a apple termékért szerettelek volna rábeszélni, csak az s23 nem lesz annyira nagy újdonság, minden majdnem ugyanolyan lesz mint az s10-nél.
Sokan azért cserélnek telefont mert kell a változatosság, ezt a Samsungnál nem kapjuk meg, a hw lassan változik, az ui meg szinte tökéletesre lett csiszolva az évek alatt."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
Én pont s10e-ről váltottam, a feleségem i14-et kapott, én s23 256-ot, van tapasztalatom már bőven.
Mindkét telefon jobb az s10e-től, de ez nem meglepő, a 4 év az 4 év. Gyorsabb, nem gondolkodik, egyébként szuper.
Viszont nekem nem akkora áttörés, a rendszer folyamatossága (állandósága) miatt nem érzem azt, hogy egy "annyira" új telefont vettem.
Az i14-nél a rendszer mássága miatt megvan a wow faktor."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
Nem bántásként írtam, egyszerűen az agyon ajnározott ios is meg-megakad néha, látom. Egyébként nekem a cégesem is iphone, az is csinál cudar dolgokat, 2 db Apple tv 4k-m van, az is megakad, ha úgy tartja kedve.
Szerk: tény, hogy az androidtól jobb ezen a téren, de mára már csak történelem a tökéletesen fluid ios.
[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
Na, akkor most már biztosan írhatom, nekem is érkezik az s23 256, hétfőn talán átveszem.
Tokból Spigen Liquid Air Matt, üvegből Spigen Glas.tr ezfit lett megrendelve, ezzel kezdetben kellően lesz védve a telefon."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
Nekem az autóban van beállítás (szinte mindegyik márkában van) a maximális töltésre. A gyártó nem ajánlja a tartós 80% felé töltést, okkal. Persze nem tilos, hosszabb út előtt én is 100%-rá töltöm.
Pedig egy bev-ben azért elég komoly akkumenedzsment van, mármint a jobbakban."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
válasz ggbuffon1897 #23 üzenetére
A feleségem s10e-je áprilisban lesz 4. éves, 2 hete cseréltem egy i14-re. Nagyjából 4 évig meglesz neki.
Az én s10e-m 3 és 1/2, ma rendeltem meg az s23-mat, 3-4 évet nálam is menni fog.
A feleségem húga s10+-a is 4 éves, idén még megtartja.
Főnököm nővére i8-cal tolja, számold ki mennyi idős.
Csak amit hirtelen összeszedtem. Ne a fórum adja neked a statisztikai adatot, itt sok a geek.[ Szerkesztve ]