-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Tudna valaki segíteni?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Stalker Shadow: Shadow of Chernobylhoz szeretnék segítséget kérni. Feltettem a magyarítást,de a feliratok nem működnek a Steames változathoz. Ha jól tudom kell hogy működjön,mert régebben ment. Tudna ebben valaki segíteni hogy miként tudok feliratokat elővarázsolni úgy hogy a magyarítás is benne legyen?XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
válasz Balathruin #13875 üzenetére
Ma felteszem ezeket, kíváncsi vagyok.Nekem az rémlik régről, hogy Oblivion szerű 3D hatású falak voltak stb...Lehet az egy új rész demoja volt Mai szemmel kicsit furcsa a játék.😃 Könnyűnek sem mondanám.
-
GoTReX
őstag
válasz Balathruin #13875 üzenetére
Uhhh bakker. Na ez most feladta. Azthittem jön egy kis mappácska
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Megvettem Steamen a Stalkert,de sokkal jobb grafikára emlékeztem. Ahogy látom rommá van modolva. Ajánlanátok valami Modot ami nem eszi meg a gépet,de kicsit javít a helyzeten? A configom: i5 4600, GTX950 OC, 8Gb Drr3 .
Köszönöm
-
GoTReX
őstag
válasz fekeandras #6378 üzenetére
Értem,kösz.Nem akartam most rá költeni,ezért gondoltam a +1GB-re.A fenti válaszban az a furcsa hogy tudom nincs egy Pro Gamer gépem,de ezt a játékot sokan játszották ennél sokkal gyengébb gépeken,Dx9 alatt,rendes sebességen ahogy olvastam forumokon,ezért döbbentem le miez a diavetités.
-
GoTReX
őstag
A konkrét gép amiről futtatom: AMD X2 5200+,MSI ATI HD3850 256 DDR3 Overclocked Edition,1GB DDR2 1066 Ram,80GB Samsung Winch..Sztem röhögve vinni kellene neki.Olvastam valami Swap File átírásról is,de nem hiszem hogy egy ilyen gépen kompromisszumokat kellene kötni egy régebbi játéknál.DX8 alatt hibátlanul fut,a probléma csak DX9-nél van.Jó lenne a mielőbbi válasz ,mert ha tényleg csak a RAM-ra ennyire kényes akkor ma elmegyek es veszek +1GB-t,ami amugy sem árt a rendszernek. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Gondoltam megszerzem a nem egy mai ,de annál népszerű gamét a STALKER:Shadow Of Chernobyl-t.Feltelepítem minden maxra stb...Megy is rendesen majd utána elindítom és iszonyat szinten lagol már a video is,majd a játék.aztán rájöttem hogy azért mert a beállítások akkor ervényesültek.Feltettem az 1.0005 patchet is de ugyanugy.Mitől lehet ez?Elég jó gépem van ,pláne ennek a játéknak.DX8-on minden oké,de DX9-en kiakazt...Mondták hogy valszeg a ram kevés....A gépem :Athlon X2,Ati HD3850 Overclocked Edition,1GB DDR2 Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest