Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
madagaszkar #1775 üzenetére
Köszönöm.
-
Atish19
őstag
válasz
madagaszkar #1546 üzenetére
Ugyan nem A55-nél, de régebben voltak hasonló AA panaszok Smart Switches költözés esetén. Egyes esetekben a smart switch törlése megoldotta a problémát. Egy próbát megér. Max visszatelepíted.
-
junkhead
aktív tag
válasz
madagaszkar #1546 üzenetére
52-vel nekem is minden autóban ment, 54-el soha semmilyenben, valamelyik androidos oldalon olvastam bugos xar, most SE21 Fe megy mindenhol.
Próbáltam korábbi android autó verziókkal, azokkal sem ment, bosszantó volt. -
madagaszkar
tag
válasz
madagaszkar #1530 üzenetére
Kipróbáltam ma a feleségem Galaxy A52S telójával az android autót vezetékesen és hibátlanul működik. Mindenféle kábellel - gyári, nem gyári - működött hibátlanul, pár másodperc alatt csatlakozott és használható volt az AA. Az A55-ös telómmal meg semmi.
Gondolom valami szoftveres probléma lehet. Remélem orvosolják, mert ez így nagy csalódás. Főleg, hogy elég sokat használom. -
Quqesz
nagyúr
válasz
madagaszkar #1538 üzenetére
Na megnéztem és nálam is azt csinálta, mint nálad. Viszont benéztem a google play áruházba és az android auto app alatt 2 hiba volt felsorolva
-nem elérhető az országban, ami sztem téves
-gyerekek nem használhatják....
Mivel van family app a gyerek telóján, ezért sztem ez lesz a bökkenő.
Nézd meg te is a play áruházban, hogy dob-e fel hibát.
A saját pixel 7pro telefonom pl a xiaomi kábellel nem tudott normálisan felcsatlakozni az autóra, de egy másik kábellel hibátlan volt.Ha már írtátok a Toyota esetét....Honda Civic 2018 és a fejegységen android 4.4.2 fut és nem lehet frissíteni...... katasztrófa!
-
Morph33
tag
válasz
madagaszkar #1534 üzenetére
A saját autómban egy Atoto P8 hordozható AA/ACP kütyü van, mind vezetékkel (nem gyári), mind vezeték nélkül hibátlanul kapcsolódik.
A céges 2024-es Toyota Corolla kombi vezeték nélkül csak az ACP-t támogatja, AA csak kábellel megy, de azzal hibátlanul. Ez amúgy szánalmas, hogy a Toyota 2024-ben ki mer adni olyan autót, ami nem tudja a vezeték nélküli AA-t.
A szintén céges, 2 hónapos Skoda Octavia kombival pedig mind vezeték nélkül, mind vezetékkel hibátlanul megy az AA az A55-tel.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
madagaszkar #1536 üzenetére
A Knox elég zárt védelem, lehet az okozza. Honda autóban le tudom neked tesztelni, de szerintem itt sem lesz hiba.
-
hunluigi
senior tag
válasz
madagaszkar #1534 üzenetére
Ugyan nem feltétlen releváns, de opel gyári fejjel megy kábellel és anélkül is (USB adapter). Nálam nem rontott el semmit a frissítés.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
madagaszkar #1532 üzenetére
Másikkal esetleg próbáltad? Bár a samsung általában szereti a saját kábeleit.....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
madagaszkar #1530 üzenetére
Melyik kábellel kötötted össze a telefont az autóval? Sajnos nem mindegy, háklisak a telefonok/fejegységek ilyen téren.
A másik a szabványok, amik lehet nem egyeznek (pl tv esetében sokszor a Miracast/Chromecast megléte okoz gondot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Konzervatív és drága lett az A55, közel egy sokkal jobb Galaxy árához.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest