-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielVon
csendes tag
válasz
zolikaDB #17210 üzenetére
Igen, igazad lehet. Nekem a legjobb kameraju telefonom a Honor 7 volt. De mar nem tudnek valtani xiaomi, honor stbre. Nem akarom megszokni ukra a sajatossagaikat, meg hogy fogalmam sincs mi hol van. Az applehez se tudtam hozza szokni. Parhuzamosan hasznaltam egy 11et, es hulyet kaptam tole.
Sokat hasznalom a psd es a lightroomot. Abban azert sokmindent ki lehet hozni, de pl a 20 fe eseteben a kepminosegen fotozas eseteben nem lehet allitani, igy pl gyengebb fenyviszonoyok mellett egeszen siralmas a kiindulasi. Homaly az egesz. Osszel new yorkban hasznaltam parhuzamosan egy a53al talan, vsgy valami ilyesmi. A ketto kozt olyan a kep mint egy eldobhato kamera es egy profi fenykepezogep kozt. Igaz maga a telefon egy lassu xar volt, de a kameraja nagyon szep volt. Nem tudom miert nem ötvözik ezeket a középkategóriában.... -
DanielVon
csendes tag
válasz
samu74 #17192 üzenetére
Köszönöm.
Kicsit lesújtó, hogy kamerában csak kicsit jobb. Olyan erzesem van, hogy rosszul pozicionalak ezeket a telefonokat. A plus igazabol nagyobb mimt a sima s szeria, de ugy tunik nem tud tobbet. Az ultra sokkal többet tud, de mi van akkor ha az atlag felhasznalonak nem kell egy tepsi, meg toll, meg azon funkciok tomkelege, amit az nyújtani tud, szimplan csak egy jó tudású készülék...ugy tűnik a Samsungnal nem nagyon tudnak erre mit kínálni. De lehet, hogy csak en latom igy. -
DanielVon
csendes tag
Sziasztok. En s20 Fe-rol valtanek es az s23 plust neztem ki.
Szerintetek megeri?
A 20 Fet nagyon szeretem, es meretben is jo, összességében szerintem a szeriaja legjobban eltalalt telefonja volt, de felsobb szeriakban ezt mar nem latom. Azert nagyon hianyzik az allithato kamera felbontas. Nemreg külföldön kaptam egy a53at, ami bar gyenge, nagyon szepen kijott a kamera beli kulonbseg, foleg az esti kepeknel.
Szerintetek a ertek aranyban mi erne meg a legjobban? Vegul is a sima s szeria vagy az ultra is szoba johet, de elobbinel tartok a gyenge üzemidőtől itobbi eseteben pedig a merettol. Sokat sportolok, sokszor csak a telefont viszem magammal. Nem lenne kenyelmes mimdig egy fel teglaval a zsebemben maszkalni 😀
Akinek van tapasztalata, es valtott korabbi samsung modellekrol 23as szeriara kerem ne fogja vissza magat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest