Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbalu1
senior tag
Nekem az Ikeás töltőfej bevált, jó az ára is.A 45W osztódik, ha a 2 portját egyszerre használják.
-
Atish19
őstag
válasz
nyesteb #1911 üzenetére
Gyári kábel 25W-ig jó és ez a telefon maximuma is szóval jó lesz hozzá. Ha csak ehhez a telefonhoz kell és mást nem akarsz tölteni akkor itt egy jóáras gyári 25w töltő is amihez adnak kábelt is. [link] Ha nem gond a szín még kicsit ezen is tudsz spórolni ha fehéret választasz
-
nyesteb
tag
válasz
Atish19 #1907 üzenetére
Kipróbáltam. Ha a másik töltő kábelét rákötöttem, egyből elkezdett villogni az usb rákapcsolva, leválasztva. Nem szakadt meg, folyamatosan ezt csinálta. Újraindítás után megszűnt. Másik kábellel ment rendben, csak az nem gyorstöltős, így nem játszik.
Adtak gyárilag kábelt a telefonhoz, csak töltőfejet nem. C-s kábel, az jó lesz hozzá? Veszek egy C-s töltőfejet az ajánlottak közül, ahhoz hozzá lehet kötni, vagy vegyek kábelt is, melyik a legjobb megoldás?
-
gerner1
nagyúr
válasz
nyesteb #1909 üzenetére
Akkor, attól függően, mennyire tervezel esetleg előrébb ... :
- Gyári, 25W & 45W -os töltők : LINK .. - ahol, azt írják "bulk" : ahhoz nincsen kábel .
- Több topikban is pozitívan emlegetik, ezt az ikea -s töltőt : LINK .. - Ehhez sincs 3A, vagy 5A -re hitelesített kábel, szóval azt még külön meg kell venni .
- Baseus GaN5 Pro -
Atish19
őstag
válasz
nyesteb #1905 üzenetére
[Ez] szokott lenni a sláger hozzá. Ha nem vagy árérzékeny vagy kell a több kraft akkor [ez] is egy jó portéka. Én ezutóbbit használom. Ha olcsóbban szeretnéd megúszni vagy ragaszkodsz a gyárihoz akkor pedig itt van [ez]. Ajánlott még mellé 100W-os Baseus Cafule kábel is amivel biztosan megy a gyorstöltés. Azért mielött veszel valamit próbáld ki egy másik töltővel is. Nekem gyanúsabb, hogy a telefonnal lesz valami bibi.
-
nyesteb
tag
válasz
Chris0321 #1902 üzenetére
Szia!
Erre gondoltam én is. De a beépített akku figyelő semmi érdekeset nem mond. Teszek fel valami progit, ami kicsit részletesebb, hátha az segít.
Csak az a fura, hogy ebben az esetben tapasztalom csak ezt a merülést. Ha nincs rádugva usb cucc, akkor nem merül vészesen. -
nyesteb
tag
Sziasztok!
Még csak 2 hónapja van meg az A55-öm, előtte sosem volt Samsungom, így lehet, hogy ez ilyen, de azért megkérdezem.
Jelenleg még a korábbi Xiaomi töltővel töltöm a telót, 33W-os, megy is a gyorstöltés. Ellenben, ha este teszem fel és rajta marad reggelit, a töltő hosszabbítóját kikapcsolva reggelre szépen merül a telefon. Sőt, most éjjel újraindítási loop-ba került, elindult, lefagyott és újraindult. Egyszer sikerült elkapnom még lefagyás előtt és kikapcsoltam a telót, visszakapcsolva megszűnt a probléma.Mi lehet ez? Miért merül, ha bent marad a töltő? Mi volt ez az újraindítási mizéria? Ki lehet deríteni ezt valahogy?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Konzervatív és drága lett az A55, közel egy sokkal jobb Galaxy árához.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest