Hirdetés
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Androidos tablet topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
GhostLead
üzenetére
Épp most csináltam meg azt a küldetést, és elvileg kellett volna kapni érte 4000 rubelt és egy térképmegjelölést egy secret stash-ről (ami nem mellékesen a Wild Territory-n belül egy olyan páncélszekrényt kéne hogy jelöljön, amiben van egy SEVA suit!!! Viszont mivel nincs bejelölve, ezért ha csak úgy odamész, tök üres lesz
), ehelyett azonban egy nagy lóf*szt kapsz! Ha visszaviszed neki a puffkát, beszél ugyan a titkos tárolóról, de nem lesz rajta a térképen! 
Direktbe a SEVA suit miatt mentem neki ennek a küldinek, mert már baromira gáz, hogy még mindig csak egy szaros Stalker suit-ban nyomulok, gondoltam szerzek egy jobbat, erre bugzik a küldi mint atom!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), ehelyett azonban egy nagy lóf*szt kapsz! Ha visszaviszed neki a puffkát, beszél ugyan a titkos tárolóról, de nem lesz rajta a térképen! 

shield