Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4250 üzenetére
az alapot én is kétszer toltam végig, először minden _nem_klános_küldetést_ megcsináltam (értsd nem voltam sem a dutyval sem a freedommal, bár a freedomnak vagy 2-3 küldetést megcsináltam) azon kívül pedig mindent, úgy vittem végig, jó sokat barangolva, másodjára pedig dettó mindent, plusz beálltam a dutysokhoz, és írtam is hogy külön élmény volt kiírtani a freedomot a HQ-n és még jobb a Barrieren, mikor még mellé jöttek a monolithosok is
Amivel meg így se találkoztam, meg tudtam nézni itt. Nagyon hasznos kis oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest