- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gaming notebook topik
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Apple notebookok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
-
PedroPascal
őstag
Pár hónapja nekem is ezt csinálja, S22-vel is ez volt. Szerintem az app a ludas.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
autotaxmo
őstag
Persze hogy erdeklodom , kerdezek az S23-al kapcsolatban, mert ahogy irtam millioszor, hogy ha tenyleg annyival jobb lenne az uzemideje a mostaninak az S22-hoz kepest akkor 50-100 ezres rafizetessel el tudnam hozni, de jelenleg ez még nem aktualis mivel 150-200 ezer a rafizetes ha nem husegidokkel veszed igy most kivaras van es erdekel hogy miert van az hogy egyesek azt mondjak, hogy uzemidoben sem erzik nagyon a kulonbseget, masok meg odakat zengenek rola. Nem ertem hogy mit nem lehet ezen megerteni. Aztan csodalkozik a moderator, ha a sajatos stilusomban visszaszolok amikor kostolgatnak a forumon.
-
klaya86
senior tag
Nem tudom mi volt a bajod az s21 fe-vel. Legalább 90%van elégedettek vele a fórumon. Lagg, döcögés sehol. Forró maximum nyáron volt nálam, az is fél óra COD után. Nyilván gyorsabb egy s23 valószínűleg ( 0,1 mp - el hamarabb nyit egy Facebookot) külföldi fórumon sem találkoztam még, max elvétve olyannal, aki laggról számolt volna be. Az én szemem is érzékeny erre, ha lassú lenne, dadogna, biztosan ment volna a levesbe.