- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
adamka16 #1274 üzenetére
Fiamnak van csak 5GHz képes eszköze, egy telefon, de simán használja a ház előtt az utcán, ami pont három fal távolságra, és vagy 15 méterre van a routertől (ASUS RT-N66U), amiből az egyik főfal! Nagyjából fele térerőt jelez a mobil, de stabil! Szembeszomszédban már csak a 2.4GHz-es jel fogható, de hát ez nem is csoda, még egy ház főfal, és egy vasbeton kerítés jön rá pluszban, és még vagy 10-15 méter távolság!
-
-
Mate
nagyúr
válasz
adamka16 #1208 üzenetére
Teljesen más. Ők adnak egy eszközt amivel mérnek cserébe 1-2 év múlva megtarthatja az ember.
A módosítással ugyan úgy mér, ugyan úgy meg fogod tartani 1-2 év múlva, csak már előtte is használod.
Ezzel szemben te simán elloptál egyet, majd kértél még egyet amivel mérsz és amit 1-2 év múlva meg fogsz tartani. Így +1 eszközzel leszel 2 év múlva.
-
-
gyuszaa
őstag
-
-
-
-
-
válasz
adamka16 #726 üzenetére
Azért érdekes, hogy most is keresnek tesztelőket, meg amikor mi kaptuk a boxot, akkor is ezt írták, és van két ismerősöm is, aki jelentkezett, az egyik kb. akkor amikor én, a másik meg akkor, amikor én kaptam a boxot! Előzőtől a címet már kérték amikor tőlünk is, de azóta se keresték, utóbbinak pedig semmit sem válaszoltak eddig!
-
-
-
-
válasz
adamka16 #626 üzenetére
"NAS van rákötve az meg szinte mindig kommunikál a net felé, még akkor is ha nincs seed vagy letöltés."
Azért van egy határ, ami alatt még mér, tehát attól, ha kimegy egy-két 5 byte-os csomag, még fog mérni! Én még nem kerestem, hogy hol van ez leírva, de valaki írta a minap, hogy 30kbyte/sec átmenő forgalom alatt mér!
-
-
-
válasz
adamka16 #589 üzenetére
Így van, ez a helyes módja a bekötésnek!
poli27 próbálta már router elé kötni, de ez csak egy esetben működhet, ha DHCP-s neted van, és a szolgáltatód ad legalább két publikus IP címet egy időben! Ha ez nem így van (PPPoE net), akkor a wb nem fog tudni csatlakozni az internetre, illetőleg ha nem kapsz több IP címet, akkor vagy a wb, vagy a router fog felcsatlakozni a netre, függően attól, hogy melyik a gyorsabb!
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- MacBook Pro M1 8GB/256GB magyar
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- QNAP QSW-1105-5T 5 portos 2.5GbE switch - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest