-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielVon
csendes tag
válasz
zolikaDB #17210 üzenetére
Igen, igazad lehet. Nekem a legjobb kameraju telefonom a Honor 7 volt. De mar nem tudnek valtani xiaomi, honor stbre. Nem akarom megszokni ukra a sajatossagaikat, meg hogy fogalmam sincs mi hol van. Az applehez se tudtam hozza szokni. Parhuzamosan hasznaltam egy 11et, es hulyet kaptam tole.
Sokat hasznalom a psd es a lightroomot. Abban azert sokmindent ki lehet hozni, de pl a 20 fe eseteben a kepminosegen fotozas eseteben nem lehet allitani, igy pl gyengebb fenyviszonoyok mellett egeszen siralmas a kiindulasi. Homaly az egesz. Osszel new yorkban hasznaltam parhuzamosan egy a53al talan, vsgy valami ilyesmi. A ketto kozt olyan a kep mint egy eldobhato kamera es egy profi fenykepezogep kozt. Igaz maga a telefon egy lassu xar volt, de a kameraja nagyon szep volt. Nem tudom miert nem ötvözik ezeket a középkategóriában....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged