- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
(#4199) Bencom ™: Pedig warez verzióval nem lehetett csatlakozni...
(#4200) AthlonXP: Remélem csak viccelsz, a steam a többmilliós felhasználói táborával nyilván "hamis" progikat árul... Nem "patchelve vettem" a Steam frissíti automatikusan 1.005-ig az a baj hogy nem tovább, mégpedig azért mert a kiadótól vették a jogokat(THQ) majd a fejlesztők(GSC Game World) elváltak a kiadótól és ez után adták ki az 1.0006-ot ami ez miatt(?) "nem hivatalos" a Steam szerint: [link] Tehát a gond elvileg lehet az automata update rendszerrel is...
Különben próbáltam felrakni az 1.0006-os warez verziót, crackeltem, beleírtam a regeditből kivadászott (
) eredeti serialomat, de mindig ledobott a szerverekről azzal hogy "ismeretlen verziójú a játékom"... Egyébként meg a multi miatt vettem meg.
Tehát van eredeti serialom, de mégsem tudok játszani... Szóval a legálisan megvásárolt játékomhoz lehetne valaki olyan kedves hogy megmondja hogy tudom a warez verziót crackelés vagy egyéb filemódosítás nélkül elindítani. LOL
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest