Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Nekem annyira nem jött át az akkuidő. 1.5 nap max, pedig pár hete használom, és nem vagyok nagy telefon nyomkodó. Az 5 éves A50 is tudott 1 napot, újonnan meg 2-3 naponta töltöttem.
Tudtok megbízható appot, amin egyszerűen látszik az üzemidő/SOT? Mert ez a napokra, órákra, alkalmazásokra lebontott gyári megoldás, átláthatatlan.
-
Redneck
nagyúr
válasz
gerner1 #1800 üzenetére
Ezeken már túl vagyok, de köszönöm!
stanley00:
Minden a legfrissebb, minden értesítés be van kapcsolva, a Gmail-hez tartozó dolgokat külön átnéztem. -
Redneck
nagyúr
válasz
Potyka03 #1796 üzenetére
A reddites kommenteket olvasva, nem hiszem. Világos módban felcsavarva az élénkséget, megjön a fényerő, de sötét módban sajnos lejjebb veszi.
4K HDR videót nézve szép a képe, nem panaszkodom.
Már belaktam, meg ezt leszámítva rendben van a készülék, úgyhogy megtartom.Gmail értesítéseket, hogy tudom előhozni? Be van nyomva minden, de hiába jön levél, semmit sem dob fel.
-
Redneck
nagyúr
Megnéztem, mert idegesít. Nagyjából egyformák fényerőben, ha maxra rakom mindkettőt, és az A55-nél visszaváltok világos témára, és felcsavarom az élénkséget.
Tudom, hogy az 1000nit pontszerűen értendő, de azt hittem azért fényerőben látható lesz a különbség. Érdekes hogy a sötét téma, fényereje alacsonyabb, ugyanolyan világos háttérnél. Ez valami szoftveres hiba lehet.
Barátnőm A70-es készüléke fotonágyú ezekhez képest, pedig az sem 1000nit HDR cucc.Na mindegy mostmár, összességében korrekt alsó-közép készüléknek tűnik, de kijelzőben sokkal többet vártam.
Valószínűleg ezt nem tartom meg 5 évig. -
Redneck
nagyúr
Megnézem este amit írtatok, de most dolgoznom kell.
-
Redneck
nagyúr
Elkezdtem belakni a telefont. Egyelőre tetszik, fluid, gyors, egész gyorsan áthoztam ami szükséges volt. A kijelző elég gyenge. Konkrétan az 5 éves A50-em nagyobb fényerőt és élénkebb színeket tud ha egymás mellé rakom őket.
Nem hiszem hogy a régi üvegfólia vs hidrogél különbsége miatt.
Gmail értesítések nem jelennek meg, és a Samsung böngésző sem szinkronizálja át a dolgokat, pedig minden jól van beállítva és le van frissítve. -
Redneck
nagyúr
Nekem is megjött a telefonom. Még csak kibontásig jutottam, holnap megyek tokot venni és üveg fóliát rakatni rá. Remélem gyorsan megy a költöztetés.
-
Redneck
nagyúr
Egyébként ha a supporttal nem jutok dűlőre, és nem tudom töröltetni az első rendelést holnap reggel, hova kell visszavinni a készüléket, hogy visszakapjam a pénzt? Plázás Samsung üzletbe elég vajon?
Ha nem kapkodom el, most 127-ért jönne, de végülis 135-ért is jó vétel. -
Redneck
nagyúr
Sajnos az 5%-os Shop kedvezményt már nem tudtam rárakni, így 135-ért is megrendeltem. A 142-es rendeléstől elállok, reggel majd macerálom a supportot. Nem kell 2 telefon.
Nillkin CamShield PRO tokot rendelnék hozzá, szerintetek milyen? -
Redneck
nagyúr
256-os Navy Bluet akarok, ez 149 a TAVASZ kuponnal. Ennél többet már nem tudok rárakni, mert saját kuponom nincs.
-
Redneck
nagyúr
Köszi srácok! Akkor rendelek egyet 160-ért Alzáról, mert az A56 nem tetszik annyira, és nem akarok várni hogy olcsó legyen.
-
Redneck
nagyúr
Mivel az A56 mégsem kapott az EU-ban 12GB RAM-ot, így lehet nem várom meg, és rendelek egy kifutó A55-öt. Oké a töltés lassabb, de a dizájn nekem jobban tetszik, teljesítményben nincs túl nagy különbség, és kamerában mintha erősebb lenne a régebbi modell (youtube videók és képek alapján).
Szerintetek ezt a bekarikázós keresést meg fogja kapni az A55?
-
Redneck
nagyúr
Gondolkodom hogy mit kéne most vennem, szolgáltatás mellé az 5 éves A50 helyett. Alapvetően az S25 tetszik, mert egy kompakt telefon, és nem nagyon csípem ezeket a tepsiket.
Az ár/érték aránya miatt azonban az A55 is játszik. Harmad áron van az S25-höz képest, és elég minőséginek tűnik. Ugyan kicsit nagyobb mint a mostani, de elgondolkodtam rajta.
Megér vajon a komolyabb modell 300 rongyot, vagy az A55 is jól sikerült, és ti sem költenétek feleslegesen egy telefonra?
Tudom, kicsit almát-körtével...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Konzervatív és drága lett az A55, közel egy sokkal jobb Galaxy árához.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest