Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
A microSD jogos. Nem sokkal tobbert amugy 256 gb Pixel 7 is kaphato. Azt mondjuk nem tudom mennyire sok embernek kell meg annal is tobb memoria egy telefonba....
Mar 5 eve nem hasznalok SD-kartyat de arra emlekszem h nem kevesszer voltak veluk gondjaim pedig .inosieket vettem csak. Nemcsak sebessegben, de mwgbizhatosagban is jobbak az UFS tarolok. Pro fulest nem ertem hisz ha kulfoldrolrendeliaz ember a Pixel 7et azt is megkapja hozza.
Samsung chipek a konkurenciahoz kepest meg mindig rosszabbak. MediaTek, Snapdragon egyszeruen jobbak es megbizhatobbak. Kovetkezo telefonom mar nem lesz Exynos az is biztos. Ha csak addig nem tortenik csoda naluk. A radiojelkezeles allando problema veluk mar generaciok ota, igy az akksikerdes is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!